Ma eladtam nyitóban
nem tudom, igazából abban sem vagyok biztos mit csinál ez a cég, de hát látod ezeket a fajtákat kajálja most a nép...
nekem is mennek olaj részvények rendesen, de nem csoda
Matgab mester! Most mi a helyzet Mylan-nal nálad? Csak Teva-ban voltál érintett? Most vettem Mylant, és csak remélni tudom, h nem faktor ellen dolgozom?!
Nézd, jelenleg 400 évnyi profitot vagy vhogy ugy áraz. Egyszerü meghatározni, mennyire szaladt elöre: meg kell nézni, 40x-ezni tudja e belátható idön belül a tözsdei forgalmát? Kéne tudni a jelenlegi ügyfélszámát. Jönnek uj konkurensek is majd,u.ezzel a szolgáltatással. Az emberek 10%-nál több aligha fog rövid idön belül bitcoin tözsdén kereskedni. Tehát ha van potenciális esélye 20 millió európai ügyfélre, akkor szerintem nem túlárazott. Jelenleg hány ügyfele van, ez itt a kérdés?!
Igazán vicces...
A BTC árfolyama esik 1%-kal, de a Bitcoin group most már 18% pluszban van... Itt nincs ilyen szarozás szerencsére (?), hogy csak 15%-ot mozoghat a papír...
Ma meg tízszereztem az eddigi pakkomat. Ha ez megtízszerezné magát, akkor írnék egy bekezdést a hogyan menjünk korán nyugdíjba cikkhez...
sdrl is mehetne vagy 5 dollárra, ha már van és nem opusban pihen a tőke...
az összes ex részvényem is rallizik:
KORS +13%
ZTO: +3%
Seadrill+8%
Century Aluminium +5,5%
UAA.US +2,5%
Szerintem emelj tőkét :)))
Bazz, de szép nap van ma!!
részvényeim:
Kiakadva +15%-on:
Appenin, Konzum, (+15% igaz, Konzumot csak ma vettem).
CIG +13%
Bitcoin Group +16%
Teva +5,5%
AU +2,1%
K+S +1%
AB Inbev: +0,4%
GME +0,4%
Paypal+0,3%
TSM: +0,2%
Oracle: 0%
FHB -0,2%
nike -0,3%
Rank: -1,7%
Cara.us: -3% :-(
Hihetetlen , hogy ez a kva CIG mennyire matgab érzékeny.
Meg az is brutál, hogy ha az az összeg amit FHB-4IG párosban tartok mondjuk egy OPUS-Appenin párosban tartottam volna, akkor a nyereségből kb. most tudnék venni 2 rózsadombi lakást...
Lassan nullába lesz a 293 as visszavételem
CIG: eladásomat követő 3 óra alatt ment 12%-ot...
Kérdése van valakinek? Én vagyok az Anti-mészáros!
rengeteg forro pénz keletkezett eddigi konzum és opus nyerökön, ez tuti...valahova tenni kell öket, és mivel garantáltan nem warren buffettek profitjáról van szó, csak szenny papírokban fognak lehetöséget látni ezek a forró pénzek...
összes egy rakás fos,de ha a sok hülye veszi, mert fogaálmatlan csak keresek rajtuk. Mindent megrángatnak.... beteg, full kretén, de jól jövedelmez....
azt mondtad, azok csak aranyos tömö brigád, minek vettél volna? :P Akkor már nordtelekom jobban néz ki
egyebkent reggel még ott1et akartam, csak nem kaptam. Ez van :)