Erre mondják, hogy a "bikák kiszorították a medvéket a parkettről"
Erre mondják, hogy a "bikák kiszorították a medvéket a parkettről"
Ráadásul Hummer azaz Kalapács gyertyát kaptunk, ami fordulót jelent. Tehát az eddigi shortos irány megfordul és elindul felfelé.
Napos zöld gyertya is meg lett, hosszú alsó tüskével.
Tehát, van még erő a longban, mert a longosok visszahúzták.
De, miért is ne lenne. A 4. hullámban vagyunk. Még, ha megy is még lejjebb a 4. hullám, akkor is ott az emelkedő 5.
A nagyok a megnyitott longjaikat kiülik lesz rajta így is haszon.
12.846
De, ezért nyitottam: A mai betonbiztos alj ez volt, de azért a 12911-ben bíztam.
-------------------------------------
2017. november 15. 8:41 Lenthor
Nyitási pánik leviheti 12.890 környékére. Ha esetleg azt is törné, akkor 12.850-ig , de remélem nem teszik meg.
Én is zártam longot 895-ről, 50 pont csúszóval nyílt, szóbal 845 volt az alja kb.
Nekem? De, de jobban érzem magam kevesebb longgal.
Ha éjjel minden zárva van, nem nagyon tudok olyat elképzelni, hogy kijön egy hír, és 1000 pontos gap felfelé. De sok olyan hírt tudok mondani, ami előidézhet 1000 pontot lefelé.
Miért kellene lemennie, ha a poklok bugyrából sikerült felfelé kimenekülnie?
Már nem a ‘forever long’ a stratégia? Az eséseket nem csak olcsó long beszállók?
----------------------------------
12.858-tól longolom.
A 12.900-12.929 közötti longokat most zártam 12.994-nél, mert sok volt és volt rajtuk már nyerő.
Már nem a ‘forever long’ a stratégia? Az eséseket nem csak olcsó long beszállók?
Órás Kijunhoz lassan felér. 12.994. A Kijun is segít neki, mert lassan csorog lefelé.
Azért nem vagyok ennyire egyoldalú. Be tudok én ragadni longban is. De csak és kizárólag így: long trendben shortba, short trendben longba. Így kell, nem?
De szokott, ahogy figyelem, általában beül egy shortba, és beleragad. Nem ítélem el, mert én is shortos beállítottságú vagyok, és ennek racionális indoka van.
irány a 170 rés dow30 ? :) holnapig, daxnak is van 835
Amúgy te sohasem kerekeskedsz saját döntés is alapján? Miért kell mindig más? Mentsvár? Nem én basztam el......