tgm erős harcban van az itallal.. és nem áll nyerésre..
Olvasom a hvg-t de sajna már nem a régi.. egyik oldalt feltár utánajár..(ezért olvasom) a másik oldalról elviszi a cica a nyelvét.. a figyelő tózse.. de az meg a msik oldal.. régebben ez a két lap azért feldolgozta legjobb tudása szerint a gazdasági összefüggéseket.
Tgm-től hallhattuk "szdsz vagy lábszag és mucsa.. " szállóigét..
amúgy el szoktam olvasni.. régebben értelmesebb volt..de benne van az szdsz-es kinyilatkoztatási kényszer..így van és kész.. máshogy nem lehet.
persze persze.. megy a szerecsen (soros) mosdatás.. aki egy nagy gondolkodó aki csak javasolgat.. szolidan szerényen.. tgm nem beszél a soros által támogatott képviselőkről..befolyásolási módszereiről.. ha ennyire éles elme akkor látnia kell..vagy kellene..de csak egyirányba éles a látása..
bolsevik gondolkodás.. a mieinkkel szemben nem fogalmazunk meg kritikát mert az gyengít..bomlaszt.. tgm ezt teszi..
mivel eltérő időpontokban vannak a választások ezért erre az időszakra a választóknak riszálnak a képviselők.. ezt is egységesíteni kellene nem? mi ez az össze-vissza választgatás.. ez betesz a jó hatásfoknak.
Elég
naív de ideális elképzelés lenne azt gondolnánk ha van egy párt (vagy
képviselő) az csupa jobbító szándékú becsületes.. hazájáért tenni akaró
emberek gyűjtőhelye lenne..akik a parlamentben dolgoznak a régiójukért
és a haza felemelkedéséért...
ritka az kinek küldetéstudata van. előtérbe kerül az egyéni érdek.. kevésről tudom elképzelni melyiket ne lehetne megvenni 10-100ezer eurral..de akár egy görbe hétvégével egy hetes nyaralással is.. Anno dávid ibivel és családjával találkoztam ibizára menet.. a sajtó nem tudta hol van később derült ki a brókerbotrányos csóka villájában nyaraltak..
A
legkisebb ország is valamekkora gazdasági erővel- vagy erőforrással
bír.. ezért próbálják a képviselőiket dekára megvenni vagy megzsarolni a
nemzetközi hatalmi ágak... azok hazai képviselői..
Erre azért van bőven tapasztalat.. amikor a külföldi szebb volt mint a hazai.. és fillérekért jutottak előnyhöz a külhoniak..
de elég érdekes szösszenet simics és a jobbik románca.