Achtung Achtung!
Újabb kispapír rallyt nyírok ki, FHB, CIG vételemet követően most Appenint vettem...
Achtung Achtung!
Újabb kispapír rallyt nyírok ki, FHB, CIG vételemet követően most Appenint vettem...
Cara napon belül ment 105-ot, hogy tartsa meg isten a jó szokását...
Igen, van még két jó részvényem, az egyik a taiwan semiconductor (amire tegnap már 41-nél adtam be eladási megbízást, de szerencsére nem teljesült) és a ZTO, ami végre most már úgy néz ki lassan túl van a mélyponton (remélem ezek a tőzsdei bevezetés során felfedezett csalási pereket úgy fogják elhallgattatni, hogy nagyon jól teljesítenek és felmegy az árfolyam, vagy ha már csaltak, akkor ha nem is megy olyan jól, hazudják, hogy jól megy, amíg el nem adom...
De azon kívül most már kiszálltam az Amazonból, a Comcastból is és a többi részvényem bizony továbbra is elég szar poziban van (4IG, CIG, FHB, AB Inbev, hogy a kicsit szarokkal kezdjem, de van még Nike , Cara K+S, GME, AU, UA és Teva is dögivel...) amikből nem szándékoznék bukóban kiszállni... De mibe szálljak be, amikor már minden annyira túl van értékelve?!
kétségtelenül stílusos ;)
Kijön a hír beszáll egészségügybe erre eladod???
most adtam el 1082-nél...
A rally még csak innen indul...
960-as vétel volt, már elég régen.
máris megy a rali +11% ... legalább nyerőbe adtad el? :)
ezt nem hiszem el... Hónapokat vártam mire az AB Inbev visszajött 105 fölé... 107-nél éreztem, hogy egy kicsit inog, mintha teteje lenne, de mondom nem ezért vártam ki a -10%-ot hónapokig, hogy 1% profitért odaadjam.
Erre most 3 nap alatt visszaesett 100-ra... Kezdhetjük elölről az egészet... A kva anyját!
ja, a jegybankok fizethetnének nekem a szabályozó szerepért...
ki kéne próbálnod altera, masterplast párost is: ugorj rá mindig arra, ami nagyon megy! Megakadályozhatnád a buborékok képzödését :)
ezt kipukkasztod... :D
Apa kezdőőődik...
60,28 EURBid | 60,46 EURAsk | ||
|---|---|---|---|
| Kurszeit | 11:02:43 | Vortag | 64,05 |
| +/- | -3,68 | -5,75 % | |
hosszú hónapok szűkös hónapjai után végre ismét pluszban vannak a soros -izé akarom mondani sörös részvényeim...:-)
ja, már aznap visszaadták a nyerő nagy részét... :-( Nyugtával dícsérd a napot...
Csak ne következzen olyan nap utána mint a mai.
A CARA kb ugyanott van mint pénteken záróban
Az AU meg sokkal lejebb van, mint pénteken.
A CIG még kitart.
cselezek ám én is, most még csak a tervezett pakk harmadát vettem meg... Számítok ám a beesésre...:-) Csak ne járjak úgy, mint az UA-val, hogy megvettem a harmad pakkot, aztán esett 15%-ot, aztán na mondom mindent bele , erre esett még vagy 25%-ot...
ha téged is túl és, akkor tényleg van benne jövő. Ez az igazi teszt