Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

kevin spacey hogy jön a …

#806535 Koffein

kevin spacey hogy jön a nyomtatott sajtó halálához? hogy?

http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/11/02/a_nyo...

vagy ennyire nem olvasnak nyomtatott újságot az indexesek? vagy úgy gondolja a cikk író, hogy azért nem fogják megvenni, az újságot, mert kevin spacey szerepel rajta? szerintem meg egy nagy lópikulát! aki megveszi, azért veszi, hogy angolul tanuljon, olvasson, gyakoroljon... agyrém... de ettől függetlenül, remélem jó kis ingyen reklámot csináltak és nagyobb haszna lesz szalai nóráéknak...

idezem :)

#806533 tozsdenyul Előzmény: #806501

A pofátlan g..ik

(by Ibiza)

(a szerző első szabadverse, válogatás 7 nap 6 éjszaka nem-minősitéseiből)

a pofátlan g..ik
nem mernek nők lenni..
van ilyen
nem tudom melyik kapura
támadsz
feszültnek tűnsz
paraszt
stílusod
egyre röhejesebb
nem mert erőszakolták hanem
a jobb helyzet reményében
a f@szi elnézi
anyádat
minősítgesd
jól
képzett gyökértelen
egy antinő
ez a királylány
egy új biorobot
lepippantotta
anyádat
én bottal sem piszkálnám
boncmester majomhordáitok
van ilyen
nem tudom
egyre röhejesebb
ez
személyes gond
de van ilyen
nem mernek nők lenni
boncmester majomhordáitok
a saját pöcsötökkel (vagy mivel) jácchattok
én bottal sem
személyes gond
valami csigaszerű
himnős
mutáció
piszkálnám
de egyre röhejesebb

mia baj a neolibsikkel..

#806520 Ibiza

meg akarják ölni a bizalmat az adott szó becsületét..a tiszteletet a szépséget a

harmóniát, a szerelmet, a férfi-nő csodás kapcsolatát..el akarják vágni a

gyökereket..csodálatos hagyományainkat.. a természetes család

fogalmát isteni szépségét..

soros és hivei...mennyetek inkább kibucba..ott a saját pöcsötökkel (vagy mivel) jácchattok..

első a magánélet...az a …

#806517 Ibiza Előzmény: #806514

első a magánélet...az a háttér..ezen alapul az önbecsülése...ez az alap..ha ez nem jó egy nőnél akkor kompenzál.. egyszer csak összeomlik a vár..néha itt is láthatunk ilyet.. pl nyúlosz punciusznál ,)

aki megtalálja az egyens…

#806514 Koffein Előzmény: #806502

aki megtalálja az egyensúlyt, az jó vezető tud lenni... sokan kompenzálnak, férfias karaktereket vesznek fel, megerőszakolják saját egyéniségüket...

vannak jó női vezetők, s…

#806502 Ibiza Előzmény: #806407

vannak jó női vezetők, sajnos sokan kompenzálnak. Ázsiában - pl thaiföldön- nagyon jók a női menedzserek..kinai céggel is tárgyaltam, nagyon jó volt a csajszi..

idézd be az ominózus min…

#806501 Ibiza Előzmény: #806460

idézd be az ominózus minősitést valakiről..

ne feledjük te küldted el anyjába prosit és te mondtad neki kussoljon....azéé ez nem szép lássuk be.

"Mivel itt többségben va…

#806486 tozsdenyul Előzmény: #806468

"Mivel itt többségben vannak a férfiak, nyilván azok a megemlítések kerülnek többségbe, amelyre a férfitársadalom érzékenyebb."

"Nem a potentátok feljelentése kapcsán jutok el oda, hanem ettől függetlenül"

Ja, a te részedröl lehet, de itt az volt a helyzet, hogy a potentátok megemlítése kapcsán azonnal a feminizmus ekézése jött embriópózba helyezkedve, mint a potentátok emlegetése kapcsán a valódi probléma, nagyon nem függetlenül... Nem mindegy a kontextus.

Nem értem amúgy a mindenhonnan elöbukkanó erös sztereotíp félelmeket a feminizmus kapcsán, én egyáltalán nem érzem fenyegetve magam. Fóbiának tünik, de lehet tévedek és titeket valóban emaszkulinálni tud a feminizmus :)

"Rengetek sztereotípia él a fejekben arról, hogy a nők ugyanazért a munkáért kevesebb bért kapnak, pedig ez nem igaz "

Ontjátok az alá nem támasztott sztereotípiákat, beszélgetésekböl meg hasonlókból.

Mivel itt többségben van…

#806468 TrendMan Előzmény: #806462

Mivel itt többségben vannak a férfiak, nyilván azok a megemlítések kerülnek többségbe, amelyre a férfitársadalom érzékenyebb.

Nőkkel folytatott beszélgetésből gondolom, hogy a nők többsége számára ez a téma idegen.

Nem a potentátok feljelentése kapcsán jutok el oda, hanem ettől függetlenül.

A nők már sok szempontból fölényben vannak:

Akkor is védi valaki az érdekeiket, ha erre semmi szükségük nincs.

Tovább élnek, korábban mennek nyugdíjba.

Akkor is sokszor előretolják őket vezetői pozícióba, ha őket ez igazán nem érdekli.

Munkahelyi közösségekben a nők összedolgoznak - nagyon sokszor kifejezetten férfiak ellenében. Ezáltal sok férfi számára az önérvényesítés egy versengő atmoszférában nehezebb.

Rengetek sztereotípia él a fejekben arról, hogy a nők ugyanazért a munkáért kevesebb bért kapnak, pedig ez nem igaz (ha esetleg igen, akkor is csak a felső jövedelmi decilisben).

Erre a média rá is játszik.

Azok a szempontok viszont, amelyek a férfiak számára hátrányosak alul vannak reprezentálva.

Csak két példa:

Gazdasági válság idején egy férfi sokkal nagyobb eséllyel veszti el az állását, mint egy nő.

Ha egy nő az irodában kiborul, akkor támogatást talál.

Ha egy férfi borul ki, akkor többnyire további kirekesztésben van része.

persze hogy ossze van mo…

#806462 tozsdenyul Előzmény: #806403

persze hogy ossze van mosva, en csak az osszemosas okait elemzem egy hete :)

az osszemosasnal kicsit tobbrol van szo, ha 1000 hsz-ben, az

1) meg van emlitve 2-ben,

2) meg van emlitve 998-ban

ami egyebkent, igy ilyen formaban, 1)-nek a relativizalasat jelenti, es tokeletesen igazolja amugy a feministakat e konkretumban...

azt mondjuk megkerdezem, hogy mibol gondolod, hogy a nok tobbsege sem ker a feminista, "tulemancipalt" vilagbol...

mert azt mar meg sem kerdezem, hogy "potentatok" feljelentese kapcsan hogyan jutsz el oda, hogy a vilag "tulemancipalt"

en nem tudom, mibol gond…

#806460 tozsdenyul Előzmény: #806391

en nem tudom, mibol gondolod hogy neked szabad gyakorlatilag barkit a vilagon minositgetned es folyamatosan, de mimozakent kikered magadnak...

megint anyazol, felkapod a vizet dehat nem a tukorrel van most sem baj szivi , te tenyleg az vagy, ami :)

A lakhelyemhez közeli pi…

#806447 TrendMan

A lakhelyemhez közeli piacon ittam egy kávét és a kisfröccsöt épp most.

A sorban mögöttem álló a rendelés ideje alatt eltelt 30 másodpercben arról beszélgetett a pultosnővel, hogy az Operettszínházban is lebukott valaki, akinek felesége és 3 gyereke van és már 2 embert lefizettek, hogy ne pattanjon ki a dolog:-)

Fogalmam sincs kiről van szó, de érdekes, mennyire átszövi ez a dolog most a mindennapokat.

(Marton ugye nem Operettszínház, hanem Vígszínház.)

Nekem egy női főnököm l…

#806415 KawaBazsy Előzmény: #806407

Nekem egy női főnököm lett, haláleset miatt, nem is maradtam sokáig.. :-) Amúgy nem a nemével volt baj, hanem a hozzá(nem)értéssel.

Ha nyúl végre bevallaná, h csaj, akkor sokkal kedvesebbek és megértőbbek lennénk a nézeteivel szemben. :-)

Voltak női főnökeim, sok…

#806407 Koffein Előzmény: #806403

Voltak női főnökeim, sokkal elborultabbak, mint a férfiak... ha 10ből 1 férfi főnök pszichopata, akkor 10ből hány nő pszichopata? :)

A legviccesebb, hogy amikor a nők megtudják, hogy női főnököt kapnak, azok is fogják a fejüket, hogy jesszus csak női főnököt neee :) persze ennek is megvannak az okai...

Én azt gondolom, itt mos…

#806403 TrendMan Előzmény: #806379

Én azt gondolom, itt most összemostunk két témát (talán én is):

1) Egy dolog a különféle potentátok szexuális visszaélései, perverziói és túlkapásai. Természetesen ez elítélendő, nincs rá mentség és fel kell lépni ellene.

2) Egy másik dolog a feminista jelenség, az a túlemancipált világ, amely folyamatos aránytévesztésben van és amelyből a legtöbb nő sem kér és nem is része annak.

Ha (1) kiderül, akkor fellép (2) is a maga képviselőivel, akik (1) szárnyán szeretnének plusz-pontokat szerezni.

Nemrég olvastam egy elemzést valahol arról, hogy 10 főnökből 1 pszichopata. Mivel a legtöbb főnök férfi, a legtöbb hatalmi pozícióban lévő pszichopata is férfi. Az (1) által lefedett dolgokat többnyire ők követik el, tehát számomra ez sokkal inkább egyfajta hatalommal való visszaélés, mintsem szexuális tevékenység.

(Ebből természetesen nem következik az, hogy ha több női főnök lenne, akkor az feltétlenül egy jobb világ lenne, mert akkor más problémákkal kellene szembesülnünk:-)

egyrészt anyádat minősít…

#806391 Ibiza Előzmény: #806379

egyrészt anyádat minősítgesd..ő biztos elnézi paraszt stílusod..

tudom neoliberális majomhordáitok harcban állnak.. de legalább a formára adhatnátok ha már ki akarjátok sajátitani a liberalizmus szót.. gúgli a cimborád..

másrészt a dolog visszaolvasható mi honnan indult..

feminizmus tőlem mehet.. ha egyenlő munkáért egyenlő bér és egyenlő jogok a cél..

ha azt jelenti egy nő feladja nőiességét.. a női előjogokat..akkor Én azt személyes butaságának gondolom.. és nincs vele dolgom.. lilláék nem mernek nők lenni.. van ilyen..személyes gond..

ez a lilla megfelelő pár lenne neked..lásd video.. bár nem tudom melyik kapura támadsz..most éppen mi a gendered.. valami csigaszerű himnős mutáció lehet ez a neolibsi irány..

tudom most frusztrálodtok..hiszen nem jönnek be a számitások..főnökötök beszólt nem terjed kellőképpen a neoliberálbalos métely.. kiszorultok a hatalomból... lassú a migránsosodás...de hát nem tudom mire számitottatok.. még nem elég birkák az emberek..

fraid modta minden férfi szerelmes az anyjába.. ha azt mondod nem akkor rávágja..aháááá még tagadja is.. kb ez az érvelési logikátok..

:) de remélem minden rendben, feszültnek tűnsz boncmester.. igyál egy tisztaszeszt az egészségemre..és fogd a nyuszira.

ne hantázz már (hantás p…

#806379 tozsdenyul Előzmény: #806376

ne hantázz már (hantás persze az egész "patriarchalis" kommunikáció)

-Nem fogadta el senki élböl valósnak,

-Sokáig meg sem volt nevezve ember

-100%-os perbukta tudatában vállalták

- Nem egyetlen állítás volt

-Az a valós társadalmi probléma, hogy ezek 20 év múlva sem derülnének ki, ha nincs néhány bevállalósabb, nyilván hülye, és radikális és biztosan feminista amcsi tyúk, mert más tyúktól ilyen elképzelhetetlen (mármint hogy megnevezzen egy tahót). A jól nevelt nöi princípium csak csendben türjön, ha jót akar.

-Ti csináltok belöle álproblémát, ahol a hülye feministákkal van a gond

"persze az áldozatot hibáztatják a soviniszta disznók"

És erre írsz egy hsz-t, amiben marha nagy soviniszta tahóként áldozatot hibáztatsz, ócsárólsz és cselekményt relativizálsz :))

Ha nem volnál, a sok feministának téged ki kellene találnia :)

Ez az egész topik amúgy fantasztikusan röhejes, ahogy néhány viccbeli részeg lehányja a feministákat, aztán jön a szöveg, hogy "mi vagyunk disznók? Nézd már meg te hogy nézel ki!"

:)

Abszurdisztán rulez

U.i.: ebben a hsz-edben sincs egy szavad sem a jelenségre, ahonnan indultunk, csak az áldozatokra tartod a fröcsögésed.

Ne maszatolj..egyáltalán…

#806376 Ibiza Előzmény: #806371

Ne maszatolj..egyáltalán ne igy volt,

arról volt szó 20évután mindenféle bizonyiték és védekezési lehetőség nélkül el lehet kaszálni bárkit.. van egy állitás..szexuálisan zaklatott..amit élből elfogadnak valósnak..ha a másik azt mondja nem..akkor mekkora szemét még be sem vállalja..

arról volt szó ha valaki szóváteszi..talán nem 20év után kellene előjönni ilyen történetekkel.. erre jön a jófejkedős válasz..persze az áldozatot hibáztatják a soviniszta disznók..ilyenek a magyarok..ilyen a zorbán kormány..

mellesleg amit beraktam videót a "művésznőről" onnan fogva én bottal sem piszkálnám.. számomra egy antinő..semmi nincs benne ami a NŐ...(ettől persze nem lehet senkit zaklatni..de fenntartásaim vannak) úgy látom ez a jövőtök..ez a neoliberál vonal.. elnyomni a szexuális jelleget..átjárható nemiség.. Én már öreg vagyok ehhez..és nem is értem..nem is értem kit nem fog meg egy nő..aki ha rádnéz elolvadsz.. benne van minden zsigeredben..akit jó szeretni..akivel eggyé válsz.. összeforrsz..jó az ize illata.. akit minden érzékszerveddel szeretsz..akivel együtt repülsz az űrben..

szerintem ezek a szerencsétlenek nem is tudják nem ismerik ezt.. android 6.0-a vezérelt droidok lesznek