Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#809359 big-ebuy.eu Előzmény: #809330

3-4évig rangelt a spx és 2009 től már a rangot is megtette havin duplán emelkedett egy huzamba, 7-8éve...???4 évente mindig volt szinte 10-20% kori

nincs olyan potencia a világba mint a 70évekbe,nézd meg mennyi a hitel ,hol járnak a rv árak a cégekhez

EZ ARRA VOLT JÓ A PÉNZÜGYI INTÉZMÉNYEK JÓL SZARRÁ KERESTÉK MAGUKAT,PÉNZT VONTAK BE, ÉS SEMMI TÖBBRE,AKKORA TŐKÉJÜK LETT NA,BIZTOSÍTÓK SOKAT KI IS FIZETNEK SAJNOS

https://en.wikipedia.org/wiki/S%26P_500_Index

DAX

#809358 rbbj11 Előzmény: #809355

egyre kevésbé vagyok biztos benne, hogy a hetet ki tudja húzni valós 850-es letörés nélkül

DAX

#809357 KB58 Előzmény: #809355

Elég meredek, de a lefordulás után megszabadultam a longjaimtól.

Most csak négy CFD shortom van lentről.

Hogy értékeled most ezt a helyzetet?

Meddig kellene lefelé mennie a DAX-nak, most hogy lefordult?

DAX

#809355 Lenthor Előzmény: #809333

Sziasztok, jó reggelt!

Ha óráson áttörné felfelé a 13.095-öt

----------------------------------------------

Egyelőre nem tudta áttörni.

13.084-ről lefordult.

DAX

#809336 Lenthor Előzmény: #809334

Lehetséges egy trükkös változat is.

Előbb leöntik 12.950-ig, majd csak ezután tesztelnék felfelé a 13.095-öt.

Viszont 12.950 támasz, ezért arra figyelni kell, mert ha törné lefelé, akkor az lenne az irány.

https://invst.ly/60sd1

DAX

#809330 rbbj11 Előzmény: #809318

gazdaság mindig tud hova fejlődni, ezt ne feledd.

Aki buborekrol beszél azt elfelejti, hogy soha a történelemben nem volt még ennyi embernek a bolygón ilyen magas az életszínvonala, és ha minden jól megy, ez folytatódik tovább, mert kb 3 milliárd ember még mindig nagyon szegény, ok mind potenciális fogyasztók és gazdasági termeleshez újonnan hozzajarulók lesznek

DAX

#809329 rbbj11 Előzmény: #809316

nem hasonlította össze senki ezeket a cégeket, hanem az árfolyam novekedesuk által megteremtett piaci kapitalizaciot hasonlították a daxehoz.

Lenthor

#809324 KB58 Előzmény: #809314
Dollárerősödést vetítenek előre a csillagok - Ötletgyár Maxi (mai Erste cikk, csak regisztrál felhasználóknak)

Technikai kép

Noha a kedvező európai makroadatok hatására megtörte az EUR/USD árfolyam a szeptember eleje óta tartó csökkenő trendet, az adóreform felől érkező pozitív hírfolyam ismét dollárerősödést eredményezett. Ezzel újra a rövidtávú mozgóátlagokhoz érkezett vissza az árfolyam, amelyek az egyetlen akadályt képezik azelőtt, hogy az 1,155-nél található lokális minimum irányába vegye útját. Amennyiben ez a szint elesne, elérhető közelségbe kerülne az 1,4-nél tartózkodó 200 napos mozgóátlag. Célnak viszont az erősebb támasz szintet jelöljük meg 1,13-nál, míg a stop-loss-t a lokális maximum fölé, 1,2103-hez rakjuk.

Ugyanerről és ennek kapcsán új DAX ATH-ról írt 2017. 11. 16-án Nella az EUR USD PF fórumon (lásd alább):

november 16. | 13:50

előzmény: #19051 Fuleee_Bear

Van egy elképzelésem. Meg is osztom gyorsan. ;)
Mostanában a Dax és az E/U ellentétesen mozog. E/U-ban alacsonyabb aljat vártunk, Daxban pedig kéne még egy csúcs.
Ezzel a lefutással meglenne az alacsonyabb alj E/U-ban és inverzeként az új ATH Daxban. Az alakzat kb. 2018. januárban lenne teljes. (Nem állítom, hogy a lehetséges X készen van...)
Jó lenne, ha véleményeznétek.
http://keptarhely.eu/view.php?file=20171116v00myto5c.png

Lehet, hogy a DAX mától mégis felfelé indult a várakozásokkal szemben?

DAX

#809318 big-ebuy.eu Előzmény: #809316

Alibaba is internetes cég,ázsia, meg globális kis- nagy ker és nekik is van saját fizetési rendszerük..p/e értékek, 7év long ,akkora %os emelkedés épp elég ok

gazdaság hova fejlődne innen,max short gyilok lehet még ami a rv értékét tükrözné reálisan

DAX

#809316 Ricsi Előzmény: #809312

Egy google-t egy facebook-al vagy alibabával összehasonlítani szerintem óriási hiba. A google-nak termékei vannak, maps, youtube, android!!!!!, és még sorolhatnám. A facebook virtuális, az alibaba meg egy kereskedelmi cég, akármikor jöhet egy jobb konkurens. Én pl sosem vásároltam ott, jobban szeretem a kisebbeket. Digitalizálnak könyveket, egyre jobb a maps, olyan beágyazottságuk van, esélye sincs senkinek lenyomni őket, vagy ha igen, minimum 10 év kemény munkával.

Lenthor

#809314 Ricsi Előzmény: #809309

Én nem látom, csak gondolom, mert ment lefelé szépen, majd az adótervekre felment 100 körülre, de aztán újra elindult lefelé. Szerintem marad a lefelé irány, elmúlt az öröm az adóra.

DAX

#809312 rbbj11 Előzmény: #809295

elég ijesztö ez a lista

Nem kétséges, hogy 2-3 éven belül medvepiac lesz, csak az a kérdés, milyen hosszú? Ne feledjük, hogy szinte átlagos lenne, ha csak 6 hónapig tartana a medve!!

Lenthor

#809305 Ricsi Előzmény: #809301

Ellentétben Rbbj-vel úgy látom, visszajött 13K-ra, hogy innen essen egy méreteset.