Elment a vonat? Most morcos a cica, és fúj mindenkire? ;-)
Olyan nyugodt vagyok, hogy azt el sem hiszed. :-)
Elment a vonat? Most morcos a cica, és fúj mindenkire? ;-)
Olyan nyugodt vagyok, hogy azt el sem hiszed. :-)
feszült vagy kicsit..:) szopogass el valamit..alap ha nagy forgalommal esik nem állunk alá.. lásd kezdők topik..vagy bármelyik kiskt.
Ember, te beteg vagy.
Van valami -az örökkévalóságnak szánt- saját topikod vagy blogod vagy mifenéd, mi lenne, ha csak ott írnád a bölcsességeidet? Akkor az ember nem lenne kénytelen olvasni őket. Nehéz ez nekünk, hidd el.
hajbókoltál és kezetcsókoltál gruknal.. chartokért kuncsorogtál..miközben nem volt feltétel a gurusághoz a vásárlás..
és nem is én kezdtem én ott se voltam.. :DD
Maradva az ovis stílusunknál: Nem én kezdtem! :-)
Amúgy meg OTP szépen visszamászott 10K fölé, ennyire gyorsban nem is reménykedtem, persze nem bánom. A bank felvásárlási hír, amit tegnap linkeltél, szerintem sokat számít, ha jól okoskodom.
ezzel egyikőtök sincs előrébb szerintem :)
Ibiza se yachról írogat, te pedig nem vagy láma... :)
És te? Te 650-nél sokat vettél? Akkor most nagy nyerőben vagy, ugye?
A lámák, khmmmmm...
gáz nem? pont 650-nél állt meg az esés..miközben a lámák beálltak a hulló kések alá..végigvették.. :)
Ez nagyon gáz, én nem erőltetném, de te tudod.
huha:)
a tények makacs dolgok még ha nem is esik jól..
A következő két évben legalább öt bankot fogunk felvásárolni.
ezt mondta a befolyásos üzleti portálnak, a Bloombergnek adott interjújában Csányi Sándor, az OTP elnöke. A portál szerint a magyar bank a Bulgáriától és Fehéroroszországig terjedő piacokon keres felvásárolható cégeket. Csányi azt mondta, reményei szerint ezekkel a felvásárlásokkal a bank külföldi bevétele az összbevétel 45 százalékáról 70 százalékra nő majd.
Csányi Sándor azt mondta a Bloombergnek, hogy az OTP 20 éve várt arra, hogy konszolidálódjon az európai bankszektor, ez a folyamat pedig végre elkezdődött. Az OTP az elmúlt évben is tovább terjeszkedett a kelet-európai piacon, lezárta a horvát Splitska Banka megvásárlását, és megállapodott a görög National Bank of Greece bankkal, hogy felvásárolja annak szerb és román leányvállalatait.
korábbi guruknál akik elött leborultás ez nem volt követelmény.. mi ez a kettős mérce.. ,) túdom túúdom boszantóan pontosak a szintjeim..
Rossz topikban vagy, rosszul gondolkozol, távozz innen!!!
Most látom a zárót, hogy kicsit lekötötték, elsőre megijedtem, hogy a te műved.
Hát, ha kapnék legalább 600-at az FHB-ért, akkor eladnám és abból vennék egy kis OTP-t már én is! :-)
:-)
De elsősorban persze grat. Én még tartok mindent, szerintem a ~9600-zal megvolt az alja, csak persze nem egy pénteki napon fogja a 10k-t komolyabban támadni.10K fölött újra megnyílna a tér, erre gyúrok.
9900 alá azért remélem ma nem engedik.