Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

székház

#810006 TrendMan Előzmény: #809987

Reméljük, hogy ez az éles szemű meglátás emelkedő árfolyamot vetít előre. Különben mi értelme olcsón vásárolni?

Egyébként az OTP-től van egy 450-es célár, ami remélem nem reális.

Sajnos az aktuális árfol…

#807943 TrendMan Előzmény: #807903

Sajnos az aktuális árfolyamnál legalább 20 %-kal magasabb célár szükséges ahhoz, hogy tényleges emelkedési potenciál legyen egy részvényben.

10 % különbség kb. oldalazást szokott jelenteni.

OTP-től viszont van egy 450-es célár érvényben.

Egyébként azt ne felejts…

#807302 Kissherceg Előzmény: #807211

Egyébként azt ne felejtsük el, hogy jövőre lejár Chris mandátuma és nem hiszem, hogy maradna. Nem véletlen nyilatkozik így vagy úgy...

Hm ... 3 napja 20 forin…

#807211 TrendMan

Hm ... 3 napja 20 forinttal olcsóbban volt kapható...

DT

#807177 TrendMan Előzmény: #807174

Az az esés már vagy 2 éve érik.

Épp most nézem Buffet topikban mit mondott Buffet és szerinte épp a megfelelő áron forognak.

Egyébként, ha az esés moderát lesz, akkor az ilyen oszalékpapíroknak még jól is jöhet, mint menekülő eszköz.

DT

#807174 Kissherceg Előzmény: #807162

igazad van, de addig kell ütni ezt a hülye piacot amíg megy. Nekem is volt azóta még 3-4 trade, összességében plusszos. Azonban elkezdem majd befektetgetni, bár nagyon érik egy esés...

Meg nem kell mindig nézni ezeket a hülye számokat. :)

DT

#807162 TrendMan Előzmény: #807160

A valahonnan egyszer csak felszabaduló pénzzel az a tapasztalatom, hogy jobb egy kicsit ülni rajta.

Amikor eddig egyből átfogattam valahová - nem vártam ki egy kicsit - akkor többnyire rossz kézzel nyúltam bele.

Ez amolyan heurisztikus felismerés:-)

DT

#807160 Kissherceg Előzmény: #807159

nem, de opus nyerőnek egy részét elkellene temetni valahova... Nyomda vagy mtel lesz, utóbbi sokkal likvidebb azért nézegetem