itt leirtakkal egyetertek, bar én kis eselyt látok 13100 alá kerulésre holnap.
itt leirtakkal egyetertek, bar én kis eselyt látok 13100 alá kerulésre holnap.
Holnap 13.030 és 13.100 környékére le kellene mennie minimum.
Ha 12.975 alá megy, akkor elvileg folytathatja az útját lefelé.
13.030-nál én tervezek egy adag short zárást.
Usát nézve sztem meg jól kivágták stopokat előtte
Ha 5. hullám lett volna lefelé, akkor már megbukott volna, de a-b-c hullám lett, így még bele férne elvileg.
Viszont a longosok nagyon erősek, mert felfelé sokkal nagyobb a tér.
Elképzelhető, hogy holnap a short nagyobb részét zárom és a megmaradtra fedező longot nyitok.
Naposon igen.
Te már máshogy látod mint elmult napokban láttad, es megse tartod már sorsdontö szintnek 13140 fölé kerulést?
tőzsde ,péntek holnap,oda gépelnek mondtam..aki vett nézhet hétfőn, de ha nem akkor mi nézünk :)
akkor fő aliranynak :p
Azt értem alatta, hogy 13000 alá már szerintem nem megy, nemhogy 12800 alá.
De szerintem a short iranynak mint fő iranynak szerintem egy hétre vagy egész hónapra is oda.
-------------------------------------------------------
Már elnézést, de a fő trend most a long.
Mivel 5 hullámos felfelé irány van.
Most csak egy lefelé (4. hullám) korrekciót kívántunk megjátszani.
Ha 5 hullámos lefelé irány lenne, akkor a fő trend a lefelé.
Felrajzolt rajzzal egyetertek, már csak azért is, mert mai gapet illene és szokta is visszatolteni. A kérdés csak az, előtte még 200 fölé megy e,és ki hogy bírja finanszírozni a további emelkedést?
Nagyon nem mindegy, hogy egy trader a shortjait 13030-on vagy most zárja, ez tiszta sor. De szerintem a short iranynak mint fő iranynak szerintem egy hétre vagy egész hónapra is oda.
Ez már csak remenykedes, te is tudod ,
.------------------------------------------
Tételezzük fel, 12.740-nél volt a nagy 4. hullám alja és most nem az Y hullám "b" hullámát építjük.
Akkor is már 12.740-ről 480 pontot emelkedtünk .
Éppen ideje lenne lemenni a 2. (vagy "ii") hullámhoz, mert ha nem, akkor mekkora lesz a 3. hullám?
csak feltételezett rajz:
felfelé??? :) igen még kiveszik a stopot
Ez már csak remenykedes, te is tudod , hogy 13130 felett elbukott a short, nem szabad remenyekre építeni.
Itt már csak a veszteség minimalizacio lehet a feladat.
Dojik és minden short jel eliminalva h1-en és h4-en.
M5-on újra hullocsillag, de szerintem sokat nem érdemes rá tenni
Most várjunk, hogy mit csinál a 13.200-as erős ellenállással.
Már csak ebben bízhatunk.
Legalább 13120-t vissza kéne tesztelje, nem lehet igaz, hogy ezt nem longoltam végig :s
Lenthor, tudom, hogy most árgus szemekkel kell figyelned neked is a DAX chartot.
De ebben a hozzászólásomban felsorolt kritikus pozíciókra vonatkozóan tudnál tanácsot adni take profit és stop loss szintekre, nyitásra, zárásra vonatkozóan?
Longok: 3 db 13216-ról, 1 db 13062-ről és 1 db 13026-ról (jelenleg 13500-ra beállított célárakkal)
Short: most 13170-ről nyitott