Ilyen után mi szokott következni, a 7-ik?
Ha ma a DAX nem zár zöldben (ami nagyon valószínű), akkor a ma nyitott longokat dobni lenne célszerű esetleg zárás előtt?
Most nem örülnék neki, mert 13064-nél nyitottam 2 CFD longot, az eddig egyenlő short-long pozik mellé.
Ha esnénk 12.910-12.930 közé az jelenlegi adatok szerint gyors lehet. A lassú esésre az indik nem a legjobbak jelenleg.
Mészáros tőkeáttételes részvényeivel kereskedek!
----------------------------------------------------
Bátor vagy. Még nincs egy éves gyorsjelentése sem. Fundamentális alapja a szárnyalásnak adat hiányában ismeretlen.
Gyanítom, hogy felfújt lufi és amikor már mindenki nyerni akar rajta, mert szárnyal a papír, majd hirtelen beejtik. Azt is sejteni lehet, hogy ki fogja beejteni. Persze nyitás előtt, hogy lépni se tudjál.
A magyar papírok mutyik, pláne, ahol politikusi háttér van. Csak nem gondolod, hogy elszeded nekik a tőkéjüket?
Ha 12.229 környéki nyakvonallal meglenne a fej-váll alakzat, akkor a jobb váll utána felmehetne 13.100 környékére és utána az esés 12.500 vagy 12.330-12.400-ig eshetne.
Én kiszálltam a DAX-ból, Mészáros tőkeáttételes részvényeivel kereskedek!:) Eddig nagyon OK! Viccet félre téve, naponta többször is jövők, ide tanulni, nem tagadom!!!
Én csak halálra izgulom magam és szenvedek, a legjobb szituációkban nem lépek, máskor meg elkapkodom. Pl. most - természetesen késve - 13064-nél nyitottam 2 CFD longot, ami máris minuszban van. Pedig irtam (igaz kérdésként), hogy elindult lefelé. De talán mégis felfelé fog menni.
Kritikus szinten! És, ha nem fogja meg a 12910, akkor mi a cél, 12600? / Nagyon jól csináljátok!Jó olvasni! Köszi!