13.086 kis short stoppal
Hátha!
Amire felhívom a figyelmedet!
4 órás Stochastic lent van. Ugye az ember azt várná, hogy az árfolyam elindul felfelé.
Biztos?
Előző öt hullámosnál nem ezt mutatta!
Nekem jobb lenne, ha én találnám ki a te gondolatod a DAX-ról...
A H4-en az MACD, RSI, Stoch alapján emelkedhetne is, a december 1-től emelkedő trendvonal felett van egyelőre az árfolyam, de a mostani kép kicsit emlékeztethet a 2017. november 8 körülire, amikor viszont nagy esés kezdődött hirtelen.
Mi van? Kitalálom a gondolatodat?
A kérdésed elolvasása előtt néztem meg a H4-et és tettem be.
4 óráson elvileg lehetne 13.172
De sz előző gyertya is már a gyengeség jelét mutatta.
Meg kell várni 12 órakor a jelenlegi gyertya hogyan zár. Ha ott is hosszú felső tüske lesz, akkor az irány lefelé lehet.
Aggódásban nagyon jó vagyok...
A H4 chart, indikátorok alapján nem látsz semmit benne, ami alapján mehetne fel?
Az órás gyertya a felső tüskével (hulló csillag) gyengének látszik.
Mikor elkezdtem írni, még 13060 körül volt, be kellett volna longba lépnem előtte...
-----------------------------------------
Már megint 13.06x most aggódnál, hogy mi legyen a longgal.
Csak akkor, ha neked a jobb vállad magasabban van, mint a fejed.
De, az esetek többségében az emberek válla lejjebb van a fejénél.
Itt 13100 körül megálló lehet, sok MA, illetve Bollinger tető, középvonal.
Igen, ezt nevezik longba ültetésnek.
Beültök longba, mert látjátok, hogy megy fel.
Majd amikor 13.000 ezer alá esik, akkor jön a sóhajtozás.
Mikor elkezdtem írni, még 13060 körül volt, be kellett volna longba lépnem előtte...
Sziasztok, jó reggelt!
Ahogy nézem a különböző TF-ű chartokat, nekem olyan érzésem van, hogy az MA mozgóátlagokat le akarják vinni (pl. H1 MA50), majd felfelé átlépi őket az árfolyam és kb. hasonló emelkedés állhat elő, mint most december 15-től kezdődően.
M5-től H4-ig az indikátorok RSI, Stoch pozitív tartományba fordultak illetve ott vannak, H4-en nemrég fordultak és felfelé tartanak, amiből szerintem emelkedés várható.
Bocs, ha hülyeséget írtam, de gondoltam leírom, amit látni vélek.