Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Re: phiona

#802674 Ibiza Előzmény: #802672

ha az eu parlament többsége soros befolyása alatt van akkor ne sok jóra számits..ha ezt leszámitjuk Eu tele van érdekcsoportok embereivel..

az társadalmak szerkezeti felépitése..a gazdasági súlypontok ..ezek összetétele teljesen más.. még a mezőgazdaság és az ipar aránya is nagyon eltérő..plusz a szolgáltatások..

#802672 rbbj11 Előzmény: #802670

USA-ban is elteroek voltak az érdekek, elég észak-dél ellentetre gondolni. És még ma, 200 év után is elteroek az adottságok és fejlettségi szintek egyes államok közt. Ez így nem ok az európai egyesült államok életképtelensegere. Nem ettől lesz életképtelen, hanem attól, hogy a legfontosabb ügyek nem kozosek - még!!

Kozos pénzügy, külpolitika, hadugy kell, ez a minimum. Hasonló adorendszer, egészségügy. Ezt fel lehetne állítani akar pár év alatt is. Marhaság, hogy nem lehet, csak sokaknak nem tetszene...és nyilván német túlsúly lenne. De németek egyedül meg semmit nem tudnának, csak mindig másokkal együtt szavazva lenne többségük, tehát sehol nem látom a problémát. Csak úgy lehetne pl német hadugyminisztere egész európának, ha egész Európa összes szavazojanal megszerezte a többséget. Hol a gond?

#802670 Ibiza Előzmény: #802665

olvastad amit irtál? bipoláris agyad kivetülései..beveszed az lsd-t vagy iszol 8 KV-t oszt nyomod leirod ami felbuggyan..

izzadságszagúan szeretnél tétel lenni.. az elithez tartozni..képviselni embereket..de nem hinném erre vágynának.. KawaBazsi nagy fiú majd elmondja ha tetszik vagy nem valami..nem hinném a képviseletedre szorulna..

fogd már fel mindenki egy vélemény.. te is egy vagy a sok közül.. szánalmas ha osztályozgatsz..minősitgetsz másokat.. max egy kis szubjektiv véleményed lehet..esetleg valami kis falkát, gittegyletet hozol létre.. véd és dacszövetséggel.. de akkor már rongálod a fórum lényegét..amit nem is értesz..

nyomod a butaságot a menekültekről.. ok egy hős vagy..vittél 1db babakocsit..én meg persze a szivtelen.. Én aki azt mondom a menekülteket táborokban kell tartani..biztonságban..ott biztositani a megfelelő körülményeket..azonositást követően innen intézhetnék menekült kérelmüket..csaláegyesitéseket.. micsoda fasizmus..mennyivel jobb és emberségesebb nekivágni strandpapucsban gyerekkel az auópályán gyalog..minden biztonsgi szabályt és törvényt áthágva.

szóval ekkora hüjéne nézed a németeket.. kell 1millió ember képzettség szűrés nélkül, gyertek oszt meglátjuk.. Ez azért jelentős butaság mert ezt simán megoldhatnák.. kiirnak németek egy pályázatot 1millió munkahelyre..a világ minden pontjáról lehet pályázni.. szted egy év alatt nem lehetne betölteni?.ráadásul nagyrészt azonos kultúrkörből..hiszen euban jelentős munkanélküliség van.. pl spanyoloknál a 30év alattiak 40-50%-a munkanélküli.. Már irtam párszor az alja munkákra - mint angoloknál- ott vannak a külföldiek. a szemetesek vagy lengyelek vagy feketék.. simán megoldható. 2x5év próbaidő utána kérheti állampolgárságot.. ha beilleszkedett hasznos tagja a társadalomnak akkor isten hozott..téged és közvetlen családodat..nem pedig az egész kompániát.

Tudod..kötelességekkel nyerhetőek a jogok..

Igen..bizony..most a neoliberálbolsevikok nekimennek a világnak..a megszokott rendnek.. volt már ilyen kinövés..pl a fasizmus.. egyszer elmúlik..

