a nagyon jó gyj után gap up -os microsoft is majdnem rést töltött , nekem ez a legfurabb....vagyis lassan teljesen semmisnek veszi piac a legutóbbi gyj infókat
a nagyon jó gyj után gap up -os microsoft is majdnem rést töltött , nekem ez a legfurabb....vagyis lassan teljesen semmisnek veszi piac a legutóbbi gyj infókat
Van az a pszichológiai elmélet, miszerint az elmulasztott nyereség kevésbé fáj, mint a veszteség.
Nézelődtem ma short fronton, de végül nem vettem fel pozíciót. Kár.
Mozgolódás van.
Elvileg a dupla csúcs is megvolt.
Bármi lehet.
brutál, hogy verik a chipgyártókat félvezetőket ma is...
AMD, Nvidia, Micron, On Semiconductor. -5% feletti esésben.
De a Paypal mellett esik a Mastercard és a Visa is keményen.
Viszont a retail nagyon él ma... GME, Macy, Kohl, ODP, Target, AEO, GAP,ETSY, Bestbuy...
paypal-t ma is keményen megütötték... Elég durva fordulatok vannak benne mostanság...
jól elszakadt egymástól.. bank, telekom, szórakoztatás stb +2-3%, amíg tech szektor -2-3%... durva :-/
Ütik a tech - chip-es cégeket, mintha holnap csődbe menne mind...
Paypal -5%, FB -4%, Amazon -3%, chipes cégek -3-7% google apple -2,5%? Mi van itt kérem, ehhez nem szoktunk hozzá mostanában!
Roku közben tegnap is ment 17%-ot... Mégis jó lett volna venni...
Bizony oda, WDC és STX is megsínyli, WDC kicsit jobban, -6,5%-nál jár...
chipgyártóknak jól odab@szott ma a Morgan Stanley, hogy a redva vigye el őket!
ezen jót nevettem, kicsit szélhámos a piac https://lustaport.wordpress.com/2017/11/22/deja-vu...
kva TEVA meg 11,5-ös vételem utáni 8% plusszos nap után amikor esett 6%-ot ijedtemben kiszórtam, azóta pedig ment 15%-ot...
Na hosszú hónapok óta az első olyan gyorsjelentése a Gamestop-nak, ami után pluszban van (+8%) az árfolyam...Mondjuk vételem óta leharmadolódott, tehát nem sokat segít a pakk méretemen, de apróságoknak is örülni kell a mai világban,...
Foot locker +25%...
Bazzeg , ezek csak most tudták meg sztem, hogy eladtam az UA-t...
Nike +3,7%. Hosszú ideig tartó szopatás után lehet , hogy végre kitör és eléri a beker áramat (63-64 körül). Pedig azóta már volt az árfolyam 50 alatt is, de most mintha magához kezdene térni.
Az Adidasban meg úgy néz ki kifogyott a szufla, az UA összeroppant, mostanában divatos Lululemon mellett el kellene, hogy jöjjön a Nike ideje lassan.