Regisztráció Elfelejtett jelszó

KBC Equitas

KBC EQ

#802956 Fornit

Mi a sájsze van az equitassal. Küldtek mailt, hogy negatív az egyenlegem.

Felszámolnak valamit ezek a kóklerek a nullás számlákra is újabban?

STOP megbízás

#801808 Koffein
"Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy Társaságunknál a BÉT-en és annak alpiacain stop limit, illetve stop piaci megbízások megadása 2017. augusztus 14-től újra elérhető.

2017. augusztus 2-án egy anyavállalati informatikai fejlesztéséhez kapcsolódó élesítés miatt ezek a megbízások korlátozásra kerültek, ez a korlátozás szűnt most meg."

https://www.kbcequitas.hu/kozlemenyek/kozlemeny-a-...

tdt felfüggesztés

#783738 Stef

KBC fél, hogy a rendszere nem bírja ki:

Közlemény a TDT kereskedés felfüggesztéséről - 2016.11.09.

Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2016. november 9-én a TDT (Technikai DayTrade) kereskedést a várható megnövekedett piaci volatilitásra tekintettel az összes piacra vonatkozóan határozatlan időre felfüggesztettük.

A TDT-n kívül minden további tranzakció típus mind a hazai, mind a külföldi tőzsdéken továbbra is zavartalanul elérhető.

Bármilyen kérdés, kérés esetén Ügyfélszolgálatunk Ügyfeleink rendelkezésére áll a
(+36-1) 889-2666 telefonszámon, vagy az info@kbcequitas.hu,
illetve info@kbcsecurities.hu e-mail címen.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Budapest, 2016. november 9.

uj webrroker

#777776 Fornit Előzmény: #777768

nalam a penteken beadott vetelt szerdan fedeztem csak fel a szamlamon. kedd este 20 szazalek eses utan raktak ra. azota a kbc equitast egy elkurt amator kokler bandanak tartom.

senkinek sem ajanlanam oket kulfoldi rv kereskedesre mert okj csak kozvetito ugynokok..

olvassatok ti amator albrokerek?

uj webrroker

#777768 Stef

Nevetséges az egész bagázs. Vettem részvényt és 12percet kellett várnom ahhoz, hogy a webbrókerben be tudjam állítani a stop megbízást. Nem jelent meg a prortfóliómban 12 percig a papír.

Felhívom őket, mire a válasz: gond van az internettel nálam... ja, persze, akkor azért jöttek folyamatosan minden értékpapírra a kötési adatok, mert rossz a netem.

Annyira nevetséges, hogy ennyire hülyének nézik az embert!

Re: nincs cím

#775432 Janicroft Előzmény: #775430

Igen, csak emiatt én tényleg elgondolkozom azon hogy van-e értelme. Ha van egy papír ami érdekel, és mondjuk 100.000 forintonként veszegetek, akkor kb. 2%-ot kell hogy menjen egy pakk, és akkor még mindig nem vagyok teljesen nullában, mert ugye eladási jutalék is van.

Az IB-t meg fogom nézni, de annak jól utána kell nézni hogy milyen garanciák vannak.

Re: nincs cím

#775430 Fornit Előzmény: #775420

Azért mert nincs közvetlen hozzáférésük ezekhez a piacokhoz, csak pont annyi mint bárki másnak.

Egy igazi brókernél (=amerikai partnerként emlegetve) veszik meg az értékpapírokat, erre jutalékot is fizetnek természetesen, erre még kell a saját nyereség is, ami nem biztos hogy kevesebb mint az általuk is kifizetett brokidíj. Ezért ilyen magas az az összeg, amit brókerdíjnak az ügyfeleik felé felszámolnak.

Re: nincs cím

#775425 Stef Előzmény: #775420

Ezt én is nagyon sokallom, a 7EUR-t. Frankfurti tőzsdét kellene kinyomozni melyik megbízható külföldi brókernél (banki hátterű) lehetne alacsonyabb költségekkel levezényelni. Sajna erre jelenleg nincs időm :(

---

Az amerikai tőzsdére még nem mentem ki, de lassan muszáj lesz az ETF-ek miatt, soknak nincs eurós megfelelője vagy nem hedgel-t euróban.

Ehhez is kell majd bróker. Ott szerintem az IB jöhet nálam szóba, de az még 2-3 év, mire annyi dollárt fogok megint összegyűjteni, hogy nyissak számlát (dollárom 280-on visszaváltottam idén, most nincs egy cent se).

Re: nincs cím

#775420 Janicroft Előzmény: #775407

Nekem az nem szimpi hogy külföldi tőzsdéken való kereskedéshez ilyen 6,99 meg 12 EUR-s díjakkal operálnak, ez sztem k sok.....

