en ilyen vagyok!
Rem mint OTP ban , jo lóra a longos ra tettünk.Ottone ami bikabb, ma megmutatta a nagy ember h 300 ig kell neki minden papír!
en ilyen vagyok!
Rem mint OTP ban , jo lóra a longos ra tettünk.Ottone ami bikabb, ma megmutatta a nagy ember h 300 ig kell neki minden papír!
Mai nap legnagyobb forgalmát megint hozta. Ha átmegy 700-on, elszáll. Kivárjuk, megéri... :-)
Ja, ja! Pedig a délelőtt nem olyannak tűnt, hogy nekimegy. Kicsit erőtlen, mint az egész BÉT ma, nem is hiszem, hogy áthúzzák 700-on, bár fene tudja. De eladó nincs, és ez a lényeg. 700 fölött kinyílna a világ, tetszene... :-)
Szerintem teljesen jó lett a nap ezzel a zárással. Forgalom is kerekedett. Holnap talán nekimegy a 700-nak megint.
Dehogy! Én például ma tettem még lét a számlámra, és nem otp-t akarok venni belőle. :-)
Bár velem még az is előfordulhat...
viszik át a lét otpbe, tegnapi MNB bejelentés fűteni fogja sokáig.
Hogy van pontosan a rés?
(Bocs, nem vagyok gépnél.)
Egyelőre bejött. :-)
Csak jókor szállj vissza!
mindet dobtam nullában, átraktam cig-be
Pedig úgy tűnik, hogy ez itt megpihent. Hogy ez most jó vagy sem, hát...
Mondjuk 700-hoz szépen felment, esetleg a napokban rést tölthet, mielőtt nekimegy a 700-nak. (???)
Rést kellene tölteni 650-nél, aztán mehetne fel, mert most így se le, se fölfelé nem érzek benne erőt!
ahogy elnézem kóstolgatná a 700at, csak nem nagyon akarják még fölé engedni..
ez napi aranyköpet is lehetne :D
"..über bull-ban könnyű nyerni, az, hogy ki a legény a gáton, akkor dől el, amikor vérmedve piac van..."
miért nem TBSZ számlán kereskedsz?
Nem kellene SZJA-t sem fizetned. És adna 5 év haladékot a nyugdíjig. Ha 5 év alatt nem bukod el továbbra sem a tőkédet, akkor már valószínűsítheted, hogy jobban tudsz valamit, mint az átlag. Mert über bull-ban könnyű nyerni, az, hogy ki a legény a gáton, akkor dől el, amikor vérmedve piac van...