Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

Mai nap legnagyobb forga…

#808432 Csusza

Mai nap legnagyobb forgalmát megint hozta. Ha átmegy 700-on, elszáll. Kivárjuk, megéri... :-)

Az opus rézvény várható alakulása.

#808424 Csusza Előzmény: #808423

Ja, ja! Pedig a délelőtt nem olyannak tűnt, hogy nekimegy. Kicsit erőtlen, mint az egész BÉT ma, nem is hiszem, hogy áthúzzák 700-on, bár fene tudja. De eladó nincs, és ez a lényeg. 700 fölött kinyílna a világ, tetszene... :-)

#808384 Csusza Előzmény: #808370

Szerintem teljesen jó lett a nap ezzel a zárással. Forgalom is kerekedett. Holnap talán nekimegy a 700-nak megint.

#808373 Csusza Előzmény: #808360

Dehogy! Én például ma tettem még lét a számlámra, és nem otp-t akarok venni belőle. :-)

Bár velem még az is előfordulhat...

#808360 Kissherceg Előzmény: #808359

viszik át a lét otpbe, tegnapi MNB bejelentés fűteni fogja sokáig.

#808298 Csusza Előzmény: #808284

Pedig úgy tűnik, hogy ez itt megpihent. Hogy ez most jó vagy sem, hát...
Mondjuk 700-hoz szépen felment, esetleg a napokban rést tölthet, mielőtt nekimegy a 700-nak. (???)

#808284 picirigo Előzmény: #808266

Rést kellene tölteni 650-nél, aztán mehetne fel, mert most így se le, se fölfelé nem érzek benne erőt!

#808266 Koffein Előzmény: #808212

ahogy elnézem kóstolgatná a 700at, csak nem nagyon akarják még fölé engedni..

#808212 Koffein Előzmény: #808207

ez napi aranyköpet is lehetne :D

"..über bull-ban könnyű nyerni, az, hogy ki a legény a gáton, akkor dől el, amikor vérmedve piac van..."

#808207 matgab Előzmény: #808204

miért nem TBSZ számlán kereskedsz?

Nem kellene SZJA-t sem fizetned. És adna 5 év haladékot a nyugdíjig. Ha 5 év alatt nem bukod el továbbra sem a tőkédet, akkor már valószínűsítheted, hogy jobban tudsz valamit, mint az átlag. Mert über bull-ban könnyű nyerni, az, hogy ki a legény a gáton, akkor dől el, amikor vérmedve piac van...

#808205 Koffein Előzmény: #808204

Ilyen felhevült hangulatba az emberek többsége nem gondol az adóoptimalizálásra, a nyerőre gondolnak, ezért is vándorol a forró tőke ide oda. Ez alapján meghatározni, hogy merre megy a kereskedés badarság. :)

#808204 bygm Előzmény: #808155

Igen, okos, amit írtál. Embere válogatja. Van, aki nyereségét már realizálta és elment nyugdíjba. Neki rendes számlája volt, fizetnie kell. Tudom, hogy fizetni senki nem szeret. Én sem. De mi, akik tudtunk kockázatot vállalni és értéket teremteni, legyünk büszkék arra, hogy jó magyarok, jó polgárok vagyunk, akik adakoznak. A civís világban a helyi lapok közzétették, kik a város legnagyobb adófizetői. Nekik kijárt a megsüvegelés. Én megvárom a jövő évet, addig is forgatom a pénzt. Az SZJA-ra már elkezdem félretenni.