hát nagyon szurkolok!!
Annyira pontosan szoktad érezni, és most még veled is játszik...
Remélem igazad lesz és benn van még egy lefelé kör.
13122 short
egyszerélünk ;-)
hát nagyon szurkolok!!
Annyira pontosan szoktad érezni, és most még veled is játszik...
Remélem igazad lesz és benn van még egy lefelé kör.
13122 short
egyszerélünk ;-)
futi csúcs csak 120.6 eddig. Futi short limiten 126-on várom, az promptban pont 132 lehet
13112-es futi nyitasom pillanatok alatt stopolták, 130-on megpróbálom ujranyitni, de tuti csak a stopom vették el, aztán mégse megy feljebb .....
Volt néhány sikeres short köröm, de hát ez nagyon bika, nem akar lefordulni sehogy :s sajnos eredeti short pakkom még mindig megvan
-------------------------------------------------
Továbbá december 1.-én alulról indultunk felfelé.
Most pedig fent vagyunk a Donchian tetején. Nem ugyan az a helyzet.
Lehet a reggelre várnak! A réssel való induláskor sokan legyintenek, hogy erről is lemaradtam.
Naposon nem alkothat olyant a DAX, mint 2017. 12. 01. - 12. 08. között. Egyelőre nagyon nem akarják leengedni. Esetleg elindítják még ma rendesen long irányba, aztán lehet, hogy mikor mindenki eldobja a shortját és longba lép, akkor ejtik be? Valami szívatást érzek ezzel a long irányú bizonytalansággal kapcsolatban.
Mennyiségre gondolok pár ember volumenbe,
-----------------------------------------
Ha még a BUX határidősre írtad volna, akkor is csodálkoznék, hogy néhány ember volumenére gondolsz.
De, Te a világ első számú, legnagyobb határidős indexére mondod, hogy néhány ember kereskedik.
"piac előtt 45 perccel kezd ugrálni néha,"
-mert időeltolódás miatt a világon mindenhol kereskednek vele.
Na, de én ezt befejeztem, mert ez a szint távol áll tőlem.
Ha ilyen összeesküvés elméleteid vannak, akkor ne kereskedjél.
Mennyiségre gondolok pár ember volumenbe, ,ja szted a vevők tépik ki-meg adják be seccek alatt 50 ponttal dj,spx,én nézem mert azt trédelem, meg ők veszik ellentétesen a dax-al ,ath- ra mi állandóan, persze részei ők is ???, engem meg ez szomorít el...piac előtt 45 perccel kezd ugrálni néha,beejtik,utána pont emelkedünk vagy irreálisan kihúzzák
Nem tudom melyik árjegyő cég kereste szarrá magát tavaly:(
Igen főként ő,nézd meg néha usát beejtik hirtelen majd kitépik piaci időn kívül ,elenyésző z a pár ember aki veszi-adja egyenlege változik a jegyző által......ellentétesen jár dax-al .....piaci időbe meg a 6 nagy bank tolja főleg a árat a szar irányba megy nekik