Reméljük, hogy ez az éles szemű meglátás emelkedő árfolyamot vetít előre. Különben mi értelme olcsón vásárolni?
Egyébként az OTP-től van egy 450-es célár, ami remélem nem reális.
Reméljük, hogy ez az éles szemű meglátás emelkedő árfolyamot vetít előre. Különben mi értelme olcsón vásárolni?
Egyébként az OTP-től van egy 450-es célár, ami remélem nem reális.
https://www.bet.hu/newkibdata/124476486/share_purc...
Telekom FB tag 10k vásárolt, tudta, hogy leöntik? :) jééé
nem fest jól a papír 462
Van egy teóriám az alulteljesítéssel kapcsolatban, de addig is:
előkerült :)
tegnap volt egy nagy eladó, merre az arra?
nem igazán hiszek a célszámokban :) máséban
Sajnos az aktuális árfolyamnál legalább 20 %-kal magasabb célár szükséges ahhoz, hogy tényleges emelkedési potenciál legyen egy részvényben.
10 % különbség kb. oldalazást szokott jelenteni.
OTP-től viszont van egy 450-es célár érvényben.
KBC kinyomott ma egy 535-ös célárat
Ezt én most az árfolyam oldaláról nem tudom belőni ide vagy oda.
Egyébként azt ne felejtsük el, hogy jövőre lejár Chris mandátuma és nem hiszem, hogy maradna. Nem véletlen nyilatkozik így vagy úgy...
Az az esés már vagy 2 éve érik.
Épp most nézem Buffet topikban mit mondott Buffet és szerinte épp a megfelelő áron forognak.
Egyébként, ha az esés moderát lesz, akkor az ilyen oszalékpapíroknak még jól is jöhet, mint menekülő eszköz.
igazad van, de addig kell ütni ezt a hülye piacot amíg megy. Nekem is volt azóta még 3-4 trade, összességében plusszos. Azonban elkezdem majd befektetgetni, bár nagyon érik egy esés...
Meg nem kell mindig nézni ezeket a hülye számokat. :)
A valahonnan egyszer csak felszabaduló pénzzel az a tapasztalatom, hogy jobb egy kicsit ülni rajta.
Amikor eddig egyből átfogattam valahová - nem vártam ki egy kicsit - akkor többnyire rossz kézzel nyúltam bele.
Ez amolyan heurisztikus felismerés:-)
nem, de opus nyerőnek egy részét elkellene temetni valahova... Nyomda vagy mtel lesz, utóbbi sokkal likvidebb azért nézegetem
https://bet.hu/newkibdata/124319665/Q32017_results...
számok is jók, jó lesz ez :)