úgy fest spx 2717, dj 25011 lesz ma
úgy fest spx 2717, dj 25011 lesz ma
árjegyző húzza a usa futurest,nem eu -ok
A mai lehetőségekkel (short vagy long) kapcsolatban érdemes megnézni Rocco mai elemzését is:
https://www.godmode-trader.de/analyse/dax-tagesaus...
Azért, hogy innen még ennyire kétesélyes lehet, és esetleg mindkét irányba nagyobb mozgások lehetségesek, az elég abszurd számomra.
13.121-n megint nyílt, de most már sok van,
13.139 még lehet, de felette már nem nagyon.
ha most ugyanazt megcsináljuk m30-on mint m5-on és visszateszteljuk 13100-at, mérges leszek!
szerintem sem érdemes bármire következtetni belölük, ugyanis teljesen szétvált hónapok óta a mozgásuk. Ha sp esik, dax 3x annyit esik, ha sp emelkedik, dax oldalaz, vagy korrekciózik...sp emelkedésre van ítélve, de ez még azt sem garantálja, hogy dax 13000 felett marad ma
M5 hasznavehetetlennek bizonyult, M30 alapján - megelölegezve nekik az 5 perccel késöbbi zárót - visszaléptem dax shortba. Dühítö, 23 pontot vettek ki a zsebemböl, ugyanakkor biztosabb most a lefordulás, mint eddig volt, legalább nem kell talän lerägnom a körmöm, hogy mikor viszik át 110-en
SP mit mutat?
abból nem lehet valami következtetést levonni a DAX-ra?
-------------------------------------------------
SP-n csak a Futures megy ilyenkor és zömében Európaiak kereskednek rajta.
Amcsik még alszanak, így nem tudni, hogy ők mit akarnak.
Ráadásul (az SP-t szoktam nézni) ATH-n vannak minden lehetséges.
Igen, erre emlékszem, hogy régebben írtad. De ez valószínűleg nem percek kérdése lesz.
Kontra nemrég írta be a BUX fórumra, lehetséges, hogy 2-3 napig itt egy 100 EUR sávban fog oldalazni, longos verzió szerint akár 13300 környéke, shortos verzió szerint pedig új alj is lehet.
Igen, az idegeinkkel játszik az AI robot, de az utóbbi időben folyamatosan :-(
SP mit mutat?
abból nem lehet valami következtetést levonni a DAX-ra?
Óráson ha esetleg a piros Tenkan vonala felülről lefelé keresztezné a kék Kijun vonalát, akkor az egy nagyon erős shortjelet generálna a Kumo alatt.