Azt azért nézd, hogy az S&P ATH-n van
ezért is voltam kénytelen előbb nyitni. Igaz bővítettem lejjebb.
Az tényleg durva, de a DAXli kutya úgy látszik, most nem akar vele tartani. Vagy csak átverés és mindjárt kilő?
Pontosabban: A DAX árfolyamának gyakorlatilag november 10. óta nem sikerült átlépnie D1-en az MA20 és H2-őn az MA100 mozgóátlagot, alatta maradt. Így volt 2017. június 20. után is, amikor D1-en az MA100-ig esett, ami jelenleg 12640.
Nagyon örülnék ha esne. A shortjaimnak sem esne rosszul. Köszönöm a válaszodat
Bár nem engem kérdeztél, ahogy alakulnak a gyertyák szerintem innen esés. De ahogy Lenthor írta, hóvége van.
A DAX árfolyamának gyakorlatilag november 10. óta nem sikerült átlépnie az MA100 mozgóátlagot, ami már lefelé hajlik. Most ez 13156 és az árfolyam alatta van. Lehet, hogy alatta is marad?
Lenthor szerinted merre fog tovább menni? Már összezavarodtam annyit ugrált a DAX :)
Ha, abból indulunk ki, hogy a B/a 13.212, akkor a B/c -nek 13.212 felett kellene lennie.
Sajnos shortot nem nyitottam fent, de így is elég meleg a helyzet, eshetne a ....ba.
180 körül nem sikerült, egyeztetésem volt, csak 1 percet tudtam éppen beszélni róla a brókerrel, hogy ott valószínűleg le kellene zárni. Nemrég jöttem vissza a helyemre, akkor láttam, hogy 13160-ról valószínűleg lefordul, be is írtam. Aztán amikor elkezdett esni, akkor lezártam, de már csak 13137-nél sikerült.
Most csak a lenti shortjaim vannak, 12450-es átlaggal, úgy hogy ha elindul fel, akkor valószínűleg vissza kell vennem. Hogy szakadna rá az ég, most ugye nem akar úgy esni, mint tegnap délután...