én először örültem a long zarasomnak , amikor újra visszaesett 13010-re, utána már nem voltam vidám, mikor láttam, hogy USA ath-n ismét...
én először örültem a long zarasomnak , amikor újra visszaesett 13010-re, utána már nem voltam vidám, mikor láttam, hogy USA ath-n ismét...
Hát nem, megjátszották, aztán a zárás előtti utolsó 4 percben ugrott felfelé 40 pontot.
Nézd!
Ha nem vesznek DAX-ot a németek , akkor vesznek USA-ban.
Ha romlik USA-ban a DAX iránti vételi kedv, akkor vesznek Európában.
Az EUR/USD letörni látszik a szarvasvadasz mai reggel 9:19-es EUR/USD fórum beírásában említett 1,1760-as szintet és ekkeor esetleg 1,1717 alá is eshet, akkor viszont a DAX valószínűleg emelkedne.
Kis tf-en 4. hullám kell lefelé, még pedig az a-b-c hullámok közül a "c".
Nagy tf-en meg az 5/2 hullám. 12.500-as célárral.
Atom valami hasonloban, inverz fej-vállban is spekulált, a közelmultban tett is fel ilyen chartokat a BUX forumra. Tényleg ki esést, ki emelkedést vár.
Jo lenne tudni, hogy innen most merre van nagyobb esély.
Az már biztos, hogy nem mi fújjuk kisbefektetők a Passzát szelet.
Az biztos, mindent lehet fokozni, lásd ML részvények, Blue chipek és a BUX, de azért nagyon sok igazság lehet az idézett véleményben. Te tudod talán a legjobban, hogy mostanában a DAX sem habostorta....
füles csészét napostól nézik,szigetet is
---------------------------------------------
Akkor tessék naposon!
Megnyugodtál?
azt én is ott hagytam :) Mészáros papírokkal wazze szarrá kerestük volna magunk
-----------------------------------------
egy angol beírás:
"látható, hogy a dax 100% -ban manipulált piac. a befektetők kinyitják a szemüket, és látják, hogy ellopják a pénzüket."
Akkor a kolléga még nem kereskedett magyar részvényekkel.
füles csészét napostól nézik,szigetet is
határidőt zárnak futuresen 3 havonta zárnak, nyitnak 1 lot 1pip 27euro
új futureseket ált lentre verik ,usa szted hova menne? 25k dj ???, 25% ment eddig