Szia Hathor!
régebben Te is írtál remek meglátásokat, de mostanában nem vagy nagyon aktív sajnos
néha néha Te is betennéd amit gondolsz rövid vagy éppen hosszú távon?
az tovább javítaná a fórumot ;-)
Szia Hathor!
régebben Te is írtál remek meglátásokat, de mostanában nem vagy nagyon aktív sajnos
néha néha Te is betennéd amit gondolsz rövid vagy éppen hosszú távon?
az tovább javítaná a fórumot ;-)
még mindig annak megfelelően olvasol fórumot amerre várod...
fogadd el , hogy "mindig arra megy amerre a legjobban fáj"
ha ellenállsz akkor le fogsz morzsolódni
MINDIG a piacnak van igaza!!
"Megfojtod" Lenthort a sok kerdeseddel. Ugy is elmondja, ha lat valamit. Minden oraban kerdezed, mikozben all dax napok ota. A haromszogelodes jo szerintem kb
Lehet, hogy érdemes belenézni a "Bux index, BUX határidő" fórumba is shortosabb DAX elképzelésekért (legutóbbi délutáni, esti)
Lenthor, a DAX utóbbi napok mozgásait is figyelembe véve és ehhez a hozzászólásodhoz kapcsolódóan betennél egy-két chartot a DAX árfolyam szerinted leginkább várható mozgási útvonaláról (és esetleg egész rövid magyarázatot), azaz melyek az általad preferált DAX árfolyam mozgási útvonalak:
pl.: 13000-13210-12830-13600-12630 vagy 13000-12830-13210-12630-13600, vagy egyéb.
Ha megoldható, előre is köszönjük.
Jól láttad és jelezted előre, pontosan ugyanannyival, 50 ponttal ment mélyebbre, mint előzőleg. Az ábrád alapján előre kiszámoltam, pontosan a háromszög alsó szárát, a 12965-öt adta ki, ahova a zárás előtt le is ment.
Hogyan fogja folytatni holnap........?
Te a háromszög alsó száráról felfelé várod gondolom.
USA befektetőknek nem tetszik.
12.978-nál long nyílt.
A nap folyamán 12.960-ról írtam. Oda már csak 18 pont, így elfér.
Shortból nézni sem könnyű "amikor egy 12.800 és egy 12.630-as korrekció úgy kellene, mint egy falat kenyér."
Sajnos egyelőre valóban megvettek minden esést.
Nagyon nehéz a felfelé irányról írogatni, amikor egy 12.800 és egy 12.630-as korrekció úgy kellene, mint egy falat kenyér.
De egyelőre még nincs jel lefelé. Még megvesznek minden beesést.
Hívják sokszor mérési résnek is, mert mérni lehet sokak szerint a várható tetőt.
Nagyon azonban én nem bízok ebben.
KB58!
Nem törvényszerű, de a szökési rés általában a kitörési rés és a kimerülési rés közepe körül található.
Így a 13.208 vagy a 13.281 kb. elfogadható lenne.