Talán?
13.050 fontos szint. Donchian 15 perces középvonal.
13.000-13.050 alatt esély lehet a 12.910-re. Felette a 13.250 környékére.
Csak mindenki vigyázzon, mert a 12.910-et kellett volna megcsinálnia, de 12.960 környékéről fordult.
Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy előbb lemegy bepótolni a tegnapi elmaradt 12.910-et.
Durván berajzoltam az előző kis (iv) hullám irányát.
Nem törvényszerű, de valami hasonló lehetséges.
https://invst.ly/5tvmu------------------------------------------
A 13.250 körüli felfelé irány megfelelne az előző kis (iv) hullám felfelé szintjével is. (nem ment le 12.911-ig, így feljebb kerül egy kevéssel.)
Sziasztok, jó reggelt!
Ma egy kis felfelé irányt várok.
Az 50%-os fibo 13.244-13.260 valószínű és onnan le kellene fordulnia.
A 13.621-es cél amit írtam, csak 13.406 felett kerülne célkeresztbe, de ennek kevés az esélye.
Sziasztok, jo reggelt!
Lenthor, ez jo ötlet, könnyen meglehet. Feltennéd ezt a chartot Fibo szintekkel?
Daxi, miért gondoltad számonkérésnek? Ilyen eszembe sem jutna. Én is tudom, hogy milyen jó találati aránnyal dolgozik és gyorsan reagál. Részemről a kérdések valóban csak kérdések voltak, amikre szerettem volna gyorsan választ kapni (ahogy meg is kaptam), mert tényleg érdekelt, hogy miért gondolja longosnak a DAX-ot 13080 környékéről, amikor nekem az MA-k még határozottan lefelé mutattak és azt láttam, hogy abból gyorsan nem tudnak fordulni és én, ahogy írtam, legkésőbb ott terveztem eladni a 13020-on vett longjaimat (amit persze megint nem tettem meg és nem voltam happy, amikor alá is ment az árfolyam a 13000-nek, ahogy vártam).
Persze a fordulónál, 12960 felett sem nyitottam longot. Megint le voltam merevedve és csak néztem a belépési lehetőséget, de nem használtam ki ezt sem.
én csak annyit tudok hozzátenni, hogy amcsi indexekben immár több mint egy éve (addig néztem vissza) D1-en a hosszú kanócok mindig elöre jelezték a fals irányt. Föleg, ha min. 2 egymást követö ilyen kanóc volt. SP-ben ismét megjelentek ezek a kanócok. Vagyis megvették elmúlt napokban az eséseket. Tehát nagyon nagy eséllyel amcsi indexek uj ATH-ra fognak menni további korrekcio nélkül. A dax képes lehet hetekig ezzel ellentételesen mozogni?
igazam is lett, meg nem is :)
Profitvédöket lejjebb huztam, és nagy aktivált is. Most minimális shortban várom a folytatást, újra megmentették. Dax alapján továbbra is letörést, de amcsi indexek alapján már megmenekülést várok
Durván berajzoltam az előző kis (iv) hullám irányát.
Nem törvényszerű, de valami hasonló lehetséges.
Ez az akkor vagy a Dax-ban teljesül a fejváll, vagy különvállnak.
Az SP szerintem első körben le kellene mennie 2.473-2.485 környékére. Onnan talán korrekció felfelé, majd irány új aljra.
A bizonytalanságot az okozza, hogy naposon egy fordító gyertyát kaptunk, tehát az irány felfelé fordulását jelzi.
Ugyanakkor, ennek a gyertyának 12.911-nél kellett volna jönnie és nem 12.960-nál.
Valami trükközés megint. Ugye a 13.621-et sem csinálta meg.
Csak nem innen akarja bepótolni az általam nagyon várt 13.621-et?