A szövetségekkel is gondjaid vannak..EU az egyenlő felek szövetsége.. amiben nemzetállamok vannak..egy közös érdek mentén szerveződve.. most ez a két irány van.. európai egyesült államok..és a nemzetállamok szövetsége.. nem bonyi első az nem életképes.. mert eltérőek az érdekek..a fejlettségi szintek és adottságok..

pár kérdés Zozónak..

#802669 banyaiz Előzmény: #802644

Pedig amit mondtam az a színtiszta valóság. Ráadásul komoly rend és fegyelem is megjelent benne. :)

Persze, hogy szerződéses kötelezettség a megvédése Schengennek.

De a schengeni határ megvédése nem tartalmazza azt a feladatot kinevezzünk valakit, valamit tárgyat , személyt , fogalmat bármit kamu alapon mint aki/ami ezt akadályozza. Pl gonosz Brüsszel, aztán megsorozzuk egy árnyékboksz keretében.

Csak amatőr pszichológus vagyok de azért az a szakvéleményem nem szerencsés ha országos méretben az öntudatot hülyeséggel akarjuk erősíteni. Azt viszont el kell ismerni a hülyeség mint adottság széles tömegek számára erőfeszítés nélkül elérhető. Az alapanyag megmunkálás nélkül adott . Így kézenfekvő erre alapozni sok mindent.

Valódi öntudat építést nem tud , valós alapokra helyezett nemzeti öntudatot , akkor kamut adjon mint pótlékot az jobb e a semminél ? Ez egy komoly vitára alapot adó fogós kérdés lehet, de a válaszom nem. :)

#802665 phiona Előzmény: #802655

Prospiba rúgás? Nem, a saját seggünkbe rúgunk, nem tűnt fel h mások is, én is felvállaljuk a népszerűtlenséget, adjuk magunkat pofozóbábnak, azért h szólhassunk? Itt nincs like, simi se, az ellenzék mindig hátrányból indul, és aki a biztos poziban van: fölényesen leugatja. Prospi kegyes úr h szóba áll a néppel – a te hűbéresi szemléleteddel ezt meg kellene köszönni, h egyáltalán leereszkedik… Nem üt vissza? dehogynem, csak ájtatos álarccal. Ha nem lennél ilyen elfogult, magad is látnád.

Teljesen vak vagy, és teljesen típusos: a másokra kivetített vádjaid igazak rád ill azokkal küzdesz (amit Kawabazsynak a Mo. topikba írtál komplett példa dominancia-törekvésedre is, és kérlek, piásan ne vezess – vö reggeli pálesz). Már nem fogsz változni, túl rögös a terep és túl kevés az idő. Prospiban még van életanyag, sztem azért is győzködjük többen h nyíljon már fel a szeme… nehéz persze ha abból él h térítsen… Lefogadom amúgy h nem akkora fan, de 3 gyereket, feleséget eltartani drága…a hitbe menekül, de milyenbe? Ld előző hsz-em, és válaszolj lszi Prospi, ha nem: gyáva megfutamodás. /Itt is bocs a tipográfiáért, h mi hogy szerkeszthető: tudom, de nem engedett, teljesen fura volt az egész./

Tegnap jött a hír h 1 elég közeli barátom meghalt, viszonylag fiatalon, semmi látható előjel, infarktus és pont. Más tudni és más érezni… qrvaszar most nekem, távol is vagyok, nem mintha számítana h a holtteste hol… és beszéltünk, még a napokban is, de befejezetlen az egész. nem volt még kész az életével sztem… ezt csak azért mondom h nem tudhatjuk h mikor lesz vége, szegény DLPH is 45 évesen… akikor regeltem, 9 éve talán? sokan hitték h kamu, etetés, de ember ilyesmivel nem játszik… És a tanulság h élj úgy mintha az utolsó napod lenne, felelősségben is, és carpe diem! :-)

Zozónak tetted fel, de válaszolok én is a kérdéseidre. Jó kérdések amúgy.

- Magyarországnak szerződéses kötelessége megvédeni a schengeni határokat, de a szerződéses szabályok szerint, nem pedig különutas módon. Egy rendszerben vállaltunk tagságot, nem egyénieskedésre.

