oszt mi van az alternativval?
oszt mi van az alternativval?
http://index.hu/gazdasag/2017/10/29/az_otszaz_euro...
igen neolibsi európaárulók gyengitik EU-t ahol csak tudják..
500eurós minden 4. spanyoloknál
500eurós vs 1000-es chf
miért nem korlátozzák a gyémántkereskedelmet? a számla nélküli mozgatását.. milyen számviteli törvénynek felel meg a teritő alatti ujjtapicskolásos megállapodás..
velünk korlátoztatták a készpénzes fizetések határát.miközben pl németeknél osztrákoknál megmarad a korlátlanság.. trfás nem?..f@szom a sok ökörbe,,
amúgy kit érdekel ha eurt a feketepiac erősiti és 0 kamattal finanszirozza..meg fog szünni bűnözés a pénzmosás és feketekereskedelem? nem..marad a dollár a chf..és persze a zsidó érdekkörű gyémántok mozgatása.. tehát ezt is kiengedik a kezük közül..vajon mééé.
gondolom már nagyon várták... orosznak most kellene belépni.. fricska plusz üzlet
megfelezik a kockázatot..a felét eladják teljes értéken.. nem tudják mi lesz az alternativ energiákkal. biztos vannak számitások meddig lesz vagy éri meg olajbiznisszel foglalkozni.. ettől még pár évig nagy üzlet sztem..
De az sem biztos nem egy új fejlesztési irányhoz keresik a fedezetet..
aramcot nem tudom hova tenni, mert egy ilyen céget általában akkor visznek tőzsdére, ha már látják, hogy nem nagyon tudnak több pénzt kivenni a tulajok, vagy megszorult a királyság és így akarják finanszírozni a kiadásokat...
sztem jó befetetés..aramco sem kutya..
előremenekülnek vagy mi a fene? :)
nem kispályáznak..
a nagy végkifejlet?..
Na szóval, ami érdekes:
A 60-as 70-es években nem volt ez még így, akkor amikor lenyomták az amerikai autóipart és Japánt rettegte az egész világgazdaság, akkor még szaporodtak is.
Most 127 millióan vannak, akkor ez 110 M volt. (1979-es adat).
Elméletben a kulturális és történelme háttér azóta nem sokat változott. Sem a Jakuza.
Valami mégis megváltozott és nem tudjuk beazonosítani, hogy mi az.
attól hogy nem teszem ki a smiley-t azért gondolom érezted az iróniát vagy szarkazmust, vagy mit...
szövegértés.. "Nem úgy tudom.." volt a bevezetés..ami jelzi a szubjektumot.. nem akartam a részletekbe menni.. a srácok raboltak japán lányokat velük beszélgettek a sexről.. kicsi a cerka és nem figyelnek a lányokra.. de próbálkoznak..kell az önbecsüléshez..
mondjuk ez világgazdaság topik.. általában olyat teszek be amit jelentősnek gondolok.. vagy mutathat egy tendenciát..
én tudom , hogy Ibizának mindenben igaza van, de én is azt olvastam, hogy nem nagyon szexelnek...
http://mandiner.hu/cikk/20170713_nem_szexelnek_a_j...
http://www.maszol.ro/index.php/szajtato/48669-felm...
http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/09/17/a_34_...
Amúgy teljesen érthető a dolog. A japánoknak volt egy nagyon magas szintű kultúrája és az európaiak sem tudták őket gyarmatosítani. Erre a 2. világháborúban az amerikaiak porig alázták őket, rájuk dobtak két atombombát és a teljes addigi kulturájuktól egyik napról a másikra megfosztották őket és rájuk erőltették a nyugati dekadens fogyasztáson és extrém kapitalizmuson alapuló "kulturálatlanságát". Megfosztották őket a császári rendszertől és a teljes társadalmi berendezkedésüktől. Teljes talajvesztettség jellemző rájuk, ezért is fognak kihalni gyakorlatilag hosszú távon.
Kicsit hasonló a helyzet, mint Magyarországon, annyi a különbség, hogy nálunk évszázados hagyománya volt annak, hogy idegen hódoltság hogyan tartsuk fent a kultúránkat. De a kommunisták kiirtották az arisztokráciát, a magyar nemzet évszázadok alatt kitermleődött FELELŐS vezető rétegét és maradt az irányítható, tömeg a plebsz. Mindezt a szocializmus káros ideológiájával megspékelve, amiből a magyar társadalom a mai napig nem tud kitörni. Megy a megoldjuk majd okosban, megy az adócsalás és megy a kedves vezetőre való igény.
Nem úgy tudom.. haverok voltak kint dolgozni egy hónapra..úgy volt megyek..de másképp alakult.. sexelnek de nem otthol.. fogyasztanak is bőségesen megveszik a kütyüket.. és a 2-10e forintos gyümölcsöket..qrva drága minden..1-2000 egy sör.. tény egy általuk magasabbnak vélt szellemi szinten akarnak élni..
A senirok csicskának tartják maguk mellett a fiatalokat..kihasználják ahogy őket is anno.. kötelező elmenni piálni ha azt mondják..a nagyvárosok nagyon drágák ezért 1-2 órányira laknak.. ha belemennek az éjszakába a góréval alvó kapszulákat bérelnek.. női alkalmazottak is szabad prédák..
Ha utánaolvasol láthatod a jakuza átszövi a teljes gazdaságot.. magas a korrupció.. egy szint felett zárt a gazdasági élet..
ha karatéztál megértesz valamit belőle.. szamuráj szellem..hűség odaadás.. tisztelet.. a kudarc az szégyen.. inkább a "halál".. ma már jelképes de sokak öngyilkosok..
Amikor anno csavarogtam találkoztam japán srácokkal.. azt hitték qrva lazák meg szőke a hajuk.. de még így is nagyon feszesek voltak..európai szemmel némileg debilek..
Nagy túrót!
Az emberek kulturális, társadalmi okokból - melyeket még nem is igazán értünk - nem fogyasztanak és nem szexelnek.
Ehhez véletlenül a Jakuzának igen kevés köze van.
a világ legerősebb gazdasága lehetne..de a tekintélyelvűség és a jakuza hazavágja..