jah igaz, te btc-t is vettél bakker :DDD
Ezekkel a lufikkal halálra fogod keresni magad, appenin is megy az égbe, mit neked faktor ;)
jah igaz, te btc-t is vettél bakker :DDD
Ezekkel a lufikkal halálra fogod keresni magad, appenin is megy az égbe, mit neked faktor ;)
mester, szétkeresed magad appon :)
Appenin bővítés... Kurva Opus meddig megy vajon? 10.000-ig meg sem áll?
Teva ha ma nem pattan vissza akkor eladom a tegnapi vételeim...
Ez a bitcoin group cucc viszont kezd egész jó lenni!
Amúgy valahogy az egész élet ilyen faktoros...
Hitelszerződést intézek magamnak...
Kedd: felhívom a vidéki fiókot, hogy elmennék a közjegyzőhöz péntek reggel, ha még aznap átküldik a papírokat a közjegyzőnek.
Tegyenek rá az email-re másolatban, hogy lássam, hogy átment.
Persze nem tettek rá az email-re.
Közben kedden bementem a pesti fiókba, ahova átküldték elméletileg a földhivatalba beadandó doksikat, de az ügyintéző szabadságon volt és nem találták a korábban már átküldött doksikat.
Ma reggel eszembe jutott, hogy most menjek-e a közjegyzőhöz vagy ne? (vidéki fiókot próbáltam hívni , de szabadságon volta vidéki ügyintéző). Írtam neki (kj-nek) reggel ,hogy igazolja vissza, hogy mehetek (mert csütörtökön nem igazolta vissza), és megpróbáltam hivogatni 8.10-ig (mivel 8-ra mentem volna). Nem vette fel, gondoltam, akkor biztos nem küldte a bank és nem is jött be.
Na akkor gondoltam most már visszamegyek a pesti fiókba a földhivatali doksikért. Odaérek megnézem az email-jeim, 8.13-kor írt a közjegyző, hogy szeretettel vár (Budán) megkapta a doksikat. Süsd meg a halat, már Pesten vagyok. Várok majdnem 1 órát, a bankban a szabadságról visszatérő ügyintéző nem kapott dokumentumot. ELakadt az egész folyamat, majd megyek szerdán a közjegyzőhöz és megvárom míg visszajön a vidéki ügyintéző a szabadságról és elmeséli hol lehetnek a földhivatali papírjaim...
cara after market -3,1%.Rosszabbat jelentett mint várták...
csak -2% afterben
Nem mertem rä shorot nyitni, mert mondom ez lesz a kivétel, és ezzel kompenzál téged a sors, akkor én letolhatom a gatyát, ha +20%-ban nyit mäsnap...apennin miatt megrendült benned a hitem :)
én mai MOL-ra nagyon várok egy beadást holnap, és az jo lesz, mert szeretném a 3050-es eladási áram alatt visszavenni, de mostanäban erre nem volt lehetöség :(
:((
Ilyen bika piacon..ahol FB es sok kretén cég 4-5x-öz....mi meg ki tudjuk választani a leggyengébb papperokat....azon gondolkoztam, hogy kezdö tözsdés hiba ez valojában, amit ujra és ujra mäs és mäs formäban elkövetek én is: aljat keresek, és ami megy, nem merek belevenni, mert mär dräga....igy mindig a lemaradokba nyulok, mindegy mekkora bika van, es mindig azt shortolom, ami bazi erös és nem kéne shortolni :S
Nekem sears van, már falat kaparom....de ha az becsödöl, az Lehmanhoz hasonló lesz, csak nem azonnali hatással....amcsi kisker sokkal nagyobb foglalkoztató, mint egész autoipar. Meg fognak sokan lepödni, ha JCP, Sears es tsai mind csödbe mennek jövöre. A munkanélküliség úgy megugrik és gdb olyan sallert kap, ami a semmiböl érkezve majd csak bénult arcokat okoz
ez elég súlyos....
Látom , benned is hasonló reakciókat váltott ki... Annyi különbséggel, hogy én ezt a minusz 30%-ot már átéltem a héten az UA-val is és egy kicsit baljós előérzetem van a ma esti Cara-val kapcsolatban is...
Ó hogy a jó k anyjába!!!!
Most látom csak hogy ma -15%-ban van ez a r*dves sz*r f*s TEVA!!!
Akkor még nagyobb bukóban ülök, hogy b*đzná meg.....
Dehoy mentik meg. Miért mentenék meg? Kicsoda?
Mondom ezt úgy, hogy vastag bukóban ülök vele sajnos...
kva teva-t is pont a legrosszabb pillanatban vettem vissza... Mintha el lennék átkozva.
Under Armour eladás... Ezt a fosch papírt!
ZTO eladás, TEVA vétel... Csak megmentik ezt a céget...