Hihetetlen , hogy ez a kva CIG mennyire matgab érzékeny.
Meg az is brutál, hogy ha az az összeg amit FHB-4IG párosban tartok mondjuk egy OPUS-Appenin párosban tartottam volna, akkor a nyereségből kb. most tudnék venni 2 rózsadombi lakást...
Hihetetlen , hogy ez a kva CIG mennyire matgab érzékeny.
Meg az is brutál, hogy ha az az összeg amit FHB-4IG párosban tartok mondjuk egy OPUS-Appenin párosban tartottam volna, akkor a nyereségből kb. most tudnék venni 2 rózsadombi lakást...
Lassan nullába lesz a 293 as visszavételem
CIG: eladásomat követő 3 óra alatt ment 12%-ot...
Kérdése van valakinek? Én vagyok az Anti-mészáros!
rengeteg forro pénz keletkezett eddigi konzum és opus nyerökön, ez tuti...valahova tenni kell öket, és mivel garantáltan nem warren buffettek profitjáról van szó, csak szenny papírokban fognak lehetöséget látni ezek a forró pénzek...
összes egy rakás fos,de ha a sok hülye veszi, mert fogaálmatlan csak keresek rajtuk. Mindent megrángatnak.... beteg, full kretén, de jól jövedelmez....
azt mondtad, azok csak aranyos tömö brigád, minek vettél volna? :P Akkor már nordtelekom jobban néz ki
egyebkent reggel még ott1et akartam, csak nem kaptam. Ez van :)
beírtam, hogy 50 körül veszek, ennyi szabad pénz volt. Opusban utazom.
leadtad a drótot, úgyhogy dehogynem :)
OTT1-t is eladtam, az is ment cégbe, az is felsö limiten
cig belépő pakkok megvéve 56on, diverzifikálok :)
Ma zártam mindet 1017 ért, de újra vettem 1011 ért
kösz az infokat!
Akkor AB Inbevet is venni kell, basszus adsz mára munkát...
cig vételek kényszer emelt áron megtörténtek, alig bírok persze az árfolyam után szaladni, a pakkod csökkentése miatt XD
Ma három hetest tartalmazott a KBC belépő kódom, tehát ha már speka legyen speka...
AB Inbev csökkentés, Bitcoin group növelés.