Regisztráció Elfelejtett jelszó

Japánban halálba dolgozzák magukat az emberek, ami árt nekik, a cégeiknek,

Ibiza Előzmény: #805200

Nem úgy tudom.. haverok voltak kint dolgozni egy hónapra..úgy volt megyek..de másképp alakult.. sexelnek de nem otthol.. fogyasztanak is bőségesen megveszik a kütyüket.. és a 2-10e forintos gyümölcsöket..qrva drága minden..1-2000 egy sör.. tény egy általuk magasabbnak vélt szellemi szinten akarnak élni..

A senirok csicskának tartják maguk mellett a fiatalokat..kihasználják ahogy őket is anno.. kötelező elmenni piálni ha azt mondják..a nagyvárosok nagyon drágák ezért 1-2 órányira laknak.. ha belemennek az éjszakába a góréval alvó kapszulákat bérelnek.. női alkalmazottak is szabad prédák..

Ha utánaolvasol láthatod a jakuza átszövi a teljes gazdaságot.. magas a korrupció.. egy szint felett zárt a gazdasági élet..

ha karatéztál megértesz valamit belőle.. szamuráj szellem..hűség odaadás.. tisztelet.. a kudarc az szégyen.. inkább a "halál".. ma már jelképes de sokak öngyilkosok..

Amikor anno csavarogtam találkoztam japán srácokkal.. azt hitték qrva lazák meg szőke a hajuk.. de még így is nagyon feszesek voltak..európai szemmel némileg debilek..