- Nem értelmes dolog ellenőrzés és azonosítás nélkül beengedni bármilyen országba bármilyen embereket csoportokat, mégis beengedtük anno őket mi is, mert jöttek, saját szememmel láttam őket az M1/M7 autópályán Bécs felé gyalogolni, sőt (vess meg) vittünk ki vizeket nekik, és vittem a kocsim csomagtartójában 1 baráti pár használt babakocsiját is, amiben 1 kb 8 hónapos babát tolt tovább 1 család, a nagyobbacskák velük gyalogoltak, a kicsiket cipelték… benned tényleg nincs szív?

- Merkelnek nem volt semmilyen jogi vagy kétoldalú megállapodásokkal alátámasztott felhatalmazása a magyar határok megnyittatására, de nem is ezt tette, hanem levéve a terhet rólunk, befogadott – OV meg röhögött a végén. Ha járnál külföldön, látnád h az európai ember úgy elkényelmesedett, h inkább munkanélküli mint h selejtesebb munkát elvállaljon. A szemetebb melót mind külhoniak végzik, bele tud roppanni 1 állam ha nincs aki eltakarítsa a szemetet pl. Idegenforgalomban preferált helyeken is az látható h a frontban (pincér, pizzafutár) lehetőleg európai kinézetű (ma: román, ukrán, sok hazai és romániai magyar) ember, a háttérben színes… a gyárakban is. Nem a kormánylapokat kéne olvasni, hanem járni és látni kéne :-) Merkel olcsó munkaerőt akart a szennymunkákra, csak ezt nem PC kimondani.

- Soros 87 éves. Hidd el nekem (vagy ne) h ebben a korban az ember már a túlvilágra készül. Amivel kalkulálva (mivel a gazdagság se ad tudást) jellemzően ember nem szemétkedik, de valóban, a szerinte jónak tartott dolgokat hajthatja. A „látszólagos civil szervezetei” amik taníttatnak és amik mentenek, ott is, ahol a pöffetegre hízott oligarcháid és te se 1 fillért se adtok, meg se érint ha írok h rákos kisfiú (Ricsi) lakhelyét elárverezik, mert sokba volt a gyógyítás – többször írtam, válasz semmi, egyebek: a szocik bűne a svájci hitel (ami nem igaz), minden fasza, családi adózás meg csok, hurrá. Üveggyöngy a jobbágyoknak, a szopásra ráérnek választások után rájönni, ha egyáltalán.

- Soros erőszakosan terjeszti eszmerendszerét – ha erőszakos és eszmerendszere az h megadja a lehetőséget a tanulásra. Nem kéri számon. OV meg a kormányszóvivő Kovács is a tanítványa volt és érdekes módon nem akarják visszafizetni a tandíjat. És Soros nem mocskolja őket az után sem, hogy villamosok padlójára tették az arcát, hogy taposson rajta a nép. Ki is az erőszakos terjesztő? :-)

- Az EU-ban magyarellenes szankciókért lobbizó "magyar" képviselőkről az a véleményem h anyjukat. Abban (is) tévedsz amit szajkózol h aki nem azt mantrázza amit te az szdsz-es, mszp-s, libsikomcsi stb. Olvasni is kéne, nem csak írni :-) Mind leírtuk h nem kedveljük sőt, nem h „utálom” hanem érdemi kritikai érvekkel. Csúnya propaganda tőled h azt próbálod hinteni h aki itt a fórumon nem OV-hívő az mind libsibal kretén. Másrészt meg ha valaki, az EU védhetne meg 1 diktatúrával szemben – nem fog persze, amilyen sóhivatal.

