szerintem egy görbe nem mond meg semmit... input- output a karakterisztikát pedig te állitod be.. egy elvárással..
vannak az elsődleges és másodlagos igényeid.. ha a léted már nincs fenyegetve..tudsz tartalékolni.. akkor már a másodlagos igényeidre is tudsz figyelni..önkifejezés alkotás minőség.. környezetvédelem.. társadalmi feladatok.. szociális érzékenység.. és a gyerekeidet is igy neveled..
sztem nindenki 3 dimenziban leledzik.. a saját igényei..család.. és karrier.. ( a sajátban van a karitativ szociális társadalmi mozgás is)
bejönnek a jóléti elemek.."luxuskiadások" nyaralás..autóés egyéb csetreszek.... ..azt gondolom itt egy erős válaszvonal a valódi igény és a rádtukmált igény között..
fő kérdés ez mennyibe keül neked.. 8 óra? 10? 12? és mennyit áldozol be ezért a szabadságodból.. emberi tartásodból..önbecsülésedből..
egy nap 24óra.. ezt kell beosztani.. elosztani.. értékarányossá tenni..
Azt gondolom egy jelentős szabadság az...ha akkor és annyi időt töltesz a dimenzióidban amennyit akarsz..
nyilván.van az a pénz amiért korpás a hajad.. bevállalod mert megéri..és számodra vállalható..
az is jó ha a pénzed nem egy sima szorzás.. ha 8 órád dolgozol vagy 12őt..
Persze..alapból jó amit mondasz..Én jobban szeretem a saját megfigyeléseimet..még akár magamat is elemzem :)
de nem mindegy a túlélésért hajtasz vagy a jólétedért..