Remélem rengetegen vagyunk ilyenek! :-D
Mai nap legnagyobb forgalmát megint hozta. Ha átmegy 700-on, elszáll. Kivárjuk, megéri... :-)
Ja, ja! Pedig a délelőtt nem olyannak tűnt, hogy nekimegy. Kicsit erőtlen, mint az egész BÉT ma, nem is hiszem, hogy áthúzzák 700-on, bár fene tudja. De eladó nincs, és ez a lényeg. 700 fölött kinyílna a világ, tetszene... :-)
Szerintem teljesen jó lett a nap ezzel a zárással. Forgalom is kerekedett. Holnap talán nekimegy a 700-nak megint.
Dehogy! Én például ma tettem még lét a számlámra, és nem otp-t akarok venni belőle. :-)
Bár velem még az is előfordulhat...
viszik át a lét otpbe, tegnapi MNB bejelentés fűteni fogja sokáig.
Hogy van pontosan a rés?
(Bocs, nem vagyok gépnél.)
Egyelőre bejött. :-)
Csak jókor szállj vissza!
mindet dobtam nullában, átraktam cig-be
Pedig úgy tűnik, hogy ez itt megpihent. Hogy ez most jó vagy sem, hát...
Mondjuk 700-hoz szépen felment, esetleg a napokban rést tölthet, mielőtt nekimegy a 700-nak. (???)
Rést kellene tölteni 650-nél, aztán mehetne fel, mert most így se le, se fölfelé nem érzek benne erőt!
ahogy elnézem kóstolgatná a 700at, csak nem nagyon akarják még fölé engedni..
ez napi aranyköpet is lehetne :D
"..über bull-ban könnyű nyerni, az, hogy ki a legény a gáton, akkor dől el, amikor vérmedve piac van..."
miért nem TBSZ számlán kereskedsz?
Nem kellene SZJA-t sem fizetned. És adna 5 év haladékot a nyugdíjig. Ha 5 év alatt nem bukod el továbbra sem a tőkédet, akkor már valószínűsítheted, hogy jobban tudsz valamit, mint az átlag. Mert über bull-ban könnyű nyerni, az, hogy ki a legény a gáton, akkor dől el, amikor vérmedve piac van...
Ilyen felhevült hangulatba az emberek többsége nem gondol az adóoptimalizálásra, a nyerőre gondolnak, ezért is vándorol a forró tőke ide oda. Ez alapján meghatározni, hogy merre megy a kereskedés badarság. :)
Igen, okos, amit írtál. Embere válogatja. Van, aki nyereségét már realizálta és elment nyugdíjba. Neki rendes számlája volt, fizetnie kell. Tudom, hogy fizetni senki nem szeret. Én sem. De mi, akik tudtunk kockázatot vállalni és értéket teremteni, legyünk büszkék arra, hogy jó magyarok, jó polgárok vagyunk, akik adakoznak. A civís világban a helyi lapok közzétették, kik a város legnagyobb adófizetői. Nekik kijárt a megsüvegelés. Én megvárom a jövő évet, addig is forgatom a pénzt. Az SZJA-ra már elkezdem félretenni.