Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

coronita + kannabisz = marcsi drink

#806936 matgab Előzmény: #806927

Azért itt is már előtte szivároghattak az infok. A Qualcom 50 USD körül volt, mikor pár nappal az akvizició bejelentése előtt elkezdett érthetetlenül felfele menni, annak ellenére, hogy az Apple kijelentette, hogy meg akar szabadulni a Q chipektől. Illetve a Broadcom is jól teljesített, fel is tűnt a listámon, hogy ez meg milyen cég itt a nyertesek között?

#806927 Koffein Előzmény: #806900

Minden idők legnagyobb felvásárlása lehetne a tech szektorban a Broadcom a Qualcommra történő felvásárlási ajánlata. 103 milliárd dollárt ajánlottak a vállalatért, amely 70 dollárt jelent részvényenként. Ebből 60 dollárt készpénzben, 10 dollárt pedig részvényben fizetne a társaság. A pletykákra már pénteken 12 százalékot emelkedett a Qualcomm árfolyama, a tegnapi hivatalos híreket követően pedig további 1,2 százalékot.

hmmm

#806901 rbbj11 Előzmény: #806153

én tudok, benne ülök nyakig és szitkozódom....

Marha jo a cég, szerintem egyik legjobb fundásan egész amcsi piacon. A versenyhivatal megakadályozta Staples-szel fúziót, csak ezért nem 10 usd....akkor monopol helyzetbe került volna egész irodaszer piacon. Mivel Staplest nem engedték, és zsugordik a szektor, azt találták ki, hogy 1 mrd dolcsiért compucom-ot felvásárolják, és ezzel IT-ben erösítenek, és IT-val támogatott és kapcsolt kereskedelemre állnak át. Na mikor csak a terv kiszivárgott, adtak neki -20%-ot. Mikor az adásvételi ár, kapott egy újabb -20-at. Mikor az is megjelent, hogy meglett a tranzakcio, ujabb 20%. Közben jött egy gyj, ami kicsit rosszabb lett a vártnál, ujabb 15-20% minusz.

#806900 rbbj11 Előzmény: #806890

qualcomm-ra jött konkrét ajánlat? Kitöl? 60 usd felett annyira nem olcsó egy akvizicióhoz....jobban jártak volna opus-szal!

#806892 Koffein Előzmény: #806890

majd pislogni fogtok jövő ilyenkor, amikor mészáros ajánlatot tesz az amazonra :-P

#806890 matgab Előzmény: #806312

Tudom, hogy itt a szárnyaló magyar piac mellett szinte jelentéktelenné válik az USA, de a Qualcom felvásárlás mellett felvásárolják a 20th Century Fox-ot is...

Azért nem semmi méretű tranzakciók ezek...

QE átutalások üteme?

#806273 TrendMan

Arról tudunk valamit, hogy a QE keretében rendelkezésre bocsátott összegeket milyen ütemterv szerint kapják meg a bankok?

Hogy történnek az átutalások?

Leegyszerüsítve minden hónap elsején utalnak?

Tud erről valaki valamit?

Köszönöm!

hmmm

#806250 matgab Előzmény: #806155

Azt gondolom, hogy a baltimore-i éjszaka égboltját ma sem az Under Armour részvényesek örömtüzei fogják bevilágítani...

hmmm

#806153 matgab Előzmény: #805969

Office depot igencsak megagyalták az elmúlt időszakban.

Volt anno 3-4 USD között, onnan felszaladt 6-ig és onnan most hirtelen 2 hónap alatt visszaküldték 3-ig.

Tud vki vmit róla? Nem nagyon követtem...

hmmm

#805969 matgab Előzmény: #805909

tegnap igazi matgabos eladási érzésem volt az Amazonnal kapcsolatban egész nap... Szerencsére nem volt időm adás-vételekkel foglalkozni, pedig gondoltam, hogy ha lesz egy kis időm, akkor eladom a gyors előtt...

Vajon ez a visszafelé me…

#805848 TrendMan

Vajon ez a visszafelé menet összefügg közvetlenül a holnapi EKB kamatközleménnyel?

Eddig mintaszerűen kigazdálkodták októbernek azt a részét, amely a legproblémásabb szokott lenni és épp a 3 hét végére sikerült ismét mindenféle őrült csúcsokat csinálni.

Mintha csak valamiféle képeskönyv-szerű válságmenedzselés zajlott volna, tudatosan időzített közleményekkel, hírekkel, adatokkal.