-israel és usa nem EU, Trump meg 1 barom szvsz, de a gödör aljáról van tisztulás, és reméljük h ez már az. A mi kerítésünk amúgy jó és kényszerű ötlet volt, és szeretem OV-ban h tökös: visszaadja a magyar nép történelmi karakterét, kissé civilizálatlan, és kicsi különös nép de bátor, ha ma már nincs is mire. Attila és a hátranyilazós lovas ősök: van identitása, útkeresésben az egész világ, és mi picikeként is valahol vagyunk a térképen. Jó volt a FINA-ban h műugráskor háttér a Parlamentünk, profi munka volt az egész bonyolítás botrányok nélkül, jó h Andy idehozza a filmeket fogatni és terjed Magyarország neve, jó a turizmus, a bulinegyed, sok jó van! Nem ezeket kérdőjelezem, hanem azokat említem amik nagyon nem jók, és nem ismétlem, leírtam sokszor. Alapvetően: amerre megyünk, túlfeszítve a húrokat, és félek a választások után jön a feketeleves, addig nyerni kell bármi áron. A hazai bérek, eü, oktatás messze nem EU-konform, és nem ember-konform az állandó hergelés sem… Putyin keble elég vérfagyasztó és az is h a választási birka-etetés és országlenyúlás ural, nincs semmi jövőkép. nem látszik vízió, akárhogy mondod, legutóbb is csak az volt: „folytatjuk’”. Mit? a kapkodást, a nyúlást, h a rengeteg Eu-pézből és az adminisztrációnak köszönhetően eldöcögött az ország, az megvan. De mi minden lehetett volna ennyi pénzből! H a Pappa Piában Vajna Timcsi tündököl nem jut több senkinek, Rogán Cecilke se magyar gyártótól veszi a következő cuccost, Lölö hajója az Adrián se a GDP-t növeli és stadionok helyett mennyi életmentő gép lehetett volna… de nem érdek, dögöljön a selejtje, csak az életképes cseléd maradjon nekik. Személyes ízlés, de idegen nekem ez az új oligarchia az uborkafán – zokniszagú erőlködő prosztó igen, aki mászik lógó nyelvvel – semmi elegancia. A teljesítményt, minőséget nagyon imádom és tisztelem, de itt csak kevéske emberek voltak és vannak, beletömörülve a nekik kínált résbe.

Értem h szted OV nem piti tolvaj hanem nagy gondolkodó. Ha az lenne: elsőként is megvenné az értelmiséget. Elég olcsó műfaj mert tipikusan alulfizetett. Nem cinizmus tőlem mert úgy gondolom h a kritikus értelmiséget: aki szólhat is, többet mint 1 kampánytanácsadó – már ha nem a választások megnyerésében, hanem az országban gondolkodunk. Személyes véleményem, gondolkodó értelmiségié, aki nem a beetetettet büfögi vissza, ez is ilyen sikálás tőled h aki mást mond az 2 bites büfis, pedig nem: nem lehet h ebben is magadat vetíted ki? :-)

miért más ellen mész..mi…

#802656 Ibiza Előzmény: #802652

miért más ellen mész..miért nem a saját véleményed nyomod.. tudod liberalizmus..elfogadás.. mások személyének és véleményének a tiszteletben tartása.. szinesen szép a világ.. persze nyomod te látsz tisztán..ezt senki nem jelentheti ki.. de hát miért ne gondolhatnád..

Honnan tudnád mi a való..csak annak véled..mint sokan mások..mivel mindenki másképp gondolja nem tudjuk mi objektív és mi vacak kis agyunk kivetülése..frusztrációk, programozott gondolkodási sémák felmondása.

Ha dönt valaki akkor az vélhetően a legjobb tudása szerint dönt sokkal több szempontot vesz figyelembe mint amit te gondolsz vagy látsz..

Miért más ellen mész.. lájkokat kell gyüjteni.. ki rúg nagyobbat prosiba..hiszen nem üt vissza.. kicsi a kockázat.. az a szar komolyan vesz benneteket és érvelget.. "mennyen annyába" az ilyen nem?

phiona

#802655 Ibiza Előzmény: #802653

lazíts..nyugiban..tudsz módosítani ha be vagy jelentkezve..szerkeszt oszt utána..szépen kijelölöd és már megy is.

"szomoru, hogy nem is er…

#802654 Ibiza Előzmény: #802628

"szomoru, hogy nem is ertitek a vilagnak azon reszet, ahol egy cel eleresehez nem konfliktusban, nem harcban hisznek, hanem egyuttmukodesben, meggyozesben.."

