pont a cukrászatban nem kellene változzanak az alapok. ne úgy induljon fogj egy eperkrém és piskóta port.....
Anno elektronikában az elektron csövekről tanultunk.. ez adott egy alapot a tranzisztorok működéséhez.. stb stb.. mellette kiolvastam 2 könyvtárat..vettem a drága szakújságokat.. a munkahelyemen már robottechnikával és rendszervezérléssel foglalkoztam..de van olyn dolog amit a suliban"feleslegesen" tanultam és 20 évvel később hasznositottam.
Történelemben is kell egy kronológia..
sajna sokakban maga a tananyag egy lexikális tudássá válik..ami nincs benne az már nincs..
A tanulás ahhoz is kell kialakuljon az irányultságod.. magyar betegség a fater vegyészmérnök volt te is az leszel..kész.. ebből lesznek az kényszerdiplomások..akiknek izzadságszagú az életük.. a sulit is igy szerezték.. az is magyar betegség..ha egyszer lettél valami akkor az életre szól.. még ha érzed nem is a te utad..
igen kell kellene a korszerű oktatás..de kinek mi az.. mi legyen az anyagban..
igen van egy világjelenség..a biorobotok kialakitása.. ebből is van kétféle az alecsonyan képzett és a magasan képzett felprogramozott-..de mindkét tipus identitás nélküli és individuálisan csökkentett habzású tipus..
Mint mondtam szerintem magát a tanulást kell megtanulni..és a tudással elérhető célokat.. a tudás hatalmát.. de ezt csak a vezető rétegnek akarják átadni..