Re: nincs cím

#775407 Koffein Előzmény: #775405

A hónap végi értékpapír állományra számolnak 0,01% -ot, kp-ra nem. Tehát, az eltérés itt van. Ahhoz képest, hogy amikor kbc-hez jöttem és ingyenes volt a számlavezetés, most meg bújtatott költségekkel próbálnak lehúzni, így nem kezd szimpi lenni, mint ahogy a megújult felület sem...

Re: nincs cím

#775405 Koffein Előzmény: #775404

Nekem is most tűnt fel, visszanéztem másfél évre visszamenőleg, idáig 99 ft -ot vontak, most márciustól emelkedett nálam. Eddig is folyamatosan kereskedtem, így nem értem, hogy mitől leng a számlavezetési díj. A magas jutalékok mellett nem látom értelmét, hogy miért vonnának többet számlavezetési díjként mint 99 ft.

Arról ne is beszéljek, hogy az ügyfélszolgálat tájékozottsága, a béka popója alatt van.

Re: nincs cím

#775404 Stef Előzmény: #775063

F*sza... nekem ez fel sem tűnt, mivel folyamatosan kereskedem, így több a díj mint 99...

Ajanlati konyv

#775403 Stef

Még mindig képtelenek olyan szintre hozni az új felületet mint amennyit a régi tudott:

"Folyamatosan fejlesztjük az új WebBrokert, a jövő héten is újabb funkciókat élesítünk a felületen, többek között az ajánlati könyvben is megjelennek az OHLCV adatok. Az egyes oldalhoz tartozó összesített darabszámok későbbi fejlesztéshez tartoznak, pontos időpontot még nem tudunk hozzá mondani.

Üdvözlettel,

A KBC Securities ügyfélszolgálata"

Nem tudják megmondani, mikor lehet már végre látni a rendes ajánlati könyvet darabszámmal...

Ennek mind készen kellett volna lennie indulásra.

Most vettem észre, hogy …

#775063 Koffein

Most vettem észre, hogy emeltek a számlavezetési díjon. Idáig 99 ft volt, most 150 ft. Hmmm nem is emlékszem, hogy erről értesítettek volna. :-/

Kötéslista

#772422 Stef

Írtam nekik, mert elszúrták a kötéslista mentését, egy plusz sort tettek be, így az Amibroker-nél 2 sort kell kihagyni, nem 1-et, vagy kézzel módosítja az ember fia... vagy ír hozzá egy betöltőt...

Válasz: "A "sep=," sor csak azoknál az ügyfeleinknél jelenik meg, akik nem az Excelt használják a CSV fájl megjelenítésére. Az ő esetükben az Excel felismeri, hogy a "sep", tehát a szeparátor egy vessző, így a beolvasáskor megfelelően elválasztva jelennek meg az oszlopok.

Más táblázatkezelők, pl. az Open Office, nem ismerik ennek a sornak a jelentését, ezért esetükben ez megjelenik a táblázatban.

Feltételezésünk szerint az ügyfelek többsége az Excelt használja a táblázatok megnyitására, esetükben ez a sor kényelmesebbé, gyorsabbá teszi a használatot."

Most komolyan! Melyikőtök nézegeti a kötéslistát excelben vagy openoffice-ban???

Excelből majd előállítja valaki a gyertya/oszlop/vonal grafikont? És mindezt 1/5/30/60 percesre meg 2/4 órásra, naposra, hetesre, havira konvertálja????

Inkább megnézi Amibroker-ben meg stooq-on...

Arrgh... ideges lettem erre a hülyeségre. Nem elég hogy csícsázzák a webbrokert, még a kötéslista letöltőt is elszúrták + nem lehet látni a Nyitó/Alacsony/Magas/előző záró értékeket, vagy már a dühtől nem találom.

-----

Arról nem is beszélve, hogy a tradingview integráció sem sikerült jól, mert a 15perces gyártyák nem stimmelnek, máshol nyitnak/zárnak mint ahol valójában (kötéslista alapján amibroker-ben nyilván jó) + nem lehet egyszerre egynél több chartot nézni. A réginél ezek kis ablakokban voltak, az volt jó!

===================

OFF-ra kapcsolom magam, de előtte írok a dühibe.

Re: nincs cím

#772416 Koffein Előzmény: #772365

ez faktor hatás lehet :)

nálam az osztalékot eredeti devizában hagyták, nem váltották át...

Re: nincs cím

#772365 matgab Előzmény: #763406

tudtátok, hogy ha bejön külföldi papír után osztalék, akkor az eredeti devizát automatikusan átkonvertálja a KBC forintra, kivéve ha kéri az ember beállításként, hogy hagyják meg eredeti devizában?