Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#810053 Lenthor Előzmény: #810052

Órás lemerült. Jó lenne neki a 13.126-13.130.

Nem feltétel, hogy felmegy, de a short bővítésre jó lenne.

DAX

#810052 Lenthor Előzmény: #810051

Minél jobban rá kell érezni, hogy az a "robot pilóta" hogyan lehet beállítva a nagykereskedőknél.

DAX

#810051 Kiss Zoltán Előzmény: #810049

Sokszor úgy érzem, hogy az indikátorokkal,való kereskedés, olyan mint egy robot pilóta, viszont, ha az ember, ha az érzékszerveire hagyatkozik, akkor jön a becsapódás! Én is sokszor döntöttem érzelmi alapon, mert úgy gondoltam most erre kell mennie, vagy valami fantasztikus hír jött, de végül is az indikátorok nem hazudnak! De én most csak tanulgatok!

DAX

#810050 Lenthor Előzmény: #810047

Nyitás után lehetséges egy rossz irányba ültetés.

Esetleg felvihetik 13.120-13.135-ig, de utána le kellene jönnie 13.000 környékére.

DAX

#810049 Kiss Zoltán Előzmény: #810044

Jó pár diákomnak is te vagy a mentora, nagyon érdekli őket a téma,és momdtam nekik, figyeljék az oldalt, mert rengeteget tanulhatnak, indikátorokról, alakzatokról.......stb. Persze ők, nem élesben kersekednek-hála Isten-de nagyon jó ez a topik, és másoknak is köszönet!

DAX

#810047 Lenthor Előzmény: #810044
az a legnagyobb problémám, hogy a legtöbbször addig hezitálok, amig lekések a lehetöségröl

----------------------------------------------------------------

KB58 Gondolkoztam a problémádról! Nem tudsz, gyors döntéseket hozni, állandóan gyötör, hogy rossz lehet a döntésed.

Van egy ötletem, - nem tudom, hogy jó - , de szerintem javítja a gyors döntéshozatalt.

Rendszeresen pókerezek a Full Tilt honlapon. Persze csak játékpénzzel, de véresen komolyan veszem, mintha az összes vagyonom benne lenne.

A játék közben állandóan döntéseket kell hozni és vállalni a következményeit.

Ha komolyan veszed a pókert, akkor ott lehet tanulni a gyors döntéshozatalt (ugyanis rövid időt ad csak, hogy megadod-hívsz-vagy bedobod a lapokat) .

Próbáld ki.

DAX

#810046 KB58 Előzmény: #810043

Lenthor, hidd el, hogy jonéhányan követik, követjük a beirásaid és hálásak vagyunk érte, hogy nem kevés energiát teszel bele, segitve ezzel azokat, akik figyelik. Annak voszont sok oka lehet, hogy nincs visszajelzés (idö hiány, érdemi mondanivalo hiány, stb.). Aztán idönként beindulnak a hozzászolások. Szoval, ha nem tul terhes számodra, kérünk továbbra is irj a forumra, ahogy eddig tetted. Köszönet érte.

DAX

#810045 Maroni 07 Előzmény: #810044

Szia! Én magam részéről nagyon köszönöm az ellemzéseket! Sajnos csak 4-5 hónapja találtam ide! De többet tanultam mint előzőleg 4-5 évben ! Most kezdem érteni az ellemzésekből hogy mit miért csinál! De még nagyon sok a tanulnivalóm! Mindenesetre köszönöm az iránymutatásokat és remélem nem fogy el a LENDÜLET!

Köszönettell: Laci

DAX

#810044 KB58 Előzmény: #810041

Sziasztok, jo reggelt!

Igen, azt a napos gyertyát, amit jeleztél, jobban figyelembe kellett volna venni. Talán én is beirtam, hogy 13240 körül terveztem shortot nyitni egészen szük stoppal, aztán mégsem álltam be. Valoban tudni kell idöben váltani. Ha tudom is követni az árfolyamot, nekem valoban az a legnagyobb problémám, hogy a legtöbbször addig hezitálok, amig lekések a lehetöségröl.

DAX

#810043 Lenthor Előzmény: #810042

Nem tudom, de megint nagyon egyoldalú a fórum.

Dolgozok ezekkel az elemzésekkel és alig van visszajelzés.

Lehetséges, hogy csak aki kéri, annak küldöm el üzenetben az elemzésemet, mert akkor legalább tudom, hogy aki kéri legalább megnézi esetleg érdekli.

DAX

#810042 Lenthor Előzmény: #810041

Mai előrejelzés:

Ha letörjük a 13.081-et, akkor 13.000 környékével elérhetnénk a kis (i) hullámot. (Kevésbé hiszek benne, de a pánik levihetné 12.950 környékére)

https://invst.ly/630nv

A 13.000 környéki kis (i) hullámról felmehetünk a kis (ii) hullámhoz

13.135-13.145 környékére. Ha jó az elképzelésem akkor onnan egy intenzív esésnek kellene jönnie a kis (iii) hullámhoz kb. 12.850 környékére.

https://invst.ly/62mby

DAX

#810041 Lenthor Előzmény: #809872
Lenthor Előzmény: #809835

Nézzétek meg a pénteki napos gyertyát!

Fordulásra alkalmas "hullócsillag gyertya"

Elvileg, akár indulhatnánk lefelé, annak ellenére, hogy egy kis új tetőt gondoltam 13.240 fölé.

https://invst.ly/62fuj

----------------------------------------------------------

Lenthor

Sziasztok, jó reggelt!

Kicsit bonyolult lett a helyzet, ezzel a WXY hullámmal, de talán egy ilyen jellegű mozgás majd elképzelhető.

Az alja 12.500 alatt is lehetséges (12.400 alatt egy kevéssel)

https://invst.ly/62mby

-------------------------------------------------

Sziasztok, jó reggelt!

Mindenki felfelé várta. Kedden már jeleztem, hogy nekem nem tetszik a napos gyertya és lefelé irányt sejtettem.

Szerdán már nyitás előtt számomra egyértelmű volt, hogy a szerkezet 13.000 irányába mutat.

Aki időben velem együtt shortra váltott az nem járt rosszul.

Időben kell váltani, ha a chart jelez.

DAX -SP

#810036 KB58 Előzmény: #810034

Igen, egyelöre esik a DAX, bár innen 13080 körülröl is fordulhat felfelé. Egyébként én is esést vártam, várok, ahogy irtad 12500 irányába, de amikor bejönni látszik, többnyire elbizonytalanodom. Mondjuk mindent meg is tesznek azért, hogy mindenkit elbizonytalanitsanak. Rocco, az egyik német elemzö is letett már értelmezésem szerint a 12500 környékéröl, a tapasztalt forumosok egy része 13300 környékére vagy akár fölé várja, ahogy neked is volt ilyen elképzelésed. Nemrég az EUR/USD még csökkent, most az USA kamatemelés után elvileg tovább kellene csökkennie, erre emelkedik. Az EUR/USD-ben is van olyan elemzöi várakozás, hogy 1,22-ig kellene emelkednie az 1,185 átlépése után (lassan ott van). Ha ez igy lesz, akkor a DAX tényleg eshet jo néhány száz pontot, ahogy a TA alapján várod.

Ahogy irod, a holnapi EKB még bekavarhat. Sajnos mostanában szinte minden napra jut valami, ami bekavarhat.

DAX -SP

#810034 Lenthor Előzmény: #810025

Lehet, hogy mégis fordult 13086-ról?

------------------------------------------

Már 13.070