Én vettem UA-t. Ma adtam el belőle a biztonság kedvéért 11.3 felett. Thx matgab.
TEVA-m is van, abban még várom a hatást.. :)
Én vettem UA-t. Ma adtam el belőle a biztonság kedvéért 11.3 felett. Thx matgab.
TEVA-m is van, abban még várom a hatást.. :)
már majdnem belevettem ua-ba, csak kell a hétvégi bitcoin shortra a lé
Nem figyelnek, csak simán én mozgatom a világot...
Durva hogy megy az UA.... Mint aki kb. egy éves nyomás alól szabadult fel...
egész ruha szektor napok óta felulteljesit
én próbáltam , de nem volt belőle short elérhető nálam
Viszont bitcoin pénz most tört szintet, már benn van a short limitem
megint esik, pont a csúcson bővítettem és onnan megint esik. agyam eldobom.
Közben nézem a pár napja eldobott ZTO azóta ment vagy 8%-ot (kb 1 évig tartogattam azt a szart mire ismét nyereségbe fordulva eladhattam) és még az Under Armour is ment 7%-ot a múlt heti eladásom óta, pedig az aztán tényleg csak esni tud...
baxxa meg, kva bitcoin group már teljesítette is a faktort...
Fogadjunk, hogy nem shortoltátok!
kösz infot, akkor oracle short! bár nagyon nehezemre esik...végre egy rv, ami nincs nagyon túlértékelve...pont nem ezt kéne shortolni...de mondjuk pont ezért kell mégis, ahogy tözsdét ismerem...
nem, a csúcs az még az eladásom előtt volt...:-)
De ezzel az összevissza vétel eladás vételemmel teljesen összezavarok mindent.
Meanwhile:
A kva Oracle-t meg nem leminősítette a UBS??? Itt is meglesz a faktor? (50.5-ről van)
akkor hellyel-közzel már ma teljesült app-ban a faktor: 873 volt utána csúcs. 890 helyett akár el is fogadhatjuk kipipáltnak?
appenint 815-805 között
Opus: 615-622 között
érdemes lett volna stopot alkalmazni, én javasoltam...de rosszul így se járhattál
Hogy ki lehessen számolni a 10%-okat, elárulod melyiket pontosan mennyin dobtad? :)
Opus is kidobva.
Majd ha eldönti, hogy felfele vagy lefele akar menni 15%-kal, akkor visszaszállok...:-)
végülis napi bérnek nem volt rossz, csak az a baj, hogy kb 5-ször ennyit nyerhettem volna, ha épp mindig jókor szállok ki meg be.
De még mindig jobban jártam azoknál, akik rosszkor szálltak be (mondjuk 1170-nél Appeninbe) és azok sem voltak kevesen...
Appenint ráöntöttem a piacra... Bocsánat, inkább limittel kellett volna eladnom...
Opus csökkentve.