:)) apám..ekkora rizsát..úgy kamuzol még magad is elhiszed.. gondolom még a szemed is könnyes úgy beleélted magad..nálad negatívabbat még a matematika sem ismer..egy krakéler vagy.. tőled hallhattuk a "kussolj" és "menj anyádba" tréfás szófordulatokat.. neoliberális cimboráid veszett dühvel fasisztázzák akinek más a véleménye más a világlátása más a fájdalma... másra mer gondolni más logika mellett érvel.. oszt nyomsz egy ilyet :DD hááát nem mondom..vastag a nyúlbőr a képeden.

phiona

#802653 phiona Előzmény: #802652

zorroo

Hú, bocsi, nem akartam ilyen kövéren és tolakodón Több országból írtam már, de ilyen mégnem volt soha: h nem korrigálhatsz -csak a batűtíusom akartam, nem engedett /félövérről norrmálra, a többit tartom/

Igen, mert mi is az ered…

#802652 phiona Előzmény: #802628

Igen, mert mi is az eredendő bűn? h Éva leszakította az almát – szimbolikája h az ember tudni akar, nem érezni (és persze és talán nem véletlenül a nő a hibás :-)Ez a Sátán kísértése (a Bibliában is h elhiteti h csiribiri világ, mindent tudhatsz, ma: a kütyükkel: miközben épp a lényegről nem tudsz semmit sem.

Jól csak a szívével lát az ember – mondta az a bizonyos lezuhant pilóta könyvében (Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg) és itt nem a szerv a lényeg (a lélek is valszeg az agyban van, egyes spirituálisok szerint az aurában, de jelenlegi tudás szerint biztosabb a testből kiindulni).

Hanem h ne a benned ágaskodó tudattal közelíts, hanem a benned rejlő szeretettel, mert különben teljes a tévutad – a világod nem lehet logikai játék. Ha az lenne, eleve megmagyarázhatatlan az egész, ugye? Akkor próbáld máshonnan nézni, eredetiben olvasni és ne a szemüveged okold és pláne ne azokat akik látnak… És bizony, azok hintik a krisztusi hitet akik mint a Borgia pápa és a hasonlók elfajzottak – van ilyen, de Krisztus nevét szájukra venni bún. Ferenc pápa nem véletlenül vette fel a nevet – tisztítani akar, ahogy a névadó eredetije is tette. Kikiáltották ezért már malteros ügynöknek, itthon a saját egyháza tagjai megtagadták kis OV pénzért, mert több az egyházi apanázsnál… és ez a szent keresztség hazánkban – kb a váci püspök az egyetlen aki nem prospi, szockó hagyomány, egyháztanács volt, nyalni az aktuális hatalomnak.

Becsülöm Ferenc pápában h erre sem, semmire sem sújt le, hatalma van. A vatikán lopásaira viszont keményen, pedo-ügyekre is, D-Amcsiból jött, villamoson járt, érzi és érti a népet, a legjobb választás volt. Ha valaki, ő az aki tud lendületet adni ennek a megtépázott vallásnak, ami dogmatikailag kb uaz mint az iszlámé, csak az kb 600 évvel később, és ott Mohamed nem az Istenség része hanem csak próféta, de a bibliai szlötty ua.

A lényeg nem ez, hanem h mit mire használnak – és ebben most itt az az érdekes h Semjén Madárvadászizé neve alatt (KDNP) van beterelve a nemzet a templomokba (szóljon akinek nem vérfagyasztó, így Ferenc pápával szemben főleg), és prospi meg hájpolja, nos ez meg külön elég hervasztó. Azt tudjuk h Prospi hóttvérkeresztény, hull a manna meg minden, de elmaradtam a kérdéssel: melyik ág? merthogy láthatóan hasadás van a pápa-párt és az OV-valag között, melyiket támogatod? Nem mintha nem lenne sejtésem a válaszról, de 1x már állj ki légyszi, és ideológiai indkolást is kérek. Mint évszázados lemenőivel hithű katolikus, megköszönném, ha levezetnéd, hogyan jutottunk ide – országosan, de az is elég ha megmagyarázod h Ferenc pápa miért nem faszagyerek és OV-ban honnan van a magabiztosság h kimondja, és a szopi-nyali kegyhelyeiben a magbiztosság h visszaböfögjék ezt. Nem pitiben kockáztok gyerekek... és nem az ellopottakról szólok, hanem h h ami nektek csak farvíz, az évszázadok magyarjainak hit volt... kicsit bántó h így szembe röhögtök, már a látszatra sem adtok . megtehetjük, szemben a birka, köszi h Kertész definiálta - így áll a 0:0 habonyotok is hozzá (vitrin) de hozta hozta az elhunyt meleg zsibsi csókát, és nagy a zavar, a para, hogy mi lesz va gyűlöletkeltő nélkül veletek? :-) Menni fog, olyan húgyagyúak vagytok menni fog, ebben viztos vagyok :-)

