Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#811792 Lenthor Előzmény: #811790

Most a fölső rajz az érvényes.

------------------------------------

Mindegyik érvényes!

A régebbiek a csúcspontokat mutatják. A mai pedig, hogy az adott csúcspontok között hol lehetnek a fordulók.

DAX

#811791 Lenthor Előzmény: #811789

Nekem nem zavaró, mert a zöld vonalnál el kellett gondolkozni a shortok zárásáról és longok nyitásáról.

Azt pedig előre megmondani, hogy a lefelé 5 hullámnak tűnő ("a" hullám) végül úgy oldja meg, hogy a-b-c hullámmal végez, hát nem tudom, hogy ki lehet az.

DAX

#811789 KB58 Előzmény: #811786

Minden elismerésem, én ilyen chartot biztos nem tudnék elöre megrajzolni. Az a zavaro, hogy az also charton az "a" pontbol már felment 13000 körülre, a felso charton ez a iv hullám, és csak utána jön az v hullám, mint "a".

DAX

#811786 Lenthor Előzmény: #811785
KB58

Mi zavaró!!!

A zöld vonalról el kellett indulni felfelé. Elindult? El!

Ha ilyen megközelítéssel december 13.-án és december 21.-én nekem megrajzolod, akkor "Te leszel a király"

DAX

#811785 KB58 Előzmény: #811779

Sziasztok, jo reggelt!

Köszönöm a válaszod és a chartokat. Tényleg csak néhány perc alatt probáltam összehasonlitani a chartjaidat a DAX tényleges mozgásával és ugy tünt, hogy ez utobbi longosabb képet mutat (amit most irtál is a iv hullámmal kapcsolatban). A két chart között azért van eltérés az "a" hullám vonatkozásában, ami egy kicsit zavaro.

DAX

#811781 Lenthor Előzmény: #811780

Sziasztok, jó reggelt!

A mai nap elképzelhető, hogy felmegy 13.075 környékére, majd beesik 12.900 alá úgy 12.890-ig. Utána felmehet 13.100 fölé egy kevéssel.

Onnan kellene lefordulnia, ha nem teszi, na akkor lenne változás és longossá válhatna a DAX.

DAX

#811779 Lenthor Előzmény: #811776
KB58!

Miért gondolod, hogy a DAX egy újabb verziót produkált?

A terveknek megfelelően mozog.

A rajzomon azt jeleztem, hogy "zöld" csökkenő trendvonalról emelkedés várható.

Leért a zöld trendvonalhoz és elkezdett emelkedni.

Annyi változás volt csupán, hogy a iv. hullám nem lett úgy kihangsúlyozva.

A rajzom alapján meddig emelkedhetünk?

13.100 környékéig három hullámban. Ott lenne a "b" hullám csúcsa. Utána esés.

Remélem, hogy a betett rajzok meggyőznek, hogy a fő irányokat tekintve nincs semmiféle újabb verziója a DAX-nak.

DAX

#811776 KB58 Előzmény: #811749

Szia Lenthor!

Ahogy ma ujra kutyafuttában megnéztem a kicsit régebbi, részletesen kidolgozott és beszámozott chartjaid (köztük amiröl irtag, hogy tul bonyolult) és a Fibo-k alapján egyszerüsitett két késöbbi chartot, ugy érzem, hogy az élet, azaz a DAX egy ujabb verziot produkált, ami lehet, hogy most inkább longos lesz, aztán esetleg késöbb shortos, mert valoszinüleg a többség ez utobbit várta elöször.

Ha igaz, amit fentebb irtam, akkor szerinted most hogyan modosulhat legvaloszinübb modon a DAX várhato árfolyam görbéje, hogyan modositanád az emlitett chartjaid?

Lehet, hogy innen most elöször egy jo néhány száz pontos emelkedés lesz, aztán amikor már mindenki beleéli magat az emelkedésbe, akkor lesz meg közelitöleg, nem olyan mélyre az általad eddig várt esés?

Ausztral

#811773 rbbj11 Előzmény: #811772

ausztrál shortom az utolsó, ami még megvan. Azzal mi lesz éjjel...valószínűleg az is longba fordul, úgy tűnik, ma ki fog törni 2 hónapos savbol.

Legutóbb 250 pontot ment 3 hónap savozas utáni kitoresbol, így mindenkinek ajánlom figyelmébe, ha könnyen szeretne kis kockázattal jó pénzt keresni.

Dax ismét gap uppal nyithat holnap.

Sp

#811772 rbbj11 Előzmény: #811746

hát ez durva...sp longomra már 3pont pluszban van profitvedo ....kistopolt shortjaim után 6 további pontot ment. Zaroban 2715 is meglesz?? :oo

Nagyon ideges vagyok a nyerő miatt,fura .... XD