Ha tovább itt állunk egy helyben, akkor az órás Dobchian közép is leszalad.
Már csak 13.161 és 13.181 volt reggel.
Ha tovább itt állunk egy helyben, akkor az órás Dobchian közép is leszalad.
Már csak 13.161 és 13.181 volt reggel.
Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy másoljuk az előző öt hullámos ii. hullámát.
Én meg miután úgy láttam a kis TF-es chartok alapján, hogy a DAX lefordulhat 13080-ról kis veszteséggel kiszálltam a 13055-ös 4 db CFD longomból (láttam, hogy leforforul, de mégsem pluszban szálltam ki). Miután kiszálltam, gyakorlatilag elindult szép lassan felfelé.
Most vehetem vissza feljebb. Érdemes lenne?
Most ki vannak egyenlítve a shortjaim és a longjaim és késő délutántól legfeljebb mobilon tudnám követni.
Bocs! Miután beírtam, hogy 13.076 kis ellenállás elmentünk vásárolni ismét.
De, nem sok minden történt, ugyan ott vagyunk.
Kötélidegeim már rég nincsenek és most szabadságon egyfolytában nézem...
nagy szivatas ez a dax....sp meg se mozdul, én ezért nem dobtam, de igen idegesítő longban....kötél idegek kellenek vagy nem szabad nézni
Én most dobtam a 4 plusz longot, jeleztem, hogy nem tetszik. Sajnos még pluszban kellett volna.
megnézegettem, ez M5-nél nagyobb felbontáson nem tul hasznos, de M5-ön valoban nem rossz, kösz
hüha, ez egyelöre nem tul bulis...pedig sp futi meg se rezzent, szabad az ut elötte
Fura ez a dax mär egy honapja...lenthor irta tegnap, ma mehet a dax, tegnap azert nem szämitott a divergencia sp-vel, mert vonzotta a daxot a 13007. De majd ma emelkedhet dax. Nos sp töretlen, dax pedig elsö harmatos ellenälläsrol 20 pontot fordul le 7 perc alatt. Olyan gyenge ez az index, mint a lepkefing.
H1 időtávon nem tetszenek a mozgóátlagok, a kisebbek lefelé látszanak metszeni a nagyobbakat, ami esést jelentene.
Lenthor, mi a véleményed?
Talán csak egy kis megingás volt. Én sajnos reggel nem szálltam be az alján szűk, 13000 alatti stoppal, pedig most nyugodtabb lennék, mint a 13055-ös longokkal.
A stop attól függ, hogy milyen időtávon akarsz kereskedni. Nekem is kellene használnom, mert sokszor jó lett volna.
Kapcsold be az Investing chartodon a Parabolic SAR indikátort, az elvileg jelzi a stop szinteket és a fordulókat fel és le irányban is, szerintem nagyon hasznos, csak nekem is jobban kellene figyelni rá.
hät én beszálltam, de továbbra is tanäcstalan vagyok stopot illetöen
Úgy látom, hogy ez a szint kritikus lehet. Esetleg visszafordulhat? Bollinger tetőket, kis TF-en MA-kat ért el alulról.
lehet 80 fölé kerülésnél visszanyitom a longot
Ilyen esetben lenthor hova tennél stopot?
zárta a csuszo, túl szükre vettem, nem érzem ezt az emelkedést lendületesnek
Figyelünk, szerintem sokan.
Vezetés közben nehézkes, de megoldom.