én se értem, de aruld el a titkokat!!
ez olyan, mint sears: ott is minden mindegy már, mert temetik az egész szektort
húha, feljött az UA a top 30. helyre... Na ez nem vígasztal nagyon.
az általam figyelt kb 150 részvény közül a legjobban teljesítő papírom a Comcast a maga 56. helyével.
Ugyanezen 150 részvény topszar részvényeiből enyém az első kettő (GME, 4IG, az 5. CARA, és a 6. AU.US.
Tényleg brutál , hogy ezt hozom napról napra...
Közzétette második negyedéves gyorsjelentetést a GameStop. Az árbevétel 1,69 milliárd dollár lett, míg az elemzők 1,64 milliárd dollárt vártak. Az egy éve nyitva lévő üzletek forgalma is jól alakult, az értékesítés 1,9 százalékkal nőtt, miközben az elemzők 3,2 százalékos csökkenést vártak. Az egy részvényre jutó eredményben 1 centtel elvétették az elemzői várakozást. A videojáték kereskedelemmel foglalkozó vállalatnak továbbra is nagy veszteséget okoz, hogy sokan feketén töltik le a videojátékokat, így a szoftver értékesítés 3,4 százalékkal csökkent. A papír közel 8 százalékos mínuszban nyithat." KBC
Erre beverni 9%-kal?? Normálisak ezek az usakok??
premarketben:
a topszar (topx) 10 részvényből 4 van (CIG, FHB, AU.US, GME.US), míg a top 10 teljesítő részvényből egy sincs nekem...
Közben a GME már -8%-ban van... :-(
Na úgy látszik aggodalmaim igazolódtak és mind a ZTO-t mind a GME-t le fogják zúzni a gyorsjelentést követően. (illetve a ZTO-t azt már múlt időben mondom).
Azért a GME -nél az hihetetlen , hogy ha 3 USD feletti EPS-sel termel, akkor 21 USD legyen az ára. Ez azt jelenti,hogy 7 év alatt behozza a vételárát...
Ma is meglesz az 5%-ot zuhanó részvényem úgy látszik, pedig csak egy centtel lett rosszabb az eredménye, mint a várt 16 cent...
már megint a topx 10 cégből 3-ban benne vagyok (ZTO -6%, CIG -4%, Teva -2,3%), míg a legjobb 35 cég közül csak egyben vagyok benne (K+S +4,5%) de az is épp 15% esett az elmúlt 2 hétben...
Hogy bírom ezeket a foschokat így kiválasztani???
na csakhogy meglegyen a mai -5%-os papírom, ZTO már 4,8% minuszban...
Minden napra egy tojás...
kijött a ZTO gyorsjelentése.
Minden szám nagyon brutál növekedést mutat, javul a hatékonyság, ennek ellenére premarketban -3,5%...
Bazzeg mit várt el a piac 100%-os növekedést évről évre?
Ezt a CIG-es emelkedést elég hatékonyan lebasztam. Vége a kispapír rallinak. Ennyi volt.
http://www.portfolio.hu/finanszirozas/privat_bank/...
PErsze, hogy feljön Amancio Ortega a 2. helyre, hiszen Inditex részvényeimet eladtam és Amazont vettem.
Bill Gates meg azért tud első lenni, mert eddig soha nem volt Microsoft részvényem. Lehet, hogy előbb utóbb megviccelem és letaszítom az 5. helyre? :-)
Nekem ami jelenleg van, szinte mind minusz:
cig
Fhb
Hati short
Db
Olaj long
Ezüst long
Fasza ...
holnap meg GME és ZTO jelentés. Mindkettő vastagon esni szokott a jelentésekkor... :~$
mai több, mint 5%-ot eső részvényem az AU.US... De a legrosszabb 10 részvényből megint 3 van nekem (CIG és FHB van még a topx 10-ben)
lottoban Qrva nagy mák kell. Tippmix , egy v két esemény 20 ezerrel minimum. Tegnap Milan reál Madrid jött is
vettem Eurolottót, ötöslottót (6 szelvényt), hatoslottót (6 szelvényt).
Egy nyomorék nyereményem sem volt. faktor rulez the wörld!
A legjobb szelvényem a hatoson volt, ahol két számot eltaláltam, a 30 helyett nálam 31 volt, a 43 és a 45 helyett, pedig 44, de ez pont annyit fizetett, mint a többi nulla találatos.