Tehát a héten döntenek.
Köszönöm!
Mondom én, hogy tudatosan be vannak időzítve a kulcs pillanatok.
Semmi sem véletlen, menedzselik az árfolyamokat pszicho oldalról is.
Múlt heti hír:
Az amerikai kongresszus vezető republikánus politikusai nyilvánosságra hozták a jelentős adócsökkentéseket előirányzó reformtervük végleges változatát, és megszerezték két, ingadozó szenátor támogatását is, ami kulcsfontosságú a jövő hét elején szavazásra kerülő reformcsomag elfogadásához.
Kongresszusi elfogadása esetén Donald Trump várhatóan már karácsony napján, december 25-én aláírja az adóreformot bevezető jogszabályt.
Pár órát mozog és beáll a kívánt irányba.
Én szerintem még mindig az amerikai adóreform elfogadása mozgatja a nemzetközi piacokat.
Nem tud valaki időpontot, hogy mikorra várható a végső elfogadás?
Ha befejeztük a felmenetelt, akkor 13.007 környéke lehet az irány.
És nem utolsó sorban nagyobb az esélye mai ismételt USA ath-nak, minthogy nem lesz ath. Az pedig húzza magával dax futit
erre is, de további érvek szólnak mellette:
1)365-370 közt van a legutóbbi nagy leutes kezdő pontja, ezt vissza szokta tesztelni
2) nagyon feltapadt 300 fölé, ilyenkor szinte soha nem fordul már le.
3) momentum nagyon erős, utóbbi 10 percben is durván gyorsak a tepesek, amíg a piros gyertyák csak lecsorgas szeruek
2017. december 18. 12:00 Lenthor Előzmény: #810416
Durva a esetben a 78.6%-os fibo az a 13.374 még meglehet.
-----------------------------------
Erre játszol?
Megcsinálhatják, de már nem szükséges. Teljesítette már az elvártakat.
Shortok kis nyeroben zarva, kitores 327-en megveve, így már longban
Holnap betölti vagy szerdán
ha már a zöld vonal után a piros is 80%-os vonal alá megy.
---------------------------------------------------------------------------------
hát az 240-es TF-en még sokára lesz... addig emelkedhet vagy itt oldalazik majd ezen a szinten.
SP meg közben rendületlenül megy felfelé, ATH mindennap és semmi korrekció
nem tudom milyen évzárás lesz itt és amerikában...
----------------------------------------------------
Sőt! Akkor fejeződik be a felérés, ha már a zöld vonal után a piros is 80%-os vonal alá megy.
Ott kellene belépni, de, amikor a piros keresztezi a zöldet és elindul lefelé már be szoktam lépni. Emiatt még sokszor dobni kell a shortot, mert még nem kezdődik a short.
13.167-et vártam lefelé, de egy szuszra megcsinálta a 13.325-t, így majd kiderül. (elvileg mehetnénk lefelé 13.000 környékére)