Bocsánat ha ezt-azt túlmagyarázok – kiderült h 16 éves fiú is feltűnt köztünk. Ráadásul korához képest is ügyes, teljesen a málnásban van persze, de ez az a kor… amikor rádzuhan a világ… és nyilván 2 évtizeddel öregebben v akárhánnyal nem lehet ua-t visszahozni – de hátha érti így is, hátha tanul. A mondandóm mélyebb ennél: az eredendő bűn, h nem aggyal kéne kezelni és könnyebb lenne, és vissza az előzőre…

pár kérdés Zozónak..

#802644 Ibiza Előzmény: #802643

mellébeszélsz..azt teszed amit orbánra fogsz..muris nem?

tehát szerinted a schengeni határ védelme az nem szerződéses kötelezettség?

pár kérdés Zozónak..

#802643 banyaiz Előzmény: #802638

Ezt az egészet egy hollywoodi kasszasikerből akarom neked levezetni ami egyébként nekem bejött mint trilógia. :) Star Wars .

Bekerültél a halálcsillag vonzásába , a kis űrhajódat a vonónyaláb elkapta.

Engedd, hogy a gyűlölet elhatalmasodjon rajtad. Mikor a császár összeugrasztja Luke-ot és Vader nagyurat apát és fiát. Az erő sötét oldala vár. :) Érezd a félelmet, és az abból következő gyűlölelet, a sötét oldal erejét.

Na valami ilyesmi az érzelmek hatása a történetben.

Ez még egy Jedi lovagot is kihozott a sodrából ennyire komoly erők ezek. Nem csoda, hogy a keményen drogozó kisembereket is megviselik. :)

Ebben a sztoriban ez a migrációs ügy nem a legsúlyosabb kérdések közé tartozik. Komoly kihívás, de ennél nagyobbak is várnak megoldásra.

A kamu műsorunk meg ahol ennek a problémának a felszínét megkarcolgatjuk az csak a nyúlj a fénykardodért. Engedd , hogy a félelem minden más dolgon felülemelkedjen addig se foglalkozol a valódi helyzettel még a migrációs kérdésen belül se. Nem szólva Mo és Európa viszonylatról és ottani komoly kihívásokról .

Legalsóbb szintje ennek ami leginkább lényegtelen az az én érzelmeim Orbán kapcsán. Hát az olyasmi , hogy engedj az erő sötét oldalának, a fénykard felett remeg a kéz ugye, a harag a ,gyűlölet, és félelem stb. Engedd eluralkodni az érzelmeket a racionális gondolkodás felett :) De hát ez aztán végképp jelentéktelen , marginális kérdés mik az én személyes érzelmeim egy ilyen birkapásztor kapcsán.

Amiket felsorolsz kérdéseket sokszor átbeszéltük őket. Részei ezek az elemek annak a kamufelhőnek amit valós részproblémák közé érzelmi alapon kerítünk.

Pl schengeni határok megvédése és az adott helyzetben kialakult állapotok témakörben a hatalmas kamufelhő, hogy Brüsszellel szemben , Európával szemben, a liberálisokkal szemben , Sorossal szemben stb kell nekünk megvédenünk Schengent.

Egy valós kérdés Schengen megvédése és köré egy bullshit kamutenger.

Így tovább az összesről ezt elmondható. Egyet kiragadok még mert sokszor beszéltünk már ezekről szerintem eléggé mélységében. Mondjuk Mo-t támadja valaki magyarként Brüsszelben. Itt ugye összemosódik Magyarország és magyar kormány. Ez a két egység nem egészen ugyanaz.

Ez az szintje a sztorinak amire én azt szoktam mondani egy hatalmas kamu. Nem azért mert ezek nem valós kérdések , és nincs mögöttük bizonyos nagyságrendű valós probléma. Nagyon is van amikről beszélni kell. Csak a közéletben rá adott válaszok és a róluk folyó viták olyan szinten egyszerűek, hogy az alapfogalmak sem stimmelnek bennük. Így pedig semmi mást nem jelenthetnek mint a felszín karcolgatását. Ilyen módon van megkarcolva a felszínt annak az oka vasreszelék vagy ráadásként ezzel a rendszerváltás utáni nyomorúsággal. Akkor valamit adni kell és ezt tudták neked adni, hogy még alapfogalmak sem stimmelnek egy kamufelhőben de abban dimenzióban mi kemények voltunk. :) Sorossal , Brüsszellel, a migránsokkal stb. Ez a nagy helyzet.

Kb annak a szitunak politikai tálalása ez mikor impotens vagy, de a szavak szintjén minden nőt megfektettél , te vagy a város bikája. Nagyjából ez okozza ezt a kamu harcot, ahol nagy győzelmeket érünk el. Ezzel kompenzáljuk a helyzetünket . Erre van igény a posztkomcsi országokban és ezt ki kell szolgálni valamilyen módon. Most éppen így. Mint egy kisebbrendűségi érzés ami átfordul gyűlöletté és akkor vezessük le azzal, hogy Brüsszelt megrendszabályoztuk, vagy valami hasonló ordas nagy kamu. Ezt nagyon jól tudják Brüsszelben is, azért kezelik a maga helyén a műsorunkat. Nagyon jól tudja ezt Merkel is, meg mindenki . Mi a taktika az ügyben? Amíg egy bizonyos határt nem lépünk át és egy ilyen kompenzációval sok minden levezethető addig egye fene.

Igen szomorú ez, még ha sokszor vicces is egy egy résztörténete.

Nincs itt önellentmondás…

#802642 banyaiz Előzmény: #802637

Nincs itt önellentmondás. Melyik szintjét nézzük a kérdésnek.

Ha a legmagasabbat akkor egy orbáni mozgásteret , és Mo és volt komcsi tömb vezetőinek mozgásterét valahol behatárolja az az életérzés, hogy nem jött el gyorsan a Kánaán rendszerváltás után. Sőt mindenféle gazdasági társadalmi komoly problémával kellett szembesülni egy versenyhelyzetben.

Erre az egyik fajta politikai válasz ez a kamu emberkedés mindenre. Aminek valahol áldozata is egy Orbán . Valahol meg alacsonyabb szinteken nézve a problémát egy hatalommániás alakítója. Máris adott a skizofrénia mint eredmény. :) Mert ez egy elég skizofrén helyzet .

Máshogy fogalmazva van ez a fent említett valós probléma annak következményeivel , és erre vannak politikai reakciók.

Ezeknek a kamu , és felszínt karcolgató voltát nagyon egyszerű megállapítani. Tagjai vagyunk még a Natonak? Igen. Tagjai vagyunk az EU-nak? Igen .

Akkor az utunk továbbra is egy Európához felzárkózás mint célkitűzés, az EU keretein belül.

Történetben nem mi vagyunk a mágnes ugye. A vasreszelék vagyunk.

Fenti ilyen skizofrén dolgok kísérik ezt a folyamatot sok mindenben.

Valahol egy áldozata is ennek egy Orbán mint mondtam alacsonyabb szinteken pedig a mozgástéren belül olyan alakítója amiért kiérdemli saller kokikat.

Ez így áll össze mint amikor hámozod a narancsot különböző rétegei vannak, és a nagy egész.

Rend , fegyelem van ezekben a dolgokban. :)

Gyakorlatilag egy gazd v…

#802641 banyaiz Előzmény: #802635

Gyakorlatilag egy gazd válság kitörése környékén a munkanélküliség foglalkoztatta őket leginkább, most meg a migrációs sztori különböző kérdései.

Ez valami olyasmi, hogy fáj a fejed foglalkoztat a dolog, de ha eltörjük a kezed máris a fejfájás marginális kérdés lesz. Aztán még vesén is szúrunk akkor már a kéztörés sem fog annyira aggasztani. :) Mindig az aktuális probléma ami leginkább akutnak tűnik.

Kb ez jön le a grafikonból.

Minket mennyire foglalkoztat ez az ügy miközben max pár 1000 aki menekültügyi eljárásban nem húzott el rögtön az eljárás vége előtt. :) Akkor németeknél ahol az milliós nagyságrend nyilván központi téma.

pár kérdés Zozónak..

#802638 Ibiza Előzmény: #802634

Csak pár kérdés..

- Magyarországnak szerződéses kötelessége vagy sem megvédeni a schengeni határokat mint az eu külső hatását?

- Értelmes dolog ellenőrzés és azonosítás nélkül beengedni bármilyen országba bármilyen embereket csoportokat?

- Merkelnek volt valamilyen jogi vagy kétoldalú megállapodásokkal alátámasztott felhatalmazása a magyar határok megnyittatására?

- Soros beavatkozik vagy sem más országok belügyeibe, és erre felhasználja a látszólagos civil szervezeteit?

- Soros erőszakosan terjeszti eszmerendszerét vagy sem?

- Mi a véleményed az EU-ban magyarellenes szankciókért lobbizó "magyar" képviselőkről?

-Mi a véleményed az israel- és usa 6m-es keritéséről?

egyre rosszabb ez Zozo..…

#802637 Ibiza Előzmény: #802631

egyre rosszabb ez Zozo..

saját magaddal vitatkozol..rögeszmékről beszélsz orbán kapcsán utána csak mint tünetről..

Orbánnak nagyon erős víziói vannak a világról és a világ társadalmi fejlődéséről..nem is alaptalanul hiszen a vadkapitalista és a kibucos kommunista ideák eredőiben van a társadalmi igény ahogy látszik..egyfajta szociális piacgazdaság.. ez megy egy furcsa irányba..
A kereskedelem által elcsökített (sic) embertömegek megfelelnek a politikusoknak és a hatalmi köröknek.. a háttérhatalomnak. Már írtam: céljuk a nemi jelleg és identitás nélküli biorobotok kialakítása.. mint a katonáknál..lezúzzák az egót.. mossák az agyat és újraépítik egyformára...
Mivel adni kell valamennyire a demokráciára és a lázadó sejtek is időnként előjönnek ezért ellenőrzött látszatdemokratikus szervezetek másodlagos célú civil szervezetekkel lehet ezeket az erőket a háttérhatalom szolgálatába állítani..

Zsigeri a gyűlöleted ezért az alapvetéseidet is ezek határozzák meg...ezt próbálod betuszkolni egy "objektív" sztaniolpapírba..

Csak megjegyzem túltoljátok a bringát.. orbánt már rég elhajtották volna..ha nincs ez a veszett gyűlölet és támadás.. ezzel igazoljátok azt amit ő mond.. ez egy szabadságharc.. szabadságharc a MAGYARellenes erőkkel szemben...ti vagytok a tápanyag :)

Mivel én sem vagyok hibá…

#802634 banyaiz Előzmény: #802619

Mivel én sem vagyok hibátlan , emberből vagyok stb nyilván rám is hat ez a műsor érzelmileg. Még akkor is ha értem a működését.

Ahogy egy sablon hollywoodi giccsparádénak is van valamilyen hatása.

Ez a lényege ezeknek a dolgoknak, hogy érzelmeket célozza valahol. Ahogy egy reklám is működésében érzelmeket próbál kelteni.

Tehát valahol sajnálni is lehetne pl Orbánt, hogy egy ilyen műsor főszereplője, áldozata valahol. Ahogy mondtam neked pl a családügyi akárkicsodát aki valahol áldozattá vált szintén, nem ugrik be most a neve.

Csak hát olyan tenyérbemászó egy faszkalap, ezekkel a gyagya árnyékbokszaival, meggyőződés nélküli kamu jobboldaliságával ami annyira nyilvánvalóan lejön, hogy érzelmileg inkább a fejét karatéznám le. :) Ebből is láthatod én is emberből vagyok a maga gyarlóságaival. :)

Ezért tudnak ezek a sablonok működni, a maguk letisztult egyszerűségében.