Usa futik ugyan csucson, de lehet, normál ker. idöben meglepi jön, ugyanez volt ma ausztrál indexnél is. Szerintem is nagyon kéne nekik már egy lefelé kör.
Usa futik ugyan csucson, de lehet, normál ker. idöben meglepi jön, ugyanez volt ma ausztrál indexnél is. Szerintem is nagyon kéne nekik már egy lefelé kör.
Az MNB azonnali hatállyal felszólította a Random Capital Broker Zrt.-t, hogy szervezetén belül csak a munkakörük alapján arra illetékes személyeknek tegye lehetővé a szervezeten belüli információhoz való hozzáférést. A jegybank átfogó vizsgálatot folytat a társaságnál - írja az MNB sajtóközleményben.
Az MNB ezzel a döntéssel kívánja megakadályozni a Társaságnál a belső, az üzletvitel során keletkező információval való visszaélés lehetőségét, illetve azt, hogy emiatt az ügyfelek befektetései, pénzeszközei vagy az ezekkel kapcsolatos jogaik esetlegesen sérelmet szenvedjenek.
38.2%-os fibo-ig jöttünk le. De, itt már jártunk már egy párszor.
Kontra ma nemrég tett fel a BUX index, BUX határidő, BÉT! fórumra egy longos DAX chart elképzelést és néhány longos gondolatot. Szerinte akár még ma elképzelhető egy zöld gyertya, január 2-tól pedig erős vételek (ahogy ez általában szokott lenni), amik a shortosokat leamortizálhatják...... Persze nem zárható ki szerinte sem a 12500 felé való elindulás sem.
már letörték a támaszt. ilyenkor adott az út már. Legfeljebb jövőhéten folytatjuk.
De az Ichimoku 1 percesen is nézem, talán ott még jobban követhető.
Van egy nagy pakk amit tartok és van egy nagy pakk, amit a perces alapján fent nyitom, lent zárom.
A mobil pakkal szerintem többet fogok keresni.