Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #806119

sztem csacsiság..

szar szarabb mégszarabb politikai csoportosulások közül lehet választani.. olyanok akarnak országot vezetni akik Magyarország ellen dolgoznak euban.. és/vagy már bebizonyitották lopnak csalnak hazudnak ha a hatalomban vannak..

ha az emberek a legkevésbé rosszat választják az a kollektiv bölcsesség jele..

egy társadalmat több réteg alakit.. a szegény a közép és a gazdag réteg.. szellemi csoportosulások.. az "értelmiségiek" az új képviseletek irányzatok....a vallási csoportok.. kisebbségek. tetszik nem mindenki szavazhat.. ez nem tetszik a koszos neolibsibalosoknak..

a gazdag vagy multi csoportok..a világ minden országában keresik a lobbistákat a politikai becsatornázásokat..

A politikusoknak pénzre van szükségük, többre mint amit állami forrásokból vagy adományokból kaphatnak.. vagy az állami megbizásokból csöppen nekik vissza..vagy önként kapnak emiért egyszer egy nap...ami talán el sem jön az adományozók is kérnek valamit..

mdf a fidesz az mszpszdsz idején is voltak preferált vállalkozók.. tudtommal ez a világon mindenhol igy van..ausztriában németországban. miért? már csak azért is miért erősitenék a saját ellenzékük utánpótlási vonalát..

Nyilván nekem sem tetszik..mert azt látom nem a tehetség visz előre hanem a politikai csatornák..olyan emberek keresnek akik hátszél nélkül senkik.. de tegyük hozzá ez nem a te szinted.. a kkv szinten sztem erős a piaci hatás.. nem feltétlenül a kapcsolatok számitanak.. ezekből alakul a középréteg..