Regisztráció Elfelejtett jelszó

pár kérdés Zozónak..

banyaiz Előzmény: #802638

Ezt az egészet egy hollywoodi kasszasikerből akarom neked levezetni ami egyébként nekem bejött mint trilógia. :) Star Wars .

Bekerültél a halálcsillag vonzásába , a kis űrhajódat a vonónyaláb elkapta.

Engedd, hogy a gyűlölet elhatalmasodjon rajtad. Mikor a császár összeugrasztja Luke-ot és Vader nagyurat apát és fiát. Az erő sötét oldala vár. :) Érezd a félelmet, és az abból következő gyűlölelet, a sötét oldal erejét.

Na valami ilyesmi az érzelmek hatása a történetben.

Ez még egy Jedi lovagot is kihozott a sodrából ennyire komoly erők ezek. Nem csoda, hogy a keményen drogozó kisembereket is megviselik. :)

Ebben a sztoriban ez a migrációs ügy nem a legsúlyosabb kérdések közé tartozik. Komoly kihívás, de ennél nagyobbak is várnak megoldásra.

A kamu műsorunk meg ahol ennek a problémának a felszínét megkarcolgatjuk az csak a nyúlj a fénykardodért. Engedd , hogy a félelem minden más dolgon felülemelkedjen addig se foglalkozol a valódi helyzettel még a migrációs kérdésen belül se. Nem szólva Mo és Európa viszonylatról és ottani komoly kihívásokról .

Legalsóbb szintje ennek ami leginkább lényegtelen az az én érzelmeim Orbán kapcsán. Hát az olyasmi , hogy engedj az erő sötét oldalának, a fénykard felett remeg a kéz ugye, a harag a ,gyűlölet, és félelem stb. Engedd eluralkodni az érzelmeket a racionális gondolkodás felett :) De hát ez aztán végképp jelentéktelen , marginális kérdés mik az én személyes érzelmeim egy ilyen birkapásztor kapcsán.

Amiket felsorolsz kérdéseket sokszor átbeszéltük őket. Részei ezek az elemek annak a kamufelhőnek amit valós részproblémák közé érzelmi alapon kerítünk.

Pl schengeni határok megvédése és az adott helyzetben kialakult állapotok témakörben a hatalmas kamufelhő, hogy Brüsszellel szemben , Európával szemben, a liberálisokkal szemben , Sorossal szemben stb kell nekünk megvédenünk Schengent.

Egy valós kérdés Schengen megvédése és köré egy bullshit kamutenger.

Így tovább az összesről ezt elmondható. Egyet kiragadok még mert sokszor beszéltünk már ezekről szerintem eléggé mélységében. Mondjuk Mo-t támadja valaki magyarként Brüsszelben. Itt ugye összemosódik Magyarország és magyar kormány. Ez a két egység nem egészen ugyanaz.

Ez az szintje a sztorinak amire én azt szoktam mondani egy hatalmas kamu. Nem azért mert ezek nem valós kérdések , és nincs mögöttük bizonyos nagyságrendű valós probléma. Nagyon is van amikről beszélni kell. Csak a közéletben rá adott válaszok és a róluk folyó viták olyan szinten egyszerűek, hogy az alapfogalmak sem stimmelnek bennük. Így pedig semmi mást nem jelenthetnek mint a felszín karcolgatását. Ilyen módon van megkarcolva a felszínt annak az oka vasreszelék vagy ráadásként ezzel a rendszerváltás utáni nyomorúsággal. Akkor valamit adni kell és ezt tudták neked adni, hogy még alapfogalmak sem stimmelnek egy kamufelhőben de abban dimenzióban mi kemények voltunk. :) Sorossal , Brüsszellel, a migránsokkal stb. Ez a nagy helyzet.

Kb annak a szitunak politikai tálalása ez mikor impotens vagy, de a szavak szintjén minden nőt megfektettél , te vagy a város bikája. Nagyjából ez okozza ezt a kamu harcot, ahol nagy győzelmeket érünk el. Ezzel kompenzáljuk a helyzetünket . Erre van igény a posztkomcsi országokban és ezt ki kell szolgálni valamilyen módon. Most éppen így. Mint egy kisebbrendűségi érzés ami átfordul gyűlöletté és akkor vezessük le azzal, hogy Brüsszelt megrendszabályoztuk, vagy valami hasonló ordas nagy kamu. Ezt nagyon jól tudják Brüsszelben is, azért kezelik a maga helyén a műsorunkat. Nagyon jól tudja ezt Merkel is, meg mindenki . Mi a taktika az ügyben? Amíg egy bizonyos határt nem lépünk át és egy ilyen kompenzációval sok minden levezethető addig egye fene.

Igen szomorú ez, még ha sokszor vicces is egy egy résztörténete.