Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

rossz a kérdés :) a jó k…

#809566 Koffein Előzmény: #809554

rossz a kérdés :)

a jó kérdés az volna, most milyen részvényekbe kéne fektetni, hogy 10év múlva 1k dodó után min10k fölött szakítsunk :-P

min25%

#809492 matgab Előzmény: #809332

micron-t én is régóta nézegetem...

Ami érdekes dolgot látok a ZTO-nál, hogy most már napok óta vízszintes napi kereskedése van gyakorlatilag 15.98-16.02-es sávban... Nagyon szokatlan ilyet látni...

Ez nekem gyanús nagyon. Vagy nagy eladó lehet benne, vagy nagy vevő... vagy valami olyan info ami még nem nyilvános...Kíváncsi vagyok mi lesz belőle...

min25%

#809332 rbbj11 Előzmény: #809320

anadarko, micron varakozasom azonos, wdc hasonló, de inkább stx fogja szerintem a 25%-ot megcsinálni

Psx -tól is ezt vatom

Kamatemelés biztos, hogy…

#809230 TrendMan Előzmény: #809229

Kamatemelés biztos, hogy lesz.

Menekülő eszköznek ott lesz a dollár meg talán a Bitcoin is.

Az arany egy lesz a sok közül. Nem azt mondom, hogy shortos, de nem biztos, hogy longos:-)

jó, de ott legalább érte…

#809229 matgab Előzmény: #809222

jó, de ott legalább értem, hogy miért vesznek el onnan.

Talán.

Hosszú távon nem értem, hogy miért nem emelkedik, de most a nagy részvény hejje hujjában senki nem akarja aranyban tartani a pénzét... Majd ha lesz egy kis reccs, akkor ez az iszonyat likviditás ha rázuhan az aranyra, akkor az úgy megy majd, mint a bitcoin.

Aranyban is átcsoportosí…

#809222 TrendMan Előzmény: #809162

Aranyban is átcsoportosítás szag van.

Mintha onnan vennének ki pénzt, hogy továbbra is felfelé varázsolják a részvénypiacot.

short

#809168 matgab Előzmény: #809156

ez nem egy pszichológiai elmélet, hanem a rideg valóság...

Jó, jó, hogy a Konzum vételen gondolkodtam 57 forintnál , ami ha vettem volna pár tíz millióért, az megoldotta volna az életem hátralévő részét, mégsem fájt ennek kihagyása annyira, mint, mondjuk végigülni az Underarmour vagy a TEVA esését...

átcsoportosítás szaga va…

#809162 Koffein Előzmény: #809159

átcsoportosítás szaga van.. fura, hogy tech cégek le, bank, szolgáltatás, telekom, kereskedelem fel... mintha a wall streeti betyárok egyszerre léptek volna...

a nagyon jó gyj után gap…

#809159 rbbj11 Előzmény: #809131

a nagyon jó gyj után gap up -os microsoft is majdnem rést töltött , nekem ez a legfurabb....vagyis lassan teljesen semmisnek veszi piac a legutóbbi gyj infókat

short

#809156 TrendMan Előzmény: #809155

Van az a pszichológiai elmélet, miszerint az elmulasztott nyereség kevésbé fáj, mint a veszteség.

Mozgolódás van.Elvileg a…

#809154 TrendMan

Mozgolódás van.

Elvileg a dupla csúcs is megvolt.

Bármi lehet.

brutál, hogy verik a chi…

#809131 matgab Előzmény: #809129

brutál, hogy verik a chipgyártókat félvezetőket ma is...

AMD, Nvidia, Micron, On Semiconductor. -5% feletti esésben.

De a Paypal mellett esik a Mastercard és a Visa is keményen.

Viszont a retail nagyon él ma... GME, Macy, Kohl, ODP, Target, AEO, GAP,ETSY, Bestbuy...

paypal-t ma is keményen …

#809129 matgab Előzmény: #808747

paypal-t ma is keményen megütötték... Elég durva fordulatok vannak benne mostanság...

ez hatalmas

#808726 Koffein Előzmény: #808713

jól elszakadt egymástól.. bank, telekom, szórakoztatás stb +2-3%, amíg tech szektor -2-3%... durva :-/

ez hatalmas

#808713 matgab Előzmény: #808602

Ütik a tech - chip-es cégeket, mintha holnap csődbe menne mind...

Paypal -5%, FB -4%, Amazon -3%, chipes cégek -3-7% google apple -2,5%? Mi van itt kérem, ehhez nem szoktunk hozzá mostanában!