9 órás nyitásra kíváncsi leszek.
Ilyen hibával én még nem találkoztam kereskedői pályafutásom során...
De érdekes mert 8 fele halt le minden, éjjel, meg hajnalban semmi gond nem volt a chartot visszanézve..
amióta betettem itt is leállt.
Megy ez, csak néhányan tudnak csak kereskedni
Az előbb nálam ment az Investing, most nem és a Portfolio Global platformon sem lehet most kereskedni, pedig 8-22 óra között lehet.
itt megy , itt nézem, de nem tudok kereskedni a szolgáltatónál.
https://www.ig.com/uk/indices/markets-indices/germ...
Elég gyanús ez a hiba. Ilyenkor szokott akár nagy változás is lenni
semmi nem megy, még a futik is állnak investingen is.... érdekes...
nálam is....fura...nem volatilitas nélküli bika piacon szokott ilyesmi történni
Nálam is 13186,5
Na most hirtelen rántottak rajta egy jó nagyot! 13186
Már már sirko doji sp-ben, karöltve azzal, hogy várható kamatemeles előtt ath-rá húzták,nekem esest sejtet ma este. Fel kellett húzni, hogy minél magasabb melypontra esés legyen év végi záró miatt. Ha USA esik, akkor valszeg dax meg nagyobbat, mert dax látványosan alulteljesitove vált.
Most akkor max 13080-ig mehet le! És onnan még egy fel, ha jól értem?
Pedig a korrekcióknál sűrűn előfordul.
Sokan azt hiszik, hogy kész a lefelé korrekció a-b-c hulláma és nyitják a longokat, pedig csak az egy harmada készült el a W hullámmal.
Sziasztok, jo reggelt!
Köszi Lenthor. Hát ez az utobbi mozgás tényleg nem tul egyszerü.
Sziasztok, jó reggelt!
Kicsit bonyolult lett a helyzet, ezzel a WXY hullámmal, de talán egy ilyen jellegű mozgás majd elképzelhető.
Az alja 12.500 alatt is lehetséges (12.400 alatt egy kevéssel)
Aki shortot nyitott annak érdemes figyelni.
Elképzelhető, hogy kis "iv" hullámban vagyunk lefelé.
13.080-13.096 környékéről elindulhat felfelé a kis "v" hullámot teljesíteni 13.374 környékére.
De,ennek még utána nézek.
-------------------------------------------------------
A pénteken betett elképzelés továbbra is lehetséges.
Azóta a 13.080-at elértük. Az alj 13.078 volt, tehát 2 pontra az írt előrejelzéstől. Elvileg kész a kis iv. hullám.
A normális az lenne, ha 13.253 fölé mennénk (csonka v. hullám), de a legjobb ha 13.325-13.375 közé.
De itt már óvatos kereskedés szükséges, mert 12.505-ös esés következik utána és nem biztos, hogy fel tudják húzni a kívánt szintre. Ha egy nagykereskedő idő előtt beönti, akkor a megnyitott longokkal gond lehet.
Valamint még az is lehet, hogy felmegy ugyan 13.325 fölé, de csak 13.000 környékéről.
Lenthor, a DAX ma egy az egyben megcsinálta, amit a német srác tegnap este beírt:
https://money-monkeys.de/morgenanalyse-zum-diensta...
Lehet, hogy holnap folytatja tovább felfelé?