cara +6,7% már :-) Jó kis cikk volt ez a PF-es...
Már csak azt nem értem, hogy az Albemarle miért esik? mindenki cannabisra vált Litiumból??
cara +6,7% már :-) Jó kis cikk volt ez a PF-es...
Már csak azt nem értem, hogy az Albemarle miért esik? mindenki cannabisra vált Litiumból??
Cara +4%... De szép lenne estére egy +50%, csak úgy mihez tartás végett...
Már csak azt tudnám, hogy ha emelkedik a bitocin és a bitcoin futures is , akkor a bitcoin group SE-t miért csapják le a nap végére??
gondolkodtam, hogy az OTP-t vagy a Richter pakkomat cseréljem le FHB-ra... Persze, hogy az OTP mellett döntöttem... :-(
https://www.portfolio.hu/vallalatok/kriptodevizak-...
Hát meglátjuk, úgy legyen, az én cannabis részvényem (Cara) még mindig veszteségben van...
OTP eladás- FHB bővítés (bár jobb lett volna inkább 520-on...vagy 539-en, ahol eladtam egy részét)
amúgy soha rosszabb évkezdetet:
4IG: +10,2%
ZTO.US +3.97%
| RNK -1.55%
CARA.US +2.86% |
AU.US +2.50%
| ORCL.US -0.70%
| TEVA.US +0.77% |
KONZUM.HU +0.47% |
ALB.US +2.62%
| GME.US +1.42%
OPUS.HU -0.71%
NKE.US +0.85%
Bitcoin:-1,2%
| RICHTER.HU -1.62%
| OTP.HU +0.75%
FHB.HU +1.35% |
K+S +0,7%
MOL: +0,77%
appenin: -1,1%
FHB csökkentve 725-ön év vége előtt, ma visszavéve 759-en (napi csúcson, hol máshol?)
Nike fele pakk kidobva (64.85-ön) 1,5 év várakozás után.
Jöhet a gyorsjelentés... gondolom jó lesz...
érdekes nap van ma is.
A figyelt részvények közül a TOP legszarabb teljesítményű 8 részvényből 7-ből van nekem is, igaz USA-ban még csak premarket van.
Appenin a legrosszabb -2,07%-kal, aztán
FHB,
AU.US
Monsanto (ez nincs nekem!)
OPUS,
Teva,
OTP... (-1,28%)
Illetve van egy rsézvényem, ami a Randomos listán nincs is rajta (Rank Progress), annak a mai teljesítménye -4,8%, csak hogy ne maradjak ma sem olyan részvény nélkül, ami ne zuhanna legalább 5%-ot...
Érdekességképpen a top 10 legjobb között csak 2 van, az utóbbi időkben eléggé megstrapált ZTO (3.) +2,45%, és a Richter (6.) +1,11%...
Under Armor ma is +5%-on.
Amióta eladtam legalább 30-40%-ot ment (pont mint a Teva-amiből még maradt egy kis hírmondó)
tegnap zártam, mert másra kellett a pénz es lejárt faktor hatarideje!! B+ nem hiszem el, k élet :s
teva +6% ma is... besza behu... én meg 11,8-on eladtam.... :-((
továbbra is hozom a 85-90%-os találati arányt...
minimum 10%-os hozamokkal.
Most még az OTP keménykedik, de az is volt már 5% minuszban.
-7% is volt afterben, szerintem ma vagy hétfön meglesz oracle -10%-od, és végre le is kereskedtem :D
Idén nyerö tradejeim jelentös része matgab faktoron alapulnak, kéne indítani egy matgab alapot!
https://www.marketwatch.com/story/oracle-shares-sl...
Oracle annak ellenére zuhant after hoursban, hogy 10%-kal jobb eredményt jelentett a vártnál, mégis 4,4%-ot esik, pedig 12 mrd dolláros buyback-et is meghirdettek.... Ez kész!
Ez a Soros is meggondolja magát legközelebb, hogy mikor száll be egy businessbe velem... Lassan nincs messze a -10% itt sem (és az Albermarle is kitartóan esik amióta vettem)