Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Adnád?

#813616 Ronin_

Szerintem csak szúnyogcsípés (11750->11510).

A kilátások jól, terjeszkedés, hosszútávon long. Én nem adom el.

SZERINTEM.

Persze aki tőzsdézésből él, az lovagolja csak meg a hullámokat.

célár

#813540 Koffein

nem tudom, hogy mikor készült az anyag, de már el is suhant 11730as záróval :)

"A fundamentális célárak általában ennél jóval magasabbak, az OTP-nél 11 300, a Richternél 7046, a Molnál 3237, a Telekomnál már csak 463 forint. (A mobil– és rendszerintegrációs bevételek eróziója miatt.)"

http://privatbankar.hu/reszveny/harom-komoly-valas...

otika

#813529 banyaiz Előzmény: #813524

Látom Otp erődemonstrációt tart . Elég szépen megindult miután megragadt 11 k fölött.

Kíváncsi vagyok mit kezd itt 12 k környékén.

Bux is kitört ATH-ra 41500 magasság az igen. Pedig mit összeszenvedett 40 k környékén többször lefordulva, csak összejött az ATH.

Merjünk álmodni

#812117 banyaiz Előzmény: #811968

Nagyjából olyan 30 k környéki buxot tudnék elképzelni ha külföldön jönne valami rendesebb esés.

Ha nagyjából ezekről a szintekről jönne.

De ha most év elején nagy örömködés lesz még kint és az esetleg májusig kitart akkor nem zárnék ki egy 50 k környéki buxot se. Valahogy rossz előérzetem van longban most, de lehet, hogy csak az idegeim gyengélkednek.

Csusza:

VIX-el szemezgetek ami érdekelne vételre, de amit kinéztem benne terméket amióta figyelem kb 30%-al csökkent. :) Pedig már akkor venni akartam. Szóval mikorra időzítsem azt a vételt még ülök a kezemen.

Részemről elkezdtem elad…

#812030 Csusza Előzmény: #811941

Részemről elkezdtem eladogatni 10950-nél. Majd lejjebb visszavesszük, meg kell a pénz másra is. :-)

Merjünk álmodni

#811968 Ronin_ Előzmény: #811941

Így legyen, egyetértek alapvetően azzal amit írsz, de a 7-8-9 k-ban egyenlőre nem hiszek.

Persze az élet mindig produkál érdekes dolgokat.

Nekem tetszene egy olyan…

#811941 banyaiz Előzmény: #811436

Nekem tetszene egy olyan játék erős évkezdés után egy para ahol akciós áron be lehetne vásárolni Otp-ből. Mondjuk egy max 12 k és aztán rájönne a piacokra a szapora fosás olyan 7-8-9 k környékére visszazuttyannánk. Ott egy szerény 15-20 k közötti több éves célárral longolni. Szép lenne. :) De annyira kézenfekvő az, hogy érik egy nagyobb esés biztos nem akkor fog jönni és nem egészen úgy ahogy várható.

Mondjuk az nagyon extrém lenne szerintem 2 ilyen év után nonstop menetelne felfelé Otp idén is. 14 k-t is meg lehetne indokolni fundásan bőven akár a tavalyi számai alapján is. Jönni fognak már az idei számokban az akvizícióknak az eredményei is, további akvizíciók, és a hitelezés bővül, előbb utóbb kamatemelés is ami megint jót tehet összességében az eredményének.Messze nincs még az az állapot, hogy egy válság után csúcsra van pörgetve a cég. Hitelállományokban pl 50%-al növelhetné nyugodtan. Ami abszolút long vsz. Csak azt nehezen tudom elképzelni, hogy az idei év is nemzetközileg ilyen erős legyen mint a tavalyi.

Vagy el tudnék képzelni egy olyat is májusig elmennénk 14 k-ig aztán egy rendesebb parában 10 k környékére visszanézne, vagy mostani értékekig. Ezt se zárnám ki akkor viszont az ilyen akciós vételeket 8 k és hasonlók el kell felejteni . Ehhez az kellene most még amcsik innen nagy lendülettel tovább meneteljenek mondjuk májusra megcsinálják a 3000 + -os snp-t. Képesek erre is.

Teljesen jó volt az a 11…

#811937 banyaiz Előzmény: #811436

Teljesen jó volt az a 11 k környéki várakozás ahogy elnézem a mai zárót. Trükkösen csinálta ezt meg, úgy nézett ki semmi nem lesz év végén aztán fű alatt felkúszott szépen. Ha nem is év végére hanem pár napra rá, néhány nap ide vagy oda.

Hát most ki tud e menni ATH-ra. 11 k-s szintekre lesz e benne annyi erő.

Mostanában nem gondolkodtam tőzsdén, de idén szerintem valami rendesebb esés lesz a tőzsdéken. Jó lenne ha most év elején felrángatnák még a piacokat nagy lendülettel , és akkor játszani egy rendesebb esésre.

Csak mikorra kellene ezt időzíteni mert tavaly nem nagyon működött se a májusi , se az októberi klasszikus sztorik.

Otp-be is ha most kimegy ATH-ra mi lehet még felfelé rövid távon jó ég tudja.

Amcsikra mikor jön egy rá egy rendesebb para amikor visszaadnak 10-20%-ot szerintem érik valami ilyesmi idénre.

záróban eladtam...10300 …

#809996 Chaby Előzmény: #808782

záróban eladtam...10300 fölött terveztem eladni, de elfogyott a türelem