Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #802582

A holland nagykövet dumáját néztem most. Sikerült átlátnia a szitán . Ami nem volt nehéz.

Ez az állítás igaz, hogy erősen túltolt , látszat ámokfutásunk migráció ügyben hasonló okból jön mint egy bevándorló radikalizálódása.

Annyi különbséggel , hogy a mi mutatványunk az első szótól az utolsóig egy porhintés. Egy politikai látszat, és annak fenntartása. Egyfajta tüneti kezelés, ráolvasással. :)

Szemben mondjuk egy annyira radikalizálódott polgárral aki Európa földjén valós ámokfutásba kezd.

Érdemi különbség de a mögöttes logikában van egyezés . Valamiféle bűnbakot keresni ami kézzelfogható az egyik a politika szintjén a másik a keményen drogozó kisember szintjén.

Ez a majdhogynem filozófiai, vagy kicsit elvontabb megközelítés Szijjártónak olyan mint a karácsonyi ajándék. :) Rögtön rámozdul ezen az analfabéta szinten ami kecsegtet némi politikai hozadékkal az uborkaszezonban is. :)

Megy ez neki Finkelstein nélkül is, csak nem tudom ha lemezt kell cserélni mert változik a klisé akkor is feltalálja e magát. :) Nem vagyok benne biztos.