10 órakor okosabb leszek, de tudod hogy a szokás egy dolog, annyira nem ritka a kivétel sem és a rendhagyó dolog sem a tőzsdén
10 órakor okosabb leszek, de tudod hogy a szokás egy dolog, annyira nem ritka a kivétel sem és a rendhagyó dolog sem a tőzsdén
A 2. és 4. hullámokat mindig siettetjük. Pedig hagyni kell, hogy viszonylag szűk sávban kioldalazza magát.
Szerinted ezt itt hagyja befejezetlenül? Nem szokta!!!!
Arról nem is beszélve, hogy ez még csak az "a" hullám lenne.
Általában a hullócsillag, akkor érvényesül, ha a felső Donchian vonalat tolja meg felfelé és utána esik be, hosszú tüskét hagyva maga után.
Hetes Pitchfork:
Nagyítva:
Itt azért a középvonalig le kellene jönnie.
Ha csak az szab neki határt, akkor még sokáig nem lesz változás...volt már 1.4 felett is eurusd
igen, utána végül meg lett erositve. És gyönyörű példája a hasonló jelek már teljes megbízhatatlansaganak, hogy első h4 gyertya felulirta és nagyon úgy tűnik hogy h1 felfelé fog indulni
2662 nem volt meg, így egyelore nem fontos, hogy utána milyen magasra megy, nem?
Ellenben engem nagyon érdekelne , hova megy már fel 662 előtt??
igen a 12,5 k ki kéne üssék swingbe,nekem a gatyám elvitte a usa short,nektek dax esett rendesen
Érdekes, nekem 48-on lenne short részzárás, és nincs meg. Valahogy mások ma az árak nálad és nálam.
Akkor folytassuk!
Előre jelzem, hogy az SP-t ritkán elemzem, így kevésbé ismerem a természetét.
Most ugye az SP-nél is 5/4 hullámban vagyunk, ami a-b-c hullámokból épül fel.
Két célár adódik az 5/4 hullámra vagyis a "c" hullám aljának.
1. Amit várok és legnagyobb esélye van:
2.660-2.662-nél befejeződik a lefelé irány!
161.8%-os fibo is 2.660-ra mutat.
2. Durva változat (kisebb az esély erre)
Nem a 23.6%-os fiboig megy le, hanem a 38.2%-os fiboig, vagyis 2.642-ig
Az első változatot megerősíti a 2 órás Ichimoku Kumo alja
Míg a másodikat a napos Ichimoku Kijun vonala 2.645-n
------------------------------------------
Na és akkor mi várható, ha kész az 5/4 hullám?
Az 5/5 hullám felmehet 2.981-3.043 közé.
(az első rajzon betettem 2.732-t, ott figyelni kell, mert ott lefordulhat)
Az 5/5 hullám elérése után lejöhetünk 2.637-ig, majd felfelé vesszük az irány 2.787-ig.
Innen eshetünk 2.082-2.187-es sávig
A pontosítás majd csak a valós tető ismeretében lehetséges.
Remélem lesz valami igazságtartalma amit összehoztam.
------------------------------------------------------
ajánlom az SP-re, hogy mi várható
azok a longok szépen játszhatoak lettek volna, és nem kell longban maradni. Pl nem shortolnom kellett volna 830-on (mindig elkovetem a hibát hogy shortolok ellenallason ....Grrrr) hanem megvárni a kitorest és longot nyitni pl 842-on , amit lehetett volna nyugodtan profitvedovel stopolni pl 860-on vagy 880-on . A short nyitás pedig még mindig varhatna
---------------------------------
Nem kell minden rezdülését megjátszani. Most lefelé az irány.
A felfelé korrekció bizonytalan.
Ha longba léptél volna azt követően beejtik 12.500-ra, akkor mit szóltál volna hozzá?
H1 valóban hullocsillag, de biztos tudod, hogy követő megerősítés nélkül a hullocsillag nagyon gyakran ad fals jelet! Tehát kéne egy rögtön utána jövő piros h1 gyertya. Anélkül semmit nem ér a jel.
---------------------------------------------
Csökkent a következő gyertya. Meg nézd meg a holnap 10 órási gyertyát majd.