ez meglepően jól tartja magát, bár valszeg nem az arany miatt.. https://finviz.com/quote.ashx?t=RGLD&ty=c&ta=0&p=m
ez meglepően jól tartja magát, bár valszeg nem az arany miatt.. https://finviz.com/quote.ashx?t=RGLD&ty=c&ta=0&p=m
Ne szarozz, add el
hihetetlen. Nagy nehezen éves csúcsra ment az arany, a bányák maradtak -30%-on.
Esik ma 1%-ot az arany, az aranybányák meg esnek 5-10%-kal...
Nem lehet, hogy az az oka, hogy a spekulativ vételek dominálnak?
Dollárgyengeségre, Korea-félelmekre alapozva töltik fel a depót jelenleg.
Igen, pont ezen gondolkodtam én is, hogy az arany árfolyam éves csúcson, az AU.US meg kb 25%-ra van a beker értékemtől.
Ezt nem tudom logikailag megmagyarázni.
De a többi bánya is az akkori árszínvonalától lejjebb van.
A bányák viszont nagyon nem szállnak el...
kezdetnek jó, de miért nem az EGOt adtam el Anglogold helyett... költői...
bányák száguldhatnának végre
Válaszúthoz érkezett.
Szerintem az arany, ha jövő hét elején nem esik nagyot, akkor szeptemberben megy föl 1.300 fölé.
ez a mai teljesítmény is karcsú
Én se, pedig teli vagyok bányákkal, ráadásul USD is gyengült..
azt nem értem, hogy amikor a múltkor 1270 körül volt az arany árfolyama, akkor az általam figyelt aranybányák árfolyama jóval magasabban volt. Most meg pl. az AU.US jó 30%-kal van az akkori 13 USD-s árfolyam alatt. Vagy az akkor 9,5 körül járó CDE most 7,7. Nem értem. valaki érti miért?
1250+ is megvolt, szerintem lassan el kell váljon a sz.. az arany a víztöl :)
1290 fölé még mindig nem gondolom sokkal, lassan inkább a shortok lesznek jobbak vissza 1210-ig
Aztán valamerre törni kell a range-böl, 1400 fölé, vagy 1180 alá
bányák nem robbantak fel a száguldásra.
EGO-val jól beszoptam.... miért nem adtam el nagy pluszban...
shortok nagyja zárva, aljat foghat ma vagy holnap. 1190-1200 szint ellenállás lehet sok lesz elsöre
Elvileg akár Szeptemberig is korrigálhat, oldalazhat
Felfelé 1250-ig illene visszanéznie
az arany bányákon lévő valagnyerő szépen visszacsapódott, de AG-t kidobtam azért 25% nyerővel, de persze abban volt a legkisebb pozi :)
most megint lehet menedzselni a pozikat, maholnap benne lehet egy fordulat felfele
csatornateto kis joindulattal befogva (1290 kornyeke) talan mehetunk most mar le egy juliusi aljhoz
1390 felett lenne bikasabb, szerintem meg mindig sanszos egy uj alj megutese 1000 kornyeken