B.Ú.É.K. nekem most 1h trend jelzőm 950 van felfelé dax.ba,ott lehet max tető,de ha Usa esik lejjebb jöhet,pláne reggelre...942 erős ellenállás
B.Ú.É.K. nekem most 1h trend jelzőm 950 van felfelé dax.ba,ott lehet max tető,de ha Usa esik lejjebb jöhet,pláne reggelre...942 erős ellenállás
Akkor ezzel megvagyunk, most 895-ön short nyílt, de 70-en zárnám is.
Már többször betettem neked, hogy Expanded Flat esetén a "b" hullám, akár a csúcs fölé is nézhet.
De, ez nem jelenti azt, hogy megússza a "c" hullámot.

Már bőven azon túl. Ennyivel nem szoktak tulvinni és aztán visszaforditani?
persze ,innen legalább 855ig illene korrigálni. A kérdés, hogy utána mit csinál? Egyelore inkább emelkedés néz ki utána
Én pedig mennyire sajnálom , hogy a longjaimat shortba forditottam, ezzel minden nyerot visszaadva, sőt még minuszt is osszeszedve. Pedig látszott a gyertyakon hogy full bika. Csak nem hittem a szememnek, biztos voltam benne, hogy csak csapda.
12.915 nagyobb adag short nyitás.
Megy ez majd lefelé, biztos vagyok benne.
Már a 840-es vételeim is jók, mennyire sajnálom a 740-es elmaradt vételt...
Ti láttok változást az indikátorok, alakzatok és japán gyertyák működésében, megbízhatóságában, mióta mennyiségileg 'könnyítik' a piacokat?
Indikatorok figyelembe vétele nélkül, csak a gyertyák és statikus vonalakat nézve
(Én mellesleg egyáltalán nem hiszek az indikatorok megbizhatosagaban, csak az alakzatokban és fibokban, ezért nem is használok egy indikatort se sose)