Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Hasznos lenne egy gyűjtemény arról, melyikünk mikor tekint falsnak vagy elimináltnak egy TA jelet!?
Osszedobunk ilyet rajzokkal ? Nem rémlik , hogy hasonlót bárhol olvastam volna. Arról sok szó esik mi jel és mire, de a megtévesztő, fals jelzésekrol alig ír valaki.
Ezt a hullocsillag jelzést h1-en is eliminaltnak vehetjük már? Nálad mi jelzi egy jel téves voltát ? Pl ha hullocsillag kanoca fölé megy az ár? Vagy ha fölé zár egy gyertya később?
dec.30-án , mikor betetted, benned sem merült fel még csak a lehetőség sem, hogy dec 29-én , vagyis a betett írásod előtti záró teljesítette vagy teljesithette volna 2670-nel a melypontot. Épp annak kapcsán írtál, hogy kérdeztem, hogy benn maradtak longjaim, és mit lehet érdemes tenni velük az újévi nyitás kapcsán? Ha 10 pontot esett volna sp, annyi long kinyirt volna, ezért is zartam örömmel őket jan első kereskedési oraiban hajnalban azonnal.
Nincs azzal semmi baj, ha téved az ember, te sokkal ritkábban tévedsz , mint én, de azért jobb belátni a tevedest ;)
Már csak az nem világos, miért nem találok olyan cikkeket , ahol dax és sp közti markáns különbség hátterét vizsgálja valaki?! Valakinek ötlete ennek kapcsán van?
Ha holnap du normál ker. idő végén 13e felett zár dax, akkor az egész short irány a hónap , ha nem az év átverese lesz. Már a hosszú alsó kanóc is idegelt tegnap daxban d1-n, erre ma a hatalmas zöld gyertya teljes fordulás jele. Ha erre jön holnapi 13 e feletti záró, akkor ennyit az alaposan vegiggondolt 12800 alatti celarakrol, szerintem mehetnek a kukába .
De azért köszi, mert 2729 konkretizalja, hogy a közeljövőben én is várok szükségszerű korrekciot, illetve én 2698-ra várok visszatesztet. De 2729-ig végig ülni 2685-os shortomat őrültség és tokehalál lett volna :((
Mondjuk H4-en vagy D1-en az látszik, hogy nem szabadna shortra tenni a kezét embernek sp-be soha de soha, és az ehhez hasonló korrekciokat végig kéne venni. Nagy ritkán, amikor tetobol elfordult, akkor kellett volna longokat stopolni, de egyébként 10-ból 9* csak termel a long. Dax más, alulteljesit még mindig
Na ennyit erről is, m5-on és m30-on is újra longos a dax , az esés teljes remenytelensege miatt zartam sp shortom. Majd egyszer ujranyitom, bár nem biztos, hogy érdemes lesz valaha XD jajj de kellemetlen ez :s
Ne robbanj fel.... Ezt az előjogot inkább hagyd meg nekem, én szinte minden tuti lehetőséget sorra kihagyok, aztán idönként meg olyankor és azt lépek, amit nem kellene. És mindezt az elképzeléseim, megérzéseim ellenére.
sp ATH-n ...szomorú vagyok, sp-t én is 2665-re vártam, nagyon rosszul tettem. Tetobol letores , aztán tető fölé húzás ilyen gyorsan, eszem megáll!! Komolyan felrobbannok