Dúrónál a pont.
https://www.facebook.com/durodora/posts/1582030315...
a többit is olvasd el.. a kérdés az..ki mennyire dolgozik az országért a pofátlan g..ik nálam 51%.. a többi hibahatáron van.
"szar szarabb mégszarabb politikai csoportosulások közül lehet választani.."
.
lmp olyan mint a vallásban a mennyország..egy igérvény.. de az apró mozgások nem sok jót igérnek... a jobbikot pedig vona zúzza éppen apróra..vajon miért?
lopni tudni kell...a legjobb amikor úgy lop valaki, hogy észre sem veszik, vagy jön a politikai amnézia...olvastam tegnap hogy 2010 óta 38%-kal nőttek a reálkeresetek ...előtte a ballibek "kevesebbet" "loptak" persze, ha a privatizációtól meg az ország válságba sodrásától eltekintünk...(- az is lopás, csak másként )- és a reálkeresetek sem nőttek ilyen mértékben...2010 előtt volt olyan 40 év ami alatt valami 28%-kal nőtt...
"és/vagy már bebizonyitották lopnak csalnak hazudnak ha a hatalomban vannak.."
Ezt nekem a leginkább eddig a Fidesz bizonyította be. Ráadásul már nem is nagyon takargatják, pofátlan g.cik.
1. Kinek volt 7 milliója a számláján? :-)
2. Ha 7 millája volt, az állami rendszerben sem kell aggódnia
3. Nyugdíjpt hozam 10% miközben a tőzsde 100%-ot ment vagy az ingatlan? Megalol.
Ez gyakorlatilag nem más mint a nyugdíjnál figyelembe vehető járulékok informatikai feldolgozása. Ami hát a XXI. sz-ban elég időszerűnek tűnik.
Egészen abszurd ahogyan az mnyp-ből visszaterelték a népet. De az utóélete is legalább ennyire.
Párhuzamosan létezik a maradók rendszere és a visszalépőké. Ilyen apró különbségekkel, hogy a maradók mnyp-s pénze örökölhető pl.
A nagy menetelésben kidől xy Géza , és yz Gábor. Az egyik mnyp számláján van mondjuk 7 millió ft, a másik visszalépett. A 7 millió örökölhető , a másik összeg a közösséget gyarapítja.
Ilyen anomáliák egy nyugdíjrendszernél. Mint utóélete ennek. Egészen extrém vsz.
Ez van ha össze vissza kókányolás van . Mnyp aztán mégse, aztán mégis aztán mégse.
Nem semmi. :) Mondom, hogy bonyolult a téma mert a zaklatástól már eljut a ki kell herélni mert akkor olyan békés , és érzékeny lesz témához.
Az tisztán látszik elég sok frusztráció van a téma kapcsán. De azért a férfiakban csalódást, hogy nem cserepes virágok hanem vaddisznók, nem kellene a zaklatással, nemi erőszakkal összekeverni.
Ezt a nőt összeereszteném egy ismerősömmel. Neki az elmélete a nőkről mikor neurotikus tüneteket mutatnak, hogy baszatlan. Ez a szavajárása, vagy pszichológiai szakvéleménye. :) Stílusa is ilyen a nőkkel páros lábbal előre érkezik meg . Dúvad típusú figura.
Jó pár lennének. :)
Ez is egy parányi részlete a két nem örök "harcának". A millióból.
Erről most eszembe jutott egyik kedvenc filmem. Fábri legjobb filmje vsz.
anita is zaklatott...
csak emlékeztető LMPs kiscimboráid megszavazták, hogy pénzbüntetéssel sújtsák azokat az országokat, amelyek nemet mondanak a kényszerű betelepítésre.
sztem csacsiság..
szar szarabb mégszarabb politikai csoportosulások közül lehet választani.. olyanok akarnak országot vezetni akik Magyarország ellen dolgoznak euban.. és/vagy már bebizonyitották lopnak csalnak hazudnak ha a hatalomban vannak..
ha az emberek a legkevésbé rosszat választják az a kollektiv bölcsesség jele..
egy társadalmat több réteg alakit.. a szegény a közép és a gazdag réteg.. szellemi csoportosulások.. az "értelmiségiek" az új képviseletek irányzatok....a vallási csoportok.. kisebbségek. tetszik nem mindenki szavazhat.. ez nem tetszik a koszos neolibsibalosoknak..
a gazdag vagy multi csoportok..a világ minden országában keresik a lobbistákat a politikai becsatornázásokat..
A politikusoknak pénzre van szükségük, többre mint amit állami forrásokból vagy adományokból kaphatnak.. vagy az állami megbizásokból csöppen nekik vissza..vagy önként kapnak emiért egyszer egy nap...ami talán el sem jön az adományozók is kérnek valamit..
mdf a fidesz az mszpszdsz idején is voltak preferált vállalkozók.. tudtommal ez a világon mindenhol igy van..ausztriában németországban. miért? már csak azért is miért erősitenék a saját ellenzékük utánpótlási vonalát..
Nyilván nekem sem tetszik..mert azt látom nem a tehetség visz előre hanem a politikai csatornák..olyan emberek keresnek akik hátszél nélkül senkik.. de tegyük hozzá ez nem a te szinted.. a kkv szinten sztem erős a piaci hatás.. nem feltétlenül a kapcsolatok számitanak.. ezekből alakul a középréteg..
"Nálunk jobban működő demokráciákban a kiterjedt klientúrák kialakulásának hatékony ellenszere egy olyan erős polgári réteg, amely anyagilag nem függ a politikától, nem lehet sakkban tartani. Ez a csoport lenne hivatott a politikusok elszámoltatására, számonkérésére, a politikai változás kikényszerítésére. Jelenleg nálunk ilyen nyomokban is alig látszik. Ismerőseim között is sok olyat látok, akik multik által garantált egzisztenciális biztonságából, egy burokból szemlélik az eseményeket és a világért sem kompromittálnák magukat kényelmetlen kérdések felvetésével, neagyisten nyilvános rendszerkritikával."
Sajnos ez teljesen ül. Annál inkább, mert a fiatalok teljesen elfordulnak a politikától.
http://index.hu/gazdasag/penzbeszel/2017/10/30/pat...
"Azonban ahogy Oroszország, Törökország, valamint hazánk példája mutatja,
ezek a társadalmi változások ellentétes irányt is vehetnek és az épp
kialakult, vagy még kialakulóban lévő polgárság visszacsúszhat a
politika kegyeitől függő kliens pozíciójába. A jelenséget még
érdekesebbé teszi, hogy az említett három országban a folyamat a
társadalom erős támogatása mellet zajlik. További csavar a magyar
történetben, hogy ez a jelentős társadalmi visszarendeződés az EU-n
belül történik, melynek általunk is átvett intézményei papíron garanciát
kellene, hogy jelentsenek az ilyen hatalmi szerkezetek ellen."
a nappali sulikat beszámolták, nem sok munkahelyem volt, utána meg adózó vállalkozó.. Abban az időben beszámolták a katonai szolgálatot, érdekes módon erre nincs utalás, de a munkaviszonyom folyamatos.
Senki nem kap nyugdíjat, ez a lényeg:
Addigra a Fidesz megbukik és mindenki más rá mutogat és eltolja a felelősséget magától.
Elmúlt 20 év etc.
akkor te jó katona vagy, nekem nulla pénzt mutattak ki, pedig adózom rendesen... :o)) ezek szerint fekete listára tett a párt, nekem annyi :-P
én már csekkoltam, de semmire nem megyünk vele, amíg nem derül ki, milyen képlet alapján kap majd valaki ez alapján nyugdíjat ?
Ja és a Kata-s egyéni vállalkozási időm is homály, mert az lehetetlen, hogy a kimutatott havi 12.000 Ft-nak ismerjék el a foallasu kata-t...50 e össz jarulekbol az abszurd hányad...
Szja: csökken a lakásbérbeadás adója
A hosszú távon ingatlan bérbeadóknak 2018-tól csak a 15 százalékos szja-t kell befizetniük, mentesülnek a most 1 millió forintot meghaladó bevételt sújtó 14 százalékos egészségügyi hozzájárulás megfizetése alól.
A
lakásukat rövid távra bérbeadók is jobban járnak: 2018-tól - a jelenlegi
egy ingatlan helyett - már három lakásig vagy üdülőig választható a
legegyszerűbb adózási mód, az ún. tételes átalányadó; a fizetendő adó
szobánként évi 38 400 forint. A kormány szerint így senkinek nem éri meg
eltitkolni lakáskiadásból származó bevételét. :) kérdezd